Αποθήκευση καλάθι EDDIE Bloomingville φυσικός

Code: BV82054938
179 €
Online σε απόθεμα (1 pcs)

Εάν είστε γονέας, γνωρίζετε καλά πόσο δύσκολο είναι να αποθηκεύσετε όλα αυτά τα παιχνίδια που έχει το παιδί σας. Γνωρίζετε επίσης πόσο δύσκολο είναι να κρατάτε το δωμάτιο ενός παιδιού όμορφο και τακτοποιημένο τις περισσότερες φορές. Αδύνατη αποστολή Φυσικά και όχι - με τους κάδους αποθήκευσης παιχνιδιών Bloomingville, οι οποίοι σας προσφέρουν άφθονο κομψό αποθηκευτικό χώρο για να αποθηκεύσετε όλες αυτές τις κούκλες, τα λούτρινα ζωάκια, τα αυτοκινητάκια και άλλα παιχνίδια.

Το καλάθι παιχνιδιών EDDI από μπαστούνι είναι ένα κομψό, παιχνιδιάρικο δοχείο σε σχήμα δεινοσαύρου με ορθάνοιχτο στόμα. Το σχήμα του διευκολύνει τα παιδιά να μαζεύουν τα παιχνίδια, καθώς τους αρέσει πολύ να ταΐζουν τον δεινόσαυρο (και επιπλέον φαίνεται πεινασμένος όλη την ώρα). Μπορείτε να το έχετε στο δωμάτιο του παιδιού σας, στο σαλόνι ή στο υπνοδωμάτιο - βασικά όπου υπάρχουν τα παιχνίδια των παιδιών σας.

Αν χρειάζεστε περισσότερα καλάθια για να ταξινομήσετε τα πράγματα των παιδιών σας, δείτε περισσότερα καλάθια αποθήκευσης παιχνιδιών από το Bloomingville και θα δείτε ότι το να κάνετε το δωμάτιο του παιδιού σας όμορφο, καθαρό και κομψό σε δευτερόλεπτα δεν θα είναι πρόβλημα!

Detailed information

Product detailed description

Κύρια πλεονεκτήματα:

  • παιχνιδιάρικος σχεδιασμός
  • συμβάλλει στη διατήρηση της τάξης

Πρόσθετες πληροφορίες:

  • διαστάσεις: 48 x 57 x 37 cm
  • υλικό: μπαστούνι

Additional parameters

Category: Δοχεία
Weight: 1 kg
Χρώμα: Καφέ
Υλικό: Ratan
Μέγεθος: 57 cm
Τύπος προϊόντος: Οργάνωση
K překladu: CZ AUTO-PRO
Margin: E

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: