WMF Pans

Profi Resist
Σοβαρά ανθεκτικά αντικολλητικά τηγάνια
Υβριδικά μαγειρικά σκεύη – ο καλύτερος συνδυασμός
Τα τηγάνια της σειράς Profi Resist συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα των τηγανιών από ανοξείδωτο χάλυβα και των αντικολλητικών τηγανιών ενώ αντιμετωπίζουν τις κύριες αδυναμίες τους. Ένα τηγάνι από ανοξείδωτο χάλυβα προσφέρει εξαιρετικές θερμικές ιδιότητες. Χάρη στην παχιά ατσάλινη βάση του, μεταφέρει τη θερμότητα ομοιόμορφα και διαρκεί για χρόνια. Ωστόσο, χωρίς τη σωστή τεχνική, το φαγητό μπορεί εύκολα να κολλήσει. Αντίθετα, τα αντικολλητικά τηγάνια διευκολύνουν το μαγείρεμα, αλλά η ελαφριά κατασκευή τους συχνά οδηγεί σε ανομοιόμορφη κατανομή θερμότητας και το τηγάνι παραμορφώνεται με την πάροδο του χρόνου. Επιπλέον, η επιφάνεια είναι επιρρεπής σε γρατσουνιές. Το Profi Resist της WMF είναι η απάντηση.

Προστατευτικό πλέγμα
Η αντικολλητική επίστρωση προστατεύεται από μια υπερυψωμένη κυψελοειδή δομή από ανοξείδωτο χάλυβα. Αυτό όχι μόνο προστατεύει από το ξύσιμο, αλλά επιτρέπει επίσης την ιδανική κατανομή λίπους για ομοιόμορφο, τραγανό ρόδισμα.

Αντικολλητική επιφάνεια
Σειρά Profi Resist: Διαθέτει την πατενταρισμένη επίστρωση Permadur—εξαιρετικά ανθεκτική και χωρίς PFOA.
Σειρά Profi Resist Ultimate: Διαθέτει κεραμική επίστρωση—χωρίς PFOA και PTFE.

Ομοιόμορφη θέρμανση
Τα τηγάνια είναι κατασκευασμένα από υλικό τριών στρώσεων: έναν πυρήνα αλουμινίου, ένα εσωτερικό στρώμα από ανοξείδωτο χάλυβα Cromargan® και ένα εξωτερικό στρώμα από εξαιρετικά ανθεκτικό χάλυβα χρωμίου. Αυτό το υλικό κατανέμει ομοιόμορφα τη θερμότητα σε ολόκληρη την επιφάνεια.

Κατάλληλο για χρήση σε φούρνο και επαγωγικές εστίες
Τι δεν μπορούν να κάνουν τα κανονικά αντικολλητικά τηγάνια; Δεν μπορούν να «ψήσουν» σωστά το φαγητό. Σε ένα τηγάνι από ανοξείδωτο χάλυβα ή ανθρακούχο χάλυβα, το κρέας ροδίζει γρήγορα με το καραμέλωμα των φυσικών του χυμών. Στην επιφάνεια σχηματίζεται μια γευστική κρούστα ενώ οι χυμοί παραμένουν μέσα του.
«Τα τηγάνια Profi Resist της WMF είναι τα κορυφαία στη σχολή μαγειρικής μας. Έχουμε 10,000 συμμετέχοντες που παρακολουθούν τα μαθήματά μας ετησίως, και σίγουρα δεν λυπούμαστε τα τηγάνια.»
Jan Křídlo, Σεφ στη σχολή μαγειρικής Chefparade