Επεξεργαστές τροφίμων

11 items total
Μίξερ με κάδο KM 3896 Severin πράσινο
241 €
SEVE3472853
Μίξερ με κάδο KM 3897 Severin μαύρο ματ
241 €
SEVE3483663
Επεξεργαστής τροφίμων 5KFP0719, σκούρο γκρι ματ, KitchenAid KA5KFP0719EDG
Επεξεργαστής τροφίμων 5KFP1319, 3,1 l, μαύρο, KitchenAid KA5KFP1319EOB
Εξάρτημα κόφτη τροφίμων, μαύρο, Bamix
47,25 €
BX3001001
Κουζινομηχανή 5KFP0719ECU, ασημί, KitchenAid
146 €
KA5KFP0719ECU

Επεξεργαστές τροφίμων - Η συσκευή κουζίνας που τα κάνει όλα

Ο επεξεργαστής τροφίμων είναι ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία της κουζίνας. Αυτή η συσκευή κουζίνας είναι ικανή να διαχειριστεί πολλές εργασίες προετοιμασίας γευμάτων. Τα συστατικά σας μπορούν να τεμαχιστούν, να τεμαχιστούν, να κοπούν σε κύβους και να τεμαχιστούν σε φέτες χρησιμοποιώντας έναν επεξεργαστή τροφίμων. Η παρασκευή σπιτικών πουρέδων για το παιδί σας ή ο τεμαχισμός τυριού για μια σαλάτα είναι μερικές μόνο από τις μαγειρικές εργασίες που μπορούν να γίνουν ευκολότερες.

Τα συστατικά σας τροφοδοτούνται στους δίσκους ακριβώς κάτω από το σωλήνα τροφοδοσίας, καθώς αυτός κόβει και τεμαχίζει από την κορυφή. Οι επεξεργαστές τροφίμων είναι σε θέση να χειριστούν τεράστια τρόφιμα, όπως ολόκληρες γλυκοπατάτες, ντομάτες και αγγούρια, με επιλογή πλάτους σωλήνα τροφοδοσίας και χωρητικότητας μπολ, απαιτώντας ελάχιστη προετοιμασία πριν από την επεξεργασία. Ωστόσο, το να έχετε όλα τα κουδούνια και τις σφυρίχτρες δεν καθιστά απαραίτητα έναν επεξεργαστή τροφίμων την ιδανική επιλογή για τους σκοπούς σας. Κάθε φορά που επιλέγετε τις συσκευές κουζίνας σας σκεφτείτε τα τρόφιμα και τα γεύματα που συνήθως ετοιμάζετε και πώς αυτή η συσκευή θα σας βοηθήσει σε αυτό.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των μπλέντερ και των επεξεργαστών τροφίμων

Οι επεξεργαστές τροφίμων μπορούν να πολτοποιήσουν και να γαλακτωματοποιήσουν τα γεύματα και επίσης να διαχειριστούν ένα ευρύτερο φάσμα εργασιών, όπως τεμαχισμός, τεμαχισμός, τεμαχισμός και τεμαχισμός σε κύβους, σε αντίθεση με τα μπλέντερ, τα οποία συχνά προορίζονται μόνο για τη γαλακτωματοποίηση των τροφίμων σε υγρή κατάσταση (όπως ένα smoothie ή ένα παγωμένο ποτό).

Η κύρια διάκριση είναι ότι οι επεξεργαστές τροφίμων μπορούν να εκτελέσουν αυτές τις πολλές λειτουργίες χάρη σε μια ποικιλία βοηθητικών δίσκων και λεπίδων, ενώ τα μπλέντερ είναι εξοπλισμένα μόνο με ένα συγκρότημα λεπίδων στο δοχείο του μπλέντερ.

Kulina διαθέτει επίσης συλλογές από τεμαχιστές τροφίμων, μίξερ βάσης, τρίφτες και φέτες, αλλά μπορείτε να κάνετε όλες τις λειτουργίες τους χρησιμοποιώντας έναν επεξεργαστή τροφίμων.

Πώς μπορώ να επιλέξω τον επεξεργαστή τροφίμων που θα αγοράσω

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη επεξεργαστών τροφίμων και μπορούν να έχουν διάφορα μεγέθη, εμφάνιση και χαρακτηριστικά. Λάβετε υπόψη κάθε συνταγή που σκοπεύετε να ετοιμάσετε καθώς και τις επακόλουθες εργασίες προετοιμασίας.

Η χωρητικότητα και τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για αυτές τις συνταγές, καθώς και για να τις κάνετε απλούστερες κάθε φορά που τις αναπαράγετε, θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την επιλογή του καλύτερου επεξεργαστή τροφίμων για εσάς.

KitchenAid οι επεξεργαστές τροφίμων διατίθενται από το Kulina σε διάφορα χρώματα για να σας βοηθήσουν στην επεξεργασία προϊόντων για κάθε γούστο. Βρείτε το μοντέλο που ταιριάζει καλύτερα στη δημιουργική σας διαδικασία και απελευθερώνει τη δημιουργικότητά σας.