Κρεμάστρες για πετσέτες

80 items total
Σκάλα για κρέμασμα πετσέτας MODO, 170 cm, μαύρο, Blomus BM66262
Επιδαπέδια κρεμάστρα πετσέτας MENOTO, 50 cm, Blomus BM69150
Σκάλα για κρέμασμα πετσέτας MODO, 170 cm, λευκή, Blomus BM66272
Σκάλα για πετσέτα μπάνιου, FERA, 165 cm, μαύρο, Blomus BM69078
Γάντζος πετσέτας, σετ 2 τεμαχίων, γκρι, Brabantia
13,65 €
BRAB280320
Up
More products

Κρεμάστρες πετσετών - ένας βολικός και κομψός τρόπος για να διατηρείτε τις πετσέτες σας οργανωμένες

Τι είναι οι κρεμάστρες πετσετών

Η οργάνωση των πετσετών μπορεί να είναι ένα εξαντλητικό έργο, ειδικά σε οικογένειες με πολλά μέλη. Μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να βρείτε ένα σημείο για να κρεμάσετε την πετσέτα σας όταν κάνετε ντους ή ντύνεστε το πρωί. Οι κρεμάστρες πετσετών, ευτυχώς, παρέχουν μια εύκολη και ελκυστική λύση σε αυτό το πρόβλημα.

Η κρεμάστρα πετσετών είναι ένα αντικείμενο που χρησιμοποιείται για την ασφαλή ανάρτηση πετσετών στο μπάνιο ή σε οποιονδήποτε άλλο χώρο. Διατίθενται σε διάφορα στυλ και υλικά, όπως ανοξείδωτο ατσάλι, πλαστικό, σίδερο, ακόμη και αλουμίνιο, και ταξινομούνται σε τρεις κατηγορίες: άγκιστρα, ράγες και ράφια.

Οι κρεμάστρες πετσετών στο Kulina κατασκευάζονται από γνωστούς κατασκευαστές όπως Blomus, Brabantia, και Hübsch και μπορούν να κρεμαστούν στον τοίχο, πάνω από μια πόρτα ή ακόμη και να σταθούν μόνες τους.

Ποιοι είναι οι τύποι κρεμάστρων πετσετών που διατίθενται στο Kulina

Ελεύθερες κρεμάστρες πετσετών και ράφια πετσετών: Αυτές οι κρεμάστρες είναι αυτόνομες και δεν απαιτούν καμία τοποθέτηση ή εγκατάσταση. Συνήθως έχουν σχεδιαστεί για να χωρούν πολλές πετσέτες ταυτόχρονα. Οι κρεμάστρες πετσετών που στέκονται μόνες τους είναι κατάλληλες για μπάνια με περιορισμένο χώρο στον τοίχο ή για όσους προτιμούν να μην ανοίγουν τρύπες στους τοίχους τους.

Επίτοιχες κρεμάστρες πετσετών: Ο πιο δημοφιλής τύπος κρεμάστρας πετσετών είναι η κρεμάστρα πετσετών που τοποθετείται στον τοίχο. Διατίθενται σε διάφορα στυλ και μεγέθη και προορίζονται για ανάρτηση στον τοίχο με βίδες ή αυτοκόλλητη ταινία. Είναι ιδανικές για εξοικονόμηση χώρου στο δάπεδο και για να έχετε τις πετσέτες κοντά σας.

Σκάλα πετσέτας: Σκάλα πετσέτας: Η σκάλα πετσέτας είναι μια ανεξάρτητη κρεμάστρα πετσέτας που μοιάζει με σκάλα. Είναι πολύ κομψές και διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και μπορούν να χωρέσουν πολλές πετσέτες ταυτόχρονα. Οι σκάλες πετσετών είναι μια κομψή και πρακτική προσθήκη σε κάθε μπάνιο και, δεδομένου ότι συχνά κατασκευάζονται από ανοξείδωτο ατσάλι ή ξύλο, ταιριάζουν απόλυτα με σκανδιναβικούς, ρουστίκ ή βιομηχανικούς εσωτερικούς χώρους.

Κρεμάστρες για πετσέτες πάνω από την πόρτα: Έτσι δεν απαιτείται διάτρηση ή εγκατάσταση. Είναι ιδανικά για μικρά μπάνια ή για όσους δεν θέλουν να ανοίξουν τρύπες στους τοίχους τους. Είναι επίσης φορητά, καθιστώντας τα εξαιρετική επιλογή για άτομα που μετακινούνται ή ταξιδεύουν συχνά. Μπορείτε να τα κρεμάσετε πάνω από την πόρτα του ντους, την πόρτα του μπάνιου ή την πόρτα της ντουλάπας.

Οι κρεμάστρες για πετσέτες διατηρούν το μπάνιο σας πιο τακτοποιημένο, πιο έξυπνο και πιο ελκυστικό ανά πάσα στιγμή. Ελέγξτε τα ράφια και τις θήκες για το ντους, τις βάσεις χαρτιού, δοχείο για υγρό σαπούνι, και άλλα αξεσουάρ μπάνιου για να δώσετε επιπλέον ομορφιά στο χώρο του μπάνιου σας.