Καφές

4 items total
Σιρόπι καραμέλας, 250 ml, Nicolas Vahé
9,50 €
NV104981101
Σιρόπι Yuzu Nicolas Vahé 200 ml
Σιρόπι Yuzu Nicolas Vahé 200 ml
Online σε απόθεμα (5 pcs)
12,99 €
NV111040121
Σιρόπι βανίλιας, 250 ml, Nicolas Vahé
Σιρόπι βανίλιας, 250 ml, Nicolas Vahé
Online σε απόθεμα (>5 pcs)
9,50 €
NV104981100
Σιρόπι φουντουκιού, 250 ml, Nicolas Vahé
9,50 €
NV104981099

Μείγματα καφέ που θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε καφέ σε στυλ Barista στο σπίτι

Ποιοι είναι οι βασικοί τύποι καφέ

Σε γενικές γραμμές υπάρχουν τέσσερις βασικοί τύποι κόκκων καφέ: Arabica, Robusta, Excelsa και Liberica. Έχουν διαφορετικά γευστικά προφίλ με τα Arabica και Robusta να είναι τα πιο δημοφιλή από αυτά.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή ροφήματα καφέ

Όσον αφορά τα είδη ροφημάτων καφέ, υπάρχουν μερικά κλασικά ροφήματα που κάθε οικιακός barista πρέπει να γνωρίζει και να μπορεί να παρασκευάσει. Αυτές περιλαμβάνουν εσπρέσο (κανονικός, espresso doppio και espresso cortado), lungo, black, americano, flat white, cappuccino, café late και latte macchiato.

Πώς να επιλέξετε τον κατάλληλο καφέ για εσάς

Όταν επιλέγετε το σωστό μείγμα καφέ ή κόκκους καφέ, πρέπει να λάβετε υπόψη τον τύπο της καφετιέρας που διαθέτετε, τη μέθοδο παρασκευής καφέ που χρησιμοποιείτε, τον τύπο των ροφημάτων καφέ που φτιάχνετε πιο συχνά και προφανώς τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Αν θέλετε να απολαύσετε καφέ σε στυλ Barista στο σπίτι, πρέπει να είστε σίγουροι ότι χρησιμοποιείτε ένα κορυφαίο μείγμα καφέ, φρεσκοαλεσμένους κόκκους, φιλτραρισμένο νερό και μια καφετιέρα ή καφετιέρα που θα σας επιτρέψει να φτιάξετε τον καφέ σας σαν επαγγελματίας. Δείτε την επιλογή μας από θρυλικές μηχανές καφέ με μοχλό ή αυτόματες μηχανές καφέ εδώ ή προτιμήστε κάτι μικρότερο για καφέ αργού τύπου - μια καφετιέρα γαλλικού τύπου ή μια καφετιέρα κουζίνας.

Στο Kulina σας προσφέρουμε διάφορα είδη χαρμανιών καφέ (όλα υψηλής ποιότητας) καθώς και σιρόπια καφέ που θα προσθέσουν λίγη γλυκύτητα στα ροφήματα του λευκού καφέ σας. Οι πιο δημοφιλείς γεύσεις καφέ είναι:

  • βανίλια
  • καραμέλα
  • φουντούκι
  • κανέλα και μπαχαρικά κολοκύθας (ειδικά το χειμώνα)
  • μόκα

Επιλέξτε τη γεύση που σας αρέσει περισσότερο και απολαύστε τον καφέ σας σαν να βρίσκεστε στο αγαπημένο σας καφέ στη γωνία.