Πιπέρι SIKARA MADAGASCAR ZANZIBAR, 10 g, Peugeot
Code: PG32739Product detailed description
Λευκό πιπέρι Sikara από τη Μαδαγασκάρη
Προέλευση και ιστορία
Η καλλιέργεια πράσινης πιπεριάς είναι πιο χαρακτηριστική για τη Μαδαγασκάρη. Κατά την καλλιέργεια λευκού πιπεριού, είναι απαραίτητο να αφήσετε την πιπεριά να ωριμάσει για να πάρετε μεγάλους κόκκους πιπεριού. Ο Gérard Vives έχει καθιερώσει ένα σύστημα συλλογής των καλύτερων σπόρων σε διάφορα μέρη, οι οποίοι στη συνέχεια μουλιάζουν σε γλυκό νερό, πλένονται, ξηραίνονται στον ήλιο και, τέλος, διαλέγονται προσεκτικά. Αυτή η διαδικασία παράγει ένα σπάνιο και εξαιρετικό λευκό πιπέρι.
Συμβουλές και χρήση στη γαστρονομία
Είναι κατάλληλο για μύδια, στρείδια, λευκό κρέας, πουλερικά, λευκό ψάρι, χοιρινό και μοσχαρίσιο κρέας και λευκές σάλτσες. Εξαιρετικό αρωματικό για ζυμαρικά, ρύζι, λαχανικά στον ατμό, ψητά λαχανικά, κολοκύθα, κολοκύθα, μανιτάρια, σπαράγγια, κόκκινα ή κανονικά φασόλια, ντομάτες και σαλάτες. Συνιστούμε επίσης τη χρήση του σε επιδόρπια που περιέχουν πορτοκάλια και αχλάδια.
Σχετικά με τη γεύση
Το λευκό πιπέρι Sikara έχει μια πολύ φρέσκια, φυτική
και λουλουδάτη γεύση, με κυρίαρχη νότα μενθόλης,
καθώς και νότες γλυκάνισου, λεμονιού και ευκαλύπτου
Άλεσμα πιπεριού
Η άλεση χρησιμοποιείται κυρίως για να απελευθερωθεί η πλήρης γεύση του πιπεριού. Τα αρωματικά μόρια βρίσκονται στον πυρήνα του πιπεριού και τα καυτερά κυρίως στο εξωτερικό του. Επομένως, για περισσότερη οξύτητα, χρησιμοποιήστε λεπτό αλέθιασμα και για μέγιστη γεύση, επιλέξτε ένα πιο χοντρό αλέθιασμα, το οποίο θα απελευθερώσει τέλεια την ουσία του κόκκου. Το πιπέρι πρέπει να αλεσθεί την τελευταία στιγμή! Οι δυνατές στιγμές είναι εφήμερες ... Αν θέλετε να απολαύσετε το πιπέρι στα καλύτερά του, μην το μαγειρέψετε με το πιάτο για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα χάσει τη δύναμή του.
Additional parameters
Category: | Μπαχαρικά |
---|---|
Warranty: | 2 years |
Weight: | 0.1 kg |
Τύπος προϊόντος: | Μύλος |
Συλλογή: | Peugeot ZANZIBAR |
Margin: | E |
K překladu: | CZ AUTO-PRO-title |
The item has been sold out… |
Be the first who will post an article to this item!