Ταΐστρες & σπιτάκια πτηνών

18 items total
Ταΐστρα πουλιών και διανομέας νερού FUERA, Blomus BM65033
Ταΐστρα πουλιών SUET, κρεμαστή, Eva Solo
Sticker
49,95 € –31 %
34,11 €
ES571016
Σπιτάκι πουλιών, κρεμαστό, Eva Solo
Sticker
39,95 € –24 %
30,12 €
ES571018

Ταΐστρες και σπιτάκια πουλιών - δώστε στους φτερωτούς επισκέπτες σας την κατάλληλη τροφή

Μια κομψή ταΐστρα πουλιών ως μοντέρνα διακόσμηση του κήπου σας Γιατί όχι;! Οι ταΐστρες πουλιών έχουν πάψει εδώ και καιρό να είναι μόνο αυτοσχέδιες κατασκευές που φτιάχνουν τα παιδιά και οι γονείς τους για να ταΐζουν τα πουλιά κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Τόσο οι ταΐστρες πουλιών όσο και τα σπιτάκια πουλιών έχουν επίσης αλλάξει τη μορφή τους με την πάροδο των ετών και τώρα μοιάζουν πολύ συχνά με φουτουριστικά γλυπτά ή με κάποια μυστηριώδη αντικείμενα διάσπαρτα στον κήπο σας.

Ένα άλλο πράγμα που έχει επίσης αλλάξει είναι το σημείο όπου μπορούμε να κρεμάσουμε ή να τοποθετήσουμε την ταΐστρα πουλιών. Συνηθίζαμε να τα κρεμάμε στα δέντρα, αλλά τώρα μπορούμε να τα τοποθετήσουμε στα παράθυρά μας για να βλέπουμε από κοντά τις καθημερινές συνήθειες των πουλιών στο τραπέζι.

Διαθέτουμε μια μεγάλη συλλογή από υψηλής ποιότητας και σε λογικές τιμές ταΐστρες πουλιών κήπου, οι οποίες αποτελούν επίσης εξαιρετικά δώρα για κάθε λάτρη του κήπου - και αν ψάχνετε για επιπλέον ιδέες σχετικά με τα δώρα που μπορείτε να πάρετε σε έναν λάτρη του κήπου, δείτε τον οδηγό δώρων μας.

Τι πρέπει να λάβω υπόψη μου όταν αγοράζω μια ταΐστρα πουλιών

  • τι είδους πουλιά θέλετε να προσελκύσετε στον κήπο σας
  • πού θέλετε να κρεμάσετε την ταΐστρα πουλιών σας
  • ποιος σχεδιασμός είναι ο καλύτερος για το είδος του φαγητού που θέλετε να προσφέρετε στους ιπτάμενους φίλους σας
  • ποιο σχέδιο και χρώμα θα ταιριάζει καλύτερα με το εξωτερικό του σπιτιού σας και το στυλ του κήπου σας

Ποιες ταΐστρες πουλιών είναι οι καλύτερες

Οι ταΐστρες πουλιών διατίθενται σε ευρύ φάσμα μεγεθών και σχημάτων για να καλύπτουν ποικίλες απαιτήσεις και είναι κατασκευασμένες από διάφορα υλικά, όπως ανοξείδωτο χάλυβα, πλαστικό και γυαλί.

Eva Solo προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από κομψές ταΐστρες πουλιών και διανομείς νερού για πουλιά, κατασκευασμένες από ανακυκλωμένα υλικά, ώστε να μπορείτε όχι μόνο να βοηθήσετε τα πουλιά να βρουν κάτι να φάνε κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, αλλά και να παραμείνετε οικολογικοί.

Επιπλέον, οι ταΐστρες πουλιών Eva Solo προσφέρουν διαφορετικές επιλογές όσον αφορά την τοποθέτησή τους. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε παραδοσιακές ταΐστρες που μπορούν να κρεμαστούν σε ένα δέντρο, να επιλέξετε μια επιλογή που τοποθετείται στο παράθυρο ή να επιλέξετε μια ταΐστρα πουλιών σε στύλο.

Είναι επίσης ασφαλή για πλυντήριο πιάτων, ώστε να μπορείτε να τα διατηρείτε καθαρά και ασφαλή όλη την ώρα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς οι ταΐστρες πουλιών ή στην πραγματικότητα τα πουλιά μεταδίδουν ασθένειες, με τη σαλμονέλα να είναι η πιο συνηθισμένη από αυτές. Επομένως, ο τακτικός καθαρισμός της ταΐστρας των πουλιών σας είναι σημαντικός και όταν το κάνετε αυτό, φροντίστε να πετάξετε τους παλιούς σπόρους και να γεμίσετε την ταΐστρα με φρέσκους σπόρους μετά τον καθαρισμό.