Βάση για πέτρες ακονίσματος, από ξύλο, Miyabi

Code: MB34536000
Sale KULINA WEEKEND
Brand: MIYABI
100 € –28 %
Βάση για πέτρες ακονίσματος, από ξύλο, Miyabi
100 € –28 % 71,82 €
Online σε απόθεμα (2 pcs)

Ξύλινη βάση Το βασικό σετ περιλαμβάνει:

  • 1x ξύλινη βάση για τη σταθεροποίηση της πέτρας
  • 1x ακονιστήρι για την αφαίρεση των ανομοιομορφιών της πέτρας

Detailed information

Product detailed description

Το MIYABI Basic Kit για πέτρες ακονίσματος είναι ένα πρακτικό εργαλείο για το ακόνισμα μαχαιριών με πέτρες ακονίσματος. Εάν τοποθετήσετε την πέτρα λείανσης στη βάση, η λείανση θα είναι πιο αποτελεσματική, ασφαλέστερη και ακριβέστερη. Για την κατασκευή της βάσης χρησιμοποιήθηκε υψηλής ποιότητας ιαπωνικό ξύλο κυπαρισσιού Hinoki. Το ξύλο αυτό έχει μεγάλη παράδοση στην Ιαπωνία και χαρακτηρίζεται από μεγάλη σκληρότητα και ανθεκτικότητα. Για να διασφαλίζεται ότι η λείανση είναι πάντα ακριβής και ακριβής, η βάση συμπληρώνεται με έναν τροχό λείανσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εξομαλύνει τυχόν ανομοιομορφίες των λίθων. Οι συνθετικές πέτρες λείανσης MIYABI προσφέρονται σε πολλούς τύπους χονδρότητας, που κυμαίνονται από 400 - για μεγαλύτερες διορθώσεις, έως μια πολύ λεπτή χονδρότητα 10.000 - για λεπτό ακόνισμα ακριβείας. Οι συνθετικές πέτρες ακονίσματος MIYABI ακονίζουν τέλεια όχι μόνο τα ιαπωνικά μαχαίρια αλλά και όλα τα άλλα μαχαίρια από διαφορετικούς τύπους χάλυβα. Τα μαχαίρια σας θα αποκτήσουν εξαιρετική οξύτητα. Θα εκπλαγείτε από την ευκρίνεια που μπορεί να επιτευχθεί.

  • Για πέτρες ακονίσματος MIYABI
  • Αύξηση της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας της λείανσης
  • Τροχός λείανσης για την εξομάλυνση των ανομοιομορφιών της πέτρας λείανσης
  • Η βάση εμποδίζει την ολίσθηση της πέτρας
  • Υλικό: ξύλο Hinoki
  • Η πέτρα λείανσης MIYABI δεν περιλαμβάνεται στο σετ, πρέπει να αγοραστεί. Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορους τύπους χονδρότητας

Η συμβουλή μας: Πριν από κάθε εργασία λείανσης, βεβαιωθείτε ότι η πέτρα λείανσης είναι απόλυτα επίπεδη. Τοποθετήστε την πέτρα στη βάση και σχεδιάστε πάνω της ένα πλέγμα με ένα κανονικό μολύβι. Στη συνέχεια, περάστε τη λείανση με ομοιόμορφες κινήσεις σε όλη την επιφάνεια της πέτρας μέχρι να εξαφανιστούν όλες οι γραμμές και η πέτρα να είναι έτοιμη για το ακόνισμα του μαχαιριού.

Additional parameters

Category: Ακονιστήρια μαχαιριών
Warranty: 2 years
Weight: 0.59 kg
Τύπος προϊόντος: Ακονιστήρι μαχαιριών
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: