κανάτες με φίλτρο

1 items total

Κανάτες φίλτρου - για την καλύτερη γεύση του νερού σας

Τι είναι η κανάτα φίλτρου

Η κανάτα φίλτρου είναι ένα ιδιαίτερο είδος κανάτας με ενσωματωμένο σύστημα φιλτραρίσματος για την απομάκρυνση των ρύπων από το νερό . Μια κασέτα ή ένα φίλτρο που συλλαμβάνει ρύπους όπως το χλώριο, ο μόλυβδος και το ίζημα ως μέρος του συστήματος φιλτραρίσματος συνήθως βοηθά στη βελτίωση της γεύσης και της καθαρότητας του νερού.

Οι κανάτες φίλτρου είναι συχνά κατασκευασμένες από πλαστικό ή γυαλί και μπορούν να περιλαμβάνουν διάφορα χαρακτηριστικά, όπως καπάκι ή στόμιο για απλή έκχυση, κλίμακα μέτρησης για την παρακολούθηση της ποσότητας νερού που χρησιμοποιείται και αφαιρούμενη κασέτα φίλτρου.

Παρέχουν μια πιο οικονομική και βιώσιμη μέθοδο για να απολαμβάνετε καθαρό, δροσιστικό νερό, καθιστώντας τα ένα πολύ δημοφιλές υποκατάστατο για την αγορά εμφιαλωμένου νερού.

Γιατί πρέπει να φιλτράρω το νερό

Το φιλτράρισμα του νερού καθιστά το νερό σας ασφαλέστερο για πόση. Το φιλτράρισμα του νερού σας δίνει:

  • Βελτιωμένη γεύση: Το φιλτράρισμα μπορεί να απαλλάξει το νερό από ρύπους όπως το χλώριο, που μπορεί να του προσδώσουν κακή γεύση και οσμή.
  • Υγιεινότερο νερό: Φιλτράρισμα μπορεί να απαλλαγεί από ακαθαρσίες όπως ο μόλυβδος ή τα μικρόβια που μπορεί να είναι επιβλαβή.
  • Καλύτερη γεύση καφέ: Οι ρύποι μπορούν να αλλοιώσουν τη γεύση του καφέ.
  • Εξοικονόμηση κόστους: Φιλτράρισμα του νερού της βρύσης μπορεί επίσης να είναι μια πιο οικονομική επιλογή από την αγορά εμφιαλωμένου νερού.
  • Περιβαλλοντικά πλεονεκτήματα: Το φιλτράρισμα του νερού με μια κανάτα μπορεί να βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση των πλαστικών αποβλήτων από το εμφιαλωμένο νερό.

Ενώ το νερό της βρύσης είναι συνήθως ασφαλές για πόση, ενίοτε περιέχει ρύπους που μπορούν να υποβαθμίσουν τη γεύση και την ποιότητά του. Με την απομάκρυνση αυτών των ρύπων, έχετε πιο νόστιμο και υγιεινό πόσιμο νερό.

Γιατί το πόσιμο νερό είναι τόσο σημαντικό

Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων(CDC), η καθημερινή κατανάλωση αρκετού νερού είναι σημαντική για την υγεία σας. Η αφυδάτωση μπορεί να οδηγήσει σε θολή σκέψη, εναλλαγές της διάθεσης, υπερθέρμανση του σώματος, δυσκοιλιότητα και πέτρες στα νεφρά, μεταξύ άλλων συμπτωμάτων. Αποφύγετε το με την κατανάλωση επαρκούς ποσότητας νερού κάθε μέρα.

Ρίξτε μια ματιά στην ποικιλία μας από ποτήρια νερού, κανάτες και καράφες νερού για να απολαμβάνετε το καθαρό πόσιμο νερό σας.

Ποιοι είναι οι τύποι κανάτας που διατίθενται στο Kulina

Στο Kulina, προσφέρουμε διαφορετικούς τύπους κανάτας σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων.Είναι:

  • Κανάτες νερού: κανάτες μεγάλης χωρητικότητας, συνήθως με χερούλι, καπάκι και στόμιο, κατασκευασμένες για να σερβίρουν και να ρίχνουν νερό, αλλά και χυμό, λεμονάδα κ.λπ.
  • Καράφες νερού και παγωμένου τσαγιού: κομψές, συνήθως γυάλινες καράφες που προορίζονται για το σερβίρισμα νερού με λεμόνι, πάγο και βότανα
  • Κρέμες: Για να σερβίρουν γάλα ή κρέμα για καφέ ή τσάι
  • Κανάτες σάλτσας: Δοχεία με λαβή και στόμιο που χρησιμοποιούνται για τη συγκράτηση και την έκχυση σάλτσας ή άλλων σάλτσων.