Höfats

Η Höfats προσφέρει συναρπαστικά προϊόντα για στον τομέα της ανοιχτής φωτιάς. Φέρνει τη φωτιά στη ζωή σας και προσκαλεί εσάς και τους φίλους σας να μαζευτείτε γύρω της και να απολαύσετε ένα υπέροχο μπάρμπεκιου. Υπάρχει κάτι πιο όμορφο;
74 items total
Επιτραπέζιο τζάκι SPIN 120, μαύρο, Höfats
230 €
HO00019
Επιτραπέζιο τζάκι SPIN 120, ασημί, Höfats
176 €
HO00024
Κιτ τοποθέτησης για γκριλ CONE, Höfats
Sticker
944 €
HO010501
Επιτραπέζιο τζάκι SPIN 90 γκρι, Höfats
125 €
HO00221
Τζάκι εξωτερικού χώρου TRIPLE, 90 cm, Höfats
Sticker
234 €
HO050102
Δάδα κήπου SPIN 120, ασημί, Höfats
Δάδα κήπου SPIN 120, ασημί, Höfats
Online σε απόθεμα (1 pcs)
179 €
HO00017
Κρεμαστό τζάκι SPIN 120, ασημί, Höfats
188 € –5 %
177 €
HO00297
Επιτραπέζιο τζάκι SPIN 120, χρυσό, Höfats
227 €
HO00021
Σχάρα γκριλ CONE, από μαντέμι, Höfats
Sticker
164 €
HO010301
Δάδα κήπου SPIN, 90, ασημί, Höfats
Δάδα κήπου SPIN, 90, ασημί, Höfats
Online σε απόθεμα (1 pcs)
132 €
HO00036
Βάση για δάδα κήπου SPIN 120, ασημί, Höfats
58,80 €
HO00007
Ζελέ βιοαιθανόλης, 1 l, σετ 6 τεμαχίων, Höfats
36,75 €
HO0908016
Τζάκι εξωτερικού χώρου TRIPLE, 120 cm, Höfats
Sticker
387 €
HO050103
Τζάκι εξωτερικού χώρου ELLIPSE, Höfats
Sticker
352 €
HO060101
Επιτραπέζιο τζάκι SPIN 90, ασημί, Höfats
125 €
HO00046
Επιτραπέζιο τζάκι SPIN 90, χρυσό, Höfats
166 €
HO00043
Καρφιά εδάφους για δάδα κήπου SPIN, ασημί, Höfats HO00002
Κρεμαστό τζάκι SPIN 90, ασημί, Höfats
154 € –5 %
146 €
HO00301
Up
More products

Höfats - επαναφέρετε τη φωτιά στη ζωή σας

Höfats είναι ένα γερμανικό εμπορικό σήμα που είναι συνώνυμο του καινοτόμου σχεδιασμού και των προϊόντων υψηλής ποιότητας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2013 από τους Christian Wassermann και Thomas Kaiser, οι οποίοι μοιράζονται το ίδιο πάθος για το σχεδιασμό και τη μηχανική. Ήθελαν να δημιουργήσουν προϊόντα που θα εμπλούτιζαν τη ζωή των ανθρώπων και θα έκαναν τις εμπειρίες τους στην ύπαιθρο πιο ευχάριστες.

Höfats Το DNA είναι ο συνδυασμός μορφής και λειτουργίας, τέχνης και τεχνολογίας. Höfats σημαίνει FIRE + FORM + FUNCTION, συνδυάζοντας ανεξάρτητο και καθαρογραμμένο σχεδιασμό με συναρπαστική λειτουργικότητα, με αποτέλεσμα να προστατεύονται από δικαιώματα ιδιοκτησίας πάνω από 50 σχέδια και διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Höfats αποστολή και όραμα

Η αποστολή της εταιρείας είναι να δημιουργεί προϊόντα που βελτιώνουν την εμπειρία της υπαίθρου και φέρνουν τους ανθρώπους κοντά. Höfats πιστεύει ότι ο χρόνος που περνάει κανείς στην ύπαιθρο είναι απαραίτητος για την ανθρώπινη ευημερία και τα προϊόντα της είναι σχεδιασμένα για να βοηθούν τους ανθρώπους να αξιοποιούν στο έπακρο τον χρόνο που περνούν στην ύπαιθρο.

Höfatsτο όραμά της είναι να είναι κορυφαίος πάροχος καινοτόμων, υψηλής ποιότητας προϊόντων για εξωτερικούς χώρους που εμπνέουν τους ανθρώπους να περνούν περισσότερο χρόνο στην ύπαιθρο. Η εταιρεία προσπαθεί να είναι περιβαλλοντικά υπεύθυνη στις δραστηριότητές της και να δημιουργεί προϊόντα που είναι τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά ευχάριστα. Höfats δεσμεύεται να χρησιμοποιεί βιώσιμα υλικά και διαδικασίες όπου είναι δυνατόν και να μειώνει το αποτύπωμα άνθρακα.

Από την ίδρυσή της, η Höfats έχει επικεντρωθεί στη δημιουργία προϊόντων που δεν είναι μόνο λειτουργικά αλλά και αισθητικά ευχάριστα. Η μάρκα έχει κερδίσει πολυάριθμα βραβεία σχεδιασμού για τα καινοτόμα και κομψά σχέδιά της (την περίοδο 2015-2020 η höfats έχει βραβευτεί με περισσότερα από 50 βραβεία σχεδιασμού!), όπως το Red Dot Design Award, το iF Design Award και το German Design Award.

Μείνετε έξω με τις εστίες φωτιάς του Höfats

Ένα από τα χαρακτηριστικά προϊόντα του Höfats είναι οι εστίες φωτιάς. Οι εστίες φωτιάς της μάρκας έχουν σχεδιαστεί για να είναι λειτουργικές και όμορφες, με μοναδικά σχήματα και μοντέρνα σχέδια που τις διαφοροποιούν από τις άλλες εστίες φωτιάς της αγοράς. Κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας, όπως ανοξείδωτο χάλυβα και corten steel, και είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες.

Ένα από τα πιο καινοτόμα χαρακτηριστικά των Höfats είναι η δυνατότητά τους να μετατρέπονται σε ψησταριές. Ο κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδιασμός της μάρκας επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέψουν τη εστία φωτιάς μπολ εξωτερικού χώρου σε ψησταριά προσθέτοντας απλώς μια σχάρα ψησίματος στην κορυφή. Αυτό το χαρακτηριστικό καθιστά την εστία φωτιάς μπολ εξωτερικού χώρου μια ευέλικτη και πρακτική προσθήκη σε κάθε υπαίθριο χώρο, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για μαγείρεμα όσο και για θέρμανση.

Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό των εστιών φωτιάς Höfats είναι η δυνατότητά τους να ρυθμίζουν το ύψος της φλόγας. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία της μάρκας επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν το ύψος της φλόγας με ένα απλό γύρισμα ενός κουμπιού. Αυτό το χαρακτηριστικό όχι μόνο καθιστά τη εστία φωτιάς μπολ εξωτερικού χώρου ασφαλέστερη στη χρήση, αλλά επιτρέπει επίσης στους χρήστες να δημιουργήσουν την τέλεια ατμόσφαιρα για τον υπαίθριο χώρο τους.

Höfats οι εστίες φωτιάς είναι επίσης σχεδιασμένες για να είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Τροφοδοτούνται με βιοαιθανόλη, μια ανανεώσιμη και βιώσιμη πηγή ενέργειας που δεν παράγει καπνό ή τέφρα. Αυτό καθιστά τις εστίες φωτιάς μια εξαιρετική εναλλακτική λύση σε σχέση με τις παραδοσιακές εστίες φωτιάς που καίνε ξύλα, οι οποίες μπορεί να είναι επιβλαβείς για το περιβάλλον.

Συνολικά, το Höfats είναι μια μάρκα που έχει επαναπροσδιορίσει τη διαβίωση σε εξωτερικούς χώρους με τα καινοτόμα σχέδια και τα προϊόντα υψηλής ποιότητας. Οι εστίες φωτιάς της δεν αποτελούν εξαίρεση, καθώς προσφέρουν έναν μοναδικό συνδυασμό λειτουργικότητας, στυλ και φιλικότητας προς το περιβάλλον. Είτε θέλετε να ζεσταθείτε μια ψυχρή νύχτα είτε να μαγειρέψετε ένα γεύμα στην ύπαιθρο, οι φωτιές Höfats είναι βέβαιο ότι θα βελτιώσουν την εμπειρία σας στην ύπαιθρο.

Höfats - όχι μόνο εστία φωτιάς μπολ εξωτερικού χώρου

Höfatsη γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει όχι μόνο φωλιές φωτιάς αλλά και επιτραπέζιες φωτιές, καλάθια φωτιάς, μπολ φωτιάς, φαναράκια εξωτερικού χώρου και πυρσούς κήπου. Προϊόντα που προσφέρουν την αίσθηση της άνεσης και της θαλπωρής, προϊόντα που θα κάνουν το χρόνο σας δίπλα στη φωτιά την καλύτερη στιγμή της ζωής σας. Θα τα βρείτε στο Kulina!