Εξαρτήματα για καφετιέρες

11 items total
Συσκευή για αφρόγαλα SPUMA 700, Severin
131 €
SEVESM3586
Συσκευή για αφρόγαλα SPUMA 700, Severin
171 €
SEVESM3587
Συσκευή για αφρόγαλα PULCINA, σε κόκκινο, Alessi
40,95 €
ALMDL11R
Συσκευή για αφρόγαλα PLISSÉ, κόκκινο, Alessi
142 €
ALMDL13R
Συσκευή για αφρόγαλα PLISSÉ, λευκό, Alessi
142 €
ALMDL13W
Συσκευή για αφρόγαλα PLISSÉ, γκρι, Alessi
142 €
ALMDL13G
Συσκευή για αφρόγαλα MILK & CHOC LONO, WMF
156 €
WM413170011
Συσκευή για αφρόγαλα PULCINA, σε λευκό, Alessi
40,95 €
ALMDL11W
Συσκευή για αφρόγαλα SM 3584, Severin
61,94 €
SEVESM3584
Συσκευή για αφρόγαλα PULCINA, σε μαύρο, Alessi
40,95 €
ALMDL11B

Αξεσουάρ καφετιέρας - για το καλύτερο φλιτζάνι καφέ

Αξεσουάρ καφετιέρας - αναβαθμίστε την εμπειρία του καφέ σας

Αν έχετε ήδη μια καφετιέρα, μπορείτε να φτιάχνετε και να σερβίρετε εξαιρετικό καφέ στο σπίτι. Γνωρίζετε όμως ότι μπορείτε να αναβαθμίσετε την εμπειρία του καφέ σας με πρόσθετα αξεσουάρ για τις μηχανές καφέ Διαθέτουμε ό,τι θα μπορούσατε να χρειαστείτε, όπως αφριστήρες γάλακτος, δισκία καθαρισμού και μύλους καφέ.

Στο Kulina, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ καφετιέρας από αξιόπιστους κατασκευαστές όπως Alessi, La Pavoni, Severin και Smeg τα οποία θα είναι ιδιαίτερα ελκυστικά για τους λάτρεις του λευκού καφέ.

Προσαγωγοί γάλακτος

Αυτή η φορητή συσκευή χρησιμοποιείται για την ανάδευση υγρών σε έναν αέρινο συνδυασμό φυσαλίδων και αφρού. Κατά την παρασκευή καπουτσίνο ή λάτε, ο αφριστήρας γάλακτος χρησιμοποιείται για να χτυπάει το ζεστό γάλα σε παχύ αφρό που χρησιμοποιείται ως επικάλυψη και γαρνιτούρα για τα ροφήματα καφέ.

Μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε έναν αφροδιστήρα γάλακτος για να χτυπήσετε το γάλα για τη σοκολάτα, το ζεστό κακάο και άλλα ροφήματα, καθώς και για να αναμείξετε κοκτέιλ, αραιές σάλτσες και ελαφριά ντρέσινγκ. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και για το χτύπημα των ασπραδιών αυγών.

Διαθέτουμε απλούς αφροποιητές γάλακτος που λειτουργούν με μπαταρία καθώς και ηλεκτρικούς αφροποιητές με συσκευή που μοιάζει με μπλέντερ και έχει σχεδιαστεί για να χτυπάει το γάλα σε αφρό. Οι ηλεκτρικοί αφριστήρες κατασκευάζονται συχνά ως εξάρτημα σε μια μηχανή καφέ ή ως ανεξάρτητη, αυτόνομη συσκευή.

Ταμπλέτες καθαρισμού

Ένα άλλο πολύ σημαντικό αξεσουάρ για την καφετιέρα είναι οι ταμπλέτες καθαρισμού που σας βοηθούν να διατηρείτε τη συσκευή σας σε καλή κατάσταση.Είναι σχεδιασμένες για να αφαιρούν τα υπολείμματα καφέ και τα λίπη που μένουν πίσω κατά την παρασκευή καφέ. Καθαρίζοντας την καφετιέρα σας εξασφαλίζετε την καλύτερη γεύση του καφέ σας και τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της συσκευής σας. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε ταμπλέτες καθαρισμού για καφετιέρες σε τακτική βάση για να αποφύγετε προβλήματα με την καφετιέρα.