Σετ εργαλεία κουζίνας

28 items total
Σκεύη μαγειρικής INGENIO, σετ 4 τεμαχίων, Tefal
32,54 €
TEFK206S414
Κουτάλες μαγειρικής DUO, σετ 5 τμχ, Joseph Joseph
64,26 €
JS80040
Εργαλεία μαγειρικής σε σετ PROFI PLUS, WMF
135 €
WM1871529990
Κουτάλες μαγειρικής σε σετ NEST 100 COLLECTION, Joseph Joseph JS95031
Εργαλεία μαγειρικής DUO, σετ 3 τεμαχίων, Joseph Joseph JS80039
Κουτάλες μαγειρικής DUO, σετ 3 τεμαχίων, Joseph Joseph JS80026
Up
More products

Σετ σκευών κουζίνας - τα απαραίτητα εργαλεία κουζίνας σε ένα σετ

Ποια σκεύη κουζίνας περιλαμβάνονται συνήθως στο σετ

Τα σκεύη κουζίνας που περιλαμβάνονται σε ένα σετ μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον κατασκευαστή και τη μορφή του σετ που αγοράζετε. Συνήθως, ένα βασικό σετ μαγειρικών σκευών περιλαμβάνει εργαλεία κουζίνας όπως κουτάλα ανάμειξης, τρυπητή κουτάλα, κουτάλα σούπας, ανατροπέα ή σπάτουλα.

Στο Kulina, διαθέτουμε μια μεγάλη συλλογή σετ σκευών κουζίνας από γνωστούς κατασκευαστές όπως Joseph Joseph, WMF, και Brabantia.

Πώς να αποθηκεύσετε το σετ σκευών κουζίνας σας

Παρόλο που υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να διατηρήσετε τα σκεύη της κουζίνας σας, ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τα δικά σας εξαρτάται από τον διαθέσιμο χώρο και τις προσωπικές σας ανάγκες. Ο γενικός κανόνας λέει ότι πρέπει να έχετε τα βασικά σκεύη σας στη δεξιά πλευρά της κουζίνας σας (αν είστε δεξιόχειρας). Ακολουθούν μερικές τυπικές στρατηγικές για την οργάνωση των σκευών κουζίνας:

Οργανωτής σκευών κουζίνας: Αυτή είναι μια κοινή επιλογή για να διατηρείτε τα σκεύη της κουζίνας σας σε ένα μέρος. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κεραμικά, πήλινα, πλαστικά ή ξύλινα οργανωτικά (ορισμένα περιστρεφόμενα) σε ενδιαφέροντα χρώματα και σχέδια. Ελέγξτε τις συσκευές οργάνωσης σκευών που έχουμε για εσάς στο Kulina και δείτε άλλες πρακτικές λύσεις που έχουμε για εσάς στην κατηγορία Οργανωτές κουζίνας.

Θήκη για σκεύη κουζίνας: Με γάντζους για όλα τα σκεύη που περιλαμβάνονται στο σετ. Αυτή η μέθοδος είναι πρακτική, καθώς διατηρεί τον πάγκο σας τακτοποιημένο και καθιστά εύκολη την πρόσβαση στα εργαλεία μαγειρέματος.

Κρεμαστό ράφι: Αν έχετε περιορισμένο χώρο στον πάγκο εργασίας της κουζίνας σας, μπορείτε να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κρεμαστό ράφι με γάντζους. Τα κρεμαστά ράφια διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία στυλ και μπορούν να είναι κατασκευασμένα από μέταλλο ή ξύλο ανάλογα με το στυλ της κουζίνας σας.

Οργανωτής συρταριών: Μια εναλλακτική προσέγγιση είναι να διατηρείτε τα σκεύη σας σε ένα οργανωτή συρταριών. Οι οργανωτές συρταριών διατίθενται σε διάφορες μορφές και μεγέθη και είναι κατασκευασμένοι για να συγκρατούν διάφορους τύπους σκευών. Αυτή η μέθοδος κρατάει τα σκεύη σας κρυμμένα και είναι ιδανική αν δεν έχετε πολύ χώρο στον πάγκο. Για να διευκολύνετε την πρόσβαση στα μαγειρικά σας σκεύη όταν μαγειρεύετε, μπορείτε επίσης να τα ομαδοποιήσετε ανά είδος (για παράδειγμα, κουτάλια, σπάτουλες και λαβίδες).

Τα σκεύη κουζίνας είναι απαραίτητος εξοπλισμός κουζίνας και αν θέλετε να δείτε σε ποια άλλα αξεσουάρ κουζίνας αξίζει να επενδύσετε, δείτε τον οδηγό αγορών μας για τα 10 απαραίτητα που χρειάζεται κάθε κουζίνα.