Seletti

Seletti - ιδρυμένη το 1964, αυτή η αληθινά ιταλική μάρκα δίνει τον καλύτερό της εαυτό για βελτίωση, καινοτομία και πρωτοτυπία, προσφέροντας στους πελάτες της προϊόντα διακόσμησης σπιτιού που δεν εκπλήσσουν μόνο, αλλά κόβουν την ανάσα. Είστε αρκετά γενναίοι για να φέρετε τη Seletti στο σπίτι και την κουζίνα σας;
331 items total
Βάζο HYBRID MELANIA, 26 cm, Seletti
KULINA WEEKEND
188 € –15 %
Βάζο HYBRID MELANIA, 26 cm, Seletti
Online σε απόθεμα (1 pcs)
159 €
SLT09770
Βάζο KINTSUGI, 32 cm, λευκό, Seletti
KULINA WEEKEND
267 € –15 %
Βάζο KINTSUGI, 32 cm, λευκό, Seletti
Online σε απόθεμα (3 pcs)
226 €
SLT09675
Βάζο HYBRID ADELMA, 32,5 cm, Seletti
KULINA WEEKEND
181 € –15 %
Βάζο HYBRID ADELMA, 32,5 cm, Seletti
Online σε απόθεμα (4 pcs)
153 €
SLT09771
Τσαγιέρα HYBRID SMERALDINA, 15 cm, Seletti
KULINA WEEKEND
136 € –15 %
Τσαγιέρα HYBRID SMERALDINA, 15 cm, Seletti
Online σε απόθεμα (1 pcs)
115 €
SLT09747
Up
More products

Seletti - η μάρκα που δεν υπάρχει άλλη

Η μάρκα Seletti, που ιδρύθηκε το 1964 και εδρεύει στην Cicognara της Μάντοβα, συνδέει το design με τη μόδα και την pop art. Δουλεύουμε με το σύνθημα "(R)Evolution is the only solution", Seletti έχει γίνει συνώνυμο της δημιουργικής ιταλικής τελειότητας και του σχεδιασμού, προσφέροντας διακοσμητικά για το σπίτι, φωτιστικά, σερβίτσια και πολλά άλλα. Ο Romano Seletti, ο οποίος ίδρυσε τη μάρκα και στον οποίο τη δεκαετία του 1980 προστέθηκαν οι γιοι του Miria και Stefano, ήταν ο πρώτος που έδωσε στην εταιρεία έναν δυναμικό, καινοτόμο και δημιουργικό χαρακτήρα, ο οποίος δεν χάθηκε ποτέ κατά τη διάρκεια της ιστορίας της μάρκας. Οι ιδιοκτήτες και οι σχεδιαστές που εργάζονται για το Seletti, μοιράζονται τα ίδια χαρακτηριστικά με τους πελάτες και τους οπαδούς της εταιρείας - είναι γενναίοι και θέλουν περισσότερα, τόσο από τη ζωή τους όσο και από τα σπίτια τους.

Seletti αποστολή και όραμα

Seletti προσφέρει προϊόντα που συνδυάζουν τον σχεδιασμό, την καθημερινή ζωή, την τέχνη και την αίσθηση του χιούμορ, μεταφέροντας στους πελάτες της το όραμα ενός μοναδικού, προσωπικού και αστείου τρόπου ζωής. Seletti είναι ένα συνεχές ταξίδι στην ιδέα της ομορφιάς, του σχήματος και της λειτουργίας.

Από την ίδρυσή της η μάρκα ακολουθεί την αποστολή της να αξιοποιεί στο έπακρο την ατελείωτη έρευνα για τα προϊόντα, να επιδιώκει τη βελτίωση, την καινοτομία και την πρωτοτυπία και να επαναπροσδιορίζει και να ανανεώνει την ιδέα του σχεδιασμού ξανά και ξανά.

Selettiτων προϊόντων και του καταλόγου

Seletti κατασκευάζει όλα τα είδη οικιακών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων προσωπικών και διακοσμητικών αντικειμένων, επίπλων (πολυθρόνες, καναπέδες, τραπέζια, καρέκλες και πολυθρόνες εξωτερικού χώρου, σκαμπό, αποθηκευτικές μονάδες και μπουφέδες), κλινοσκεπάσματα και υφάσματα κουζίνας, λαμπτήρες και φωτιστικά τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους, γυάλινα σκεύη, μαχαιροπήρουνα και σερβίτσια για τα πιο ασυνήθιστα τραπέζια.

Seletti design έχει εμφανιστεί σε πολυάριθμα εστιατόρια, μπαρ, ξενοδοχεία, θέρετρα και προφανώς - ιδιωτικές κατοικίες, κάνοντας τη ζωή των ανθρώπων πιο ευτυχισμένη, πιο πολύχρωμη και γεμάτη από μη προφανείς ιδέες.

Σχεδιαστές πίσω από το εμπορικό σήμα

Υπάρχουν πολλοί σχεδιαστές και στούντιο σχεδιασμού πίσω από τη μάρκα. Ο Stefano και η Miria Seletti που ηγούνται τώρα της εταιρείας συνεργάζονται με μια σειρά νέων Ιταλών και διεθνών σχεδιαστών, όπως οι σχεδιαστές Job Smeets και Nynke Tynagel από το Studio Job, Marcantonio Raimondi Malerba, Antonio Arico, Maxime Ansiau, Elena Cutolo ή Emanuele Magini.

Seletti έχει επίσης συνεργαστεί με πολλές διάσημες μάρκες και σχεδιαστικές ιδέες, όπως το περιοδικό των Maurizio Cattelan & Pierpaolo Ferrari, το οποίο οδήγησε στη δημιουργία του Seletti Wears Toiletpaper - μιας συγκλονιστικής συλλογής πιάτων, χαλιών και άλλων αξεσουάρ για το σπίτι. Η συνεργασία με τη Diesel - μια διάσημη ιταλική εταιρεία μόδας - είχε ως αποτέλεσμα κοσμικά σερβίτσια και άλλα διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι, τα οποία είναι πραγματικά από έναν διαφορετικό κόσμο.

Στο Kulina αγαπάμε το Seletti. Θα είστε αρκετά γενναίοι για να το προσκαλέσετε στο σπίτι σας