Τηγάνι wok MINERAL B, 28 cm, με ξύλινη λαβή, από χάλυβα, de Buyer

Code: DB571828
Brand: de Buyer
79,99 € –12 %
Τηγάνι wok MINERAL B, 28 cm, με ξύλινη λαβή, από χάλυβα, de Buyer
79,99 € –12 % 70,35 €
Online σε απόθεμα (2 pcs)

Η σειρά τηγανιών Mineral B Bois είναι ενισχυμένη με επίστρωση με βάση το κερί μέλισσας για επιπλέον αντικολλητικές ιδιότητες. Αυτό τα προστατεύει από την οξείδωση και αυξάνει τις φυσικές αντικολλητικές ιδιότητες των τηγανιών, οι οποίες βελτιώνονται με κάθε χρήση. Τα τηγάνια έχουν σχεδιαστεί για όλους τους τύπους πηγών μαγειρέματος, συμπεριλαμβανομένης της επαγωγής. Τα τηγάνια από ορυκτό χάλυβα B είναι 100% φυσικά, φιλικά προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμα. Οι λαβές των τηγανιών είναι κατασκευασμένες από ποιοτικό ξύλο οξιάς και προστατεύονται επίσης με κερί μέλισσας.

Detailed information

Product detailed description

Η σειρά τηγανιών Mineral B Bois είναι ενισχυμένη με επίστρωση με βάση το κερί μέλισσας για επιπλέον αντικολλητικές ιδιότητες. Αυτό τα προστατεύει από την οξείδωση και αυξάνει τις φυσικές αντικολλητικές ιδιότητες των τηγανιών, οι οποίες βελτιώνονται με κάθε χρήση. Τα τηγάνια έχουν σχεδιαστεί για όλους τους τύπους πηγών μαγειρέματος, συμπεριλαμβανομένης της επαγωγής. Τα τηγάνια από ορυκτό χάλυβα B είναι 100% φυσικά, φιλικά προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμα. Οι λαβές των τηγανιών είναι κατασκευασμένες από ποιοτικό ξύλο οξιάς και προστατεύονται επίσης με κερί μέλισσας.

Κύρια πλεονεκτήματα:

  • Ο χάλυβας είναι 100% φυσικός με φινίρισμα με βάση το κερί μέλισσας
  • Δεν έχει τεχνητή αντικολλητική επιφάνεια, δεν περιέχει PFOA ή PTFE
  • Χωρίς προσθήκη χημικών ουσιών - φιλικό προς το περιβάλλον
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες
  • Όσο περισσότερο χρησιμοποιείται το τηγάνι, τόσο καλύτερες είναι οι αντικολλητικές του ιδιότητες
  • Εξαιρετική θερμική αγωγιμότητα
  • Στιβαρή σχεδίαση, πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής

Προδιαγραφές:

  • Υλικό: χάλυβας, ξύλο οξιάς
  • Διάμετρος: 28 cm
  • Δεν είναι κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων

Πώς να φροντίζετε τα τηγάνια MINERAL B:

  1. Τα χαλύβδινα τηγάνια de Buyer είναι τηγάνια για μια ζωή και συνοδεύονται επίσης από εγγύηση εφ' όρου ζωής. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει για αξιώσεις που οφείλονται σε κακή χρήση. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν το χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά.
  2. Το ατσάλι είναι ένα φυσικό υλικό και τα τηγάνια είναι χειροποίητα. Συνεπώς, μπορεί να έχουν μικρές φυσικές αισθητικές ατέλειες.
  3. Πριν χρησιμοποιήσετε το τηγάνι για πρώτη φορά, αποσυσκευάστε το από την αρχική συσκευασία και πλύντε το με ένα σφουγγάρι κάτω από ζεστό τρεχούμενο νερό. Αφαιρέστε το κερί από το εξωτερικό του ταψιού για να αποφύγετε τη μόλυνση των εστιών και, στη συνέχεια, στεγνώστε το ταψί.
  4. Κάψτε το τηγάνι, μπορείτε να δείτε τη διαδικασία στο βίντεο στα δεξιά. Ανάψτε τις εστίες στη μέγιστη ισχύ και τοποθετήστε το τηγάνι πάνω τους. Ρίξτε περίπου 1-2 χιλιοστά λάδι στο τηγάνι και αφήστε το να ζεσταθεί μέχρι το λάδι να αρχίσει να καπνίζει = το κάψιμο έχει τελειώσει (κατά τη διάρκεια του καψίματος, γυρίστε το τηγάνι για να πάει το λάδι στις εσωτερικές πλευρές, το τηγάνι θα αρχίσει να σκουραίνει κατά τόπους στον πυθμένα).
  5. Αφήστε το τηγάνι να κρυώσει και σκουπίστε το υπόλοιπο λάδι με μια χαρτοπετσέτα ή ένα πανί, μην το πλύνετε για να διατηρηθεί η προστατευτική μεμβράνη και να αποφευχθεί η σκουριά, το τηγάνι είναι έτοιμο για χρήση.
  6. Απλά σκουπίστε το ταψί με μια χαρτοπετσέτα μετά τη χρήση, η λαδωμένη επιφάνεια προστατεύει το ταψί. Αποθηκεύστε σε ξηρό μέρος.
  7. Χρησιμοποιήστε απορρυπαντικά μόνο κατ' εξαίρεση και ΠΟΤΕ μην βάζετε το τηγάνι στο πλυντήριο πιάτων ή μην το αφήνετε να μουλιάσει!!!
    Το σταδιακό σκούρο χρώμα του τηγανιού είναι φυσικό, εξασφαλίζοντας μια καλύτερη αντικολλητική επιφάνεια. Οποιαδήποτε σκουριά που μπορεί να έχει σχηματιστεί μπορεί να αφαιρεθεί με την τραχιά πλευρά ενός σφουγγαριού και στη συνέχεια να λαδωθεί, δεν είναι λόγος να παραπονεθείτε για το τηγάνι.
  8. Για την επαγωγή, μην αφήνετε το τηγάνι να ζεσταθεί άδειο και μην χρησιμοποιείτε τη λειτουργία booster, χρησιμοποιήστε χαμηλότερη ισχύ.

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: