Μαχαίρι κρέατος TWIN® 1731 ZWILLING

Code: ZW31860201
Sale Outlet
Brand: ZWILLING
502,70 € –25 %
Μαχαίρι κρέατος TWIN® 1731 ZWILLING
502,70 € –25 % 377 €
Online σε απόθεμα (1 pcs)

Το μαχαίρι κρέατος TWIN® 1731 είναι ένα λεπτό μαχαίρι με στιβαρή λεπίδα μήκους 20 cm και λεπτή κόψη. Είναι κατάλληλο για την προετοιμασία όλων των ειδών κρέατος και για το σκάλισμα ψητών.

Detailed information

Product detailed description

Το μαχαίρι κρέατος TWIN® 1731 είναι ένα λεπτό μαχαίρι με στιβαρή λεπίδα μήκους 20 cm και λεπτή κόψη. Είναι κατάλληλο για την προετοιμασία όλων των ειδών κρέατος και για το σκάλισμα ψητών.

Σειρά TWIN® 1731

 • Κορυφαία σειρά προϊόντων του ZWILLING
 • Λαβή από έβενο Makassar
 • Η λεπίδα συνδυάζει την ιαπωνική και την ευρωπαϊκή κουλτούρα κοπής
 • Εξαιρετική εργονομία
 • Μοναδική γεωμετρία προστατευτικού Pro Touch για πιο άνετο, ακριβή και ασφαλή έλεγχο
 • Καινοτόμος σφηνοειδής λεπίδα
 • Αποκλειστικός χάλυβας υψηλής απόδοσης Cronidur 30
 • FRIODUR® - παγωμένη λεπίδα
 • SIGMAFORGE® - σφυρηλατημένο σε ένα κομμάτι
 • Σκληρότητα περίπου 60 HRC σύμφωνα με το Rockwell
 • Χειροποίητο
 • Έλεγχος λεπίδας λέιζερ
 • Ισόβια εγγύηση για κατασκευαστικά ελαττώματα στη λεπίδα
 • Τα μαχαίρια δεν είναι ασφαλή για πλυντήριο πιάτων

Η νέα γενιά μαχαιριών TWIN® 1731 συνδυάζει διακριτικά δοκιμασμένες τεχνικές με τη σύγχρονη τεχνολογία. Πρόκειται για μερικά από τα καλύτερα μαχαίρια στον κόσμο με σκληρότητα περίπου 60 HRC σύμφωνα με τη Rockwell, τα οποία, με την πραγματική έννοια του όρου, εντυπωσιάζουν με την αρμονική αλληλεπίδραση καινοτομίας και σχεδιασμού. Συνδυάζουν την κατασκευή υψηλής τεχνολογίας και τη χειροποίητη κατασκευή. Η πλούσια εμπειρία και η παράδοση της μάρκας μπορούν να ανακαλυφθούν σε αυτά, αλλά σε μια νέα ερμηνεία. Πρόκειται για ένα κλασικό έργο που συνδυάζει τη δεξιοτεχνία της σφυρηλάτησης, του υλικού και της μορφής με απτό τρόπο.

Χρησιμοποιούμενες τεχνολογίες και υλικά

Για την επίτευξη της τέλειας κοφτερότητας και ανθεκτικότητας της λεπίδας, για την παραγωγή της σειράς TWIN® 1731 χρησιμοποιείται χάλυβας Cronidur 30, ο οποίος αναπτύχθηκε αρχικά ειδικά για την αεροδιαστημική βιομηχανία. ZWILING J. A. Η Henckels είναι ο μοναδικός κατασκευαστής που χρησιμοποιεί αυτόν τον μοναδικό τύπο χάλυβα για την παραγωγή μαχαιριών. Ο χάλυβας Cronidur 30 είναι περίπου 100 φορές πιο ανθεκτικός στη διάβρωση από τον κανονικό χάλυβα και εξαιρετικά σκληρός. Ο συνδυασμός της άριστης τεχνογνωσίας στην επεξεργασία ανοξείδωτου χάλυβα και της χρήσης πολύτιμων υλικών προσφέρει πραγματική ευχαρίστηση κατά τη χρήση της σειράς TWIN® 1731.

Οι ιδιότητες του χάλυβα βελτιώνονται περαιτέρω για την παραγωγή μαχαιριών με μια ειδική πατενταρισμένη μέθοδο σκλήρυνσης FRIODUR®, κατά την οποία ο χάλυβας καταψύχεται στους -70 °C μετά από θέρμανση σε θερμοκρασία άνω των 1000 °C και σκλήρυνση και στη συνέχεια θερμαίνεται άλλες δύο φορές σε θερμοκρασία περίπου 250 °C. Η προκύπτουσα μοριακή δομή αυξάνει σημαντικά τη σκληρότητα, την ανθεκτικότητα και την αντοχή του μαχαιριού στη διάβρωση.

Η λεπίδα σφυρηλατείται από ένα ενιαίο κομμάτι χάλυβα με τη μέθοδο SIGMAFORGE®, η οποία βελτιώνει τις ιδιότητες του χάλυβα. Οι λεπίδες που σφυρηλατούνται με αυτόν τον τρόπο έχουν πυκνότερη και πιο ομοιογενή δομή, η οποία εξασφαλίζει μεγαλύτερη αντοχή, ανθεκτικότητα και αντίσταση στο θάμπωμα.

Η σταθερή λεπίδα και η τέλεια γεωμετρία της λεπίδας έχουν ως αποτέλεσμα εξαιρετική απόδοση κοπής και ακριβή έλεγχο της κοπής. Η αιχμηρή γωνία παρέχει ακόμη μεγαλύτερη οξύτητα, γεγονός που κάνει το κόψιμο σε φέτες πιο ευχάριστο. Χάρη στη σφηνοειδή κοπή, το μαχαίρι διεισδύει αβίαστα στο φαγητό. Το σχήμα της βάσης βοηθά στη διαισθητική χρήση του μαχαιριού για εύκολη και ακριβή κοπή.

Το προστατευτικό Pro Touch είναι ενσωματωμένο ως μέρος της μονοκόμματης ατσάλινης λεπίδας. Εξασφαλίζει τη σωστή κατανομή βάρους και εξασφαλίζει ακριβή και ασφαλή έλεγχο του μαχαιριού. Τα εξαρτήματα στο προστατευτικό των μαχαιριών TWIN® 1731 μεταβαίνουν ομαλά στο επάνω μέρος του ρακόρ για ακόμα πιο άνετο κράτημα.

Η εργονομική λαβή είναι κατασκευασμένη από λαδωμένο ξύλο έβενο Makassar. Συνδυάζει την καινοτομία και τον σχεδιασμό με τον πιο ουσιαστικό τρόπο. Το ξύλο έβενο είναι πολύ σπάνιο, σκληρό και σταθερό ακόμη και σε υγρό περιβάλλον, αλλά δεν είναι κατάλληλο για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων.

Η όμορφη εμφάνιση της λαβής τονίζεται από το ειδικά σχεδιασμένο στέλεχος του μαχαιριού, το οποίο είναι ορατό μόνο από κάτω. Η τέλεια συγκόλληση των επιμέρους τμημάτων αποτρέπει επίσης την παγίδευση καταλοίπων και βακτηρίων, έτσι ώστε τα μαχαίρια να ανταποκρίνονται στα αυστηρά πρότυπα υγιεινής.

Η σειρά μαχαιριών ZWILLING του Μιλανέζου αρχιτέκτονα και σχεδιαστή Matteo Thun, με τα καθαρά σχήματα και την ποιότητά της, δεν θα προσελκύσει μόνο τους λάτρεις των μαχαιριών και τους ειδήμονες, αλλά κυρίως τους χρήστες που εκτιμούν τη μοναδικότητα, απαιτούν την καλύτερη δυνατή ποιότητα και κατανοούν τον σχεδιασμό.

Ακόνισμα μαχαιριών ZWILLING

Κάθε μαχαίρι πρέπει να ακονίζεται από καιρό σε καιρό. Για το ακόνισμα των μαχαιριών της σειράς TWIN® 1731, συνιστούμε: τα TWIN Finishing Stone Pro και TWIN Stone Pro ή την ακονιστήρι TWIN® 1731 23 cm με επικάλυψη καρβιδίου βολφραμίου. Προσφέρουμε επίσης αρχική ακόνισμα απευθείας στον κατασκευαστή - μπορούμε να κανονίσουμε την αποστολή του μαχαιριού στο ZWILLING J. A. Henckels στη Γερμανία. Εάν είναι απαραίτητο, μπορούμε επίσης να σας συστήσουμε έναν κόπτη μαχαιριών με εμπειρία στο ακόνισμα μαχαιριών ZWILLING στην Πράγα.

Additional parameters

Category: Μαχαίρια κρεοπώλη
Weight: 0.63 kg
Μέγεθος: 20 cm
Μήκος λεπίδας: 20 cm
Τύπος προϊόντος: Μαχαίρι Universal
K překladu: CZ AUTO
Margin: B

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ Naprostá špička mezi výrobci kuchyňských produktů
✓ Dlouholetá historie, moderní technologie výroby a inovace 
Kalení oceli mrazem - technika FRIODUR® - zvyšuje tvrdost a odolnost čepelí
Nože, příbory, nerezové nádobí, manikúry apod.

104438

Solingenská značka ZWILLING se za svou 300letou historii vyšvihla mezi špičku výrobců kuchyňského sortimentu. V její nabídce najdete kvalitní kované nože a nůžky, elegantní nerezové nádobí, pomocníky do kuchyně či krásné manikúry. Dlouholetý úspěch značky ZWILLING tkví především v používání kvalitních materiálů a moderních technologií výroby, které jdou ruku v ruce s kvalitním řemeslným zpracováním.

Německá společnost ZWILLING J. A. Henckels je jednou z nejstarších značek na světě. Od roku 1731 až do dnešních dnů vyrábí produkty vysoké kvality, s vynikající kvalitou zpracování a ze špičkových materiálů. Mezinárodní úspěch značky se zakládá na neustálých inovacích, kvalitě používané oceli a spojení tradice s novými technologiemi. Historickým milníkem firmy, jejíž mistrovství spočívá především ve výrobě nožů, byl objev metody tvrzení oceli mrazem. Ta zásadně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost proti korozi. Svůj vynález firma nechala patentovat pod ochrannou známkou FRIODUR®. Dnes jsou výrobky společnosti ZWILLING J. A. Henckels prodávány ve více než 100 zemích po celém světě a její sortiment obsahuje nože rozličných velikostí a tvarů, příbory, nerezové nádobí, pánve, kuchyňské náčiní, nůžky a manikúry. Nesmí chybět ani příslušenství k nožům jako bloky a magnetické lišty na nože, brousky a ocílky či nezbytná prkénka na krájení.