Εξαρτήματα για αναδευτήρες και μίξερ

20 items total
Εξάρτημα ανάδευσης, Bamix
Sticker
Εξάρτημα ανάδευσης, Bamix
Online σε απόθεμα (2 pcs)
16 €
BX3000003
Βάση για ραβδομπλέντερ DELUXE, σε λευκό, Bamix
Sticker
23 €
BX3004002
Λεπίδα S για κρέας, Bamix
Sticker
Λεπίδα S για κρέας, Bamix
Online σε απόθεμα (4 pcs)
21 €
BX3000004
Δίσκος ανάμειξης για Bamix ραβδομπλέντερ, Bamix
Sticker
16,80 €
BX3000002
Βάση ραβδομπλέντερ DELUXE, σε μαύρο, Bamix
Sticker
18 €
BX3004001
Εξάρτημα μύλος για ραβδομπλέντερ, 100 ml, Bamix
Sticker
BX3001011
Κανάτα δοσομετρητής, 1000 ml, με καπάκι, Bamix
Sticker
30 €
BX3002002
Ανταλλακτικό δοχείο για μπλέντερ 5KSB5553, KitchenAid
Sticker
KA5KSBCJ
Βάζο για smoothie για K400 μπλέντερ, 500 ml, KitchenAid
Sticker
46,20 €
KAKSB2032PJA
Ηλεκτρικός τρίφτης SLICESY, ανοιχτό γκρι, Bamix
Sticker
117 €
BX1500001

Αξεσουάρ μίξερ - προσθέτοντας ευελιξία στο μίξερ σας

Τι είναι τα αξεσουάρ των αναμικτήρων

Τα αξεσουάρ μίξερ είναι ανταλλακτικά ή εξαρτήματα που μπορούν να συνδυαστούν με ένα μίξερ για να αυξήσουν την ευελιξία και τη λειτουργικότητά του. Έχουμε αρκετές συσκευές στην κατηγορία Kulina'mixers. blenders and grinders', η οποία περιλαμβάνει μίξερ χειρός, τρίφτες, smoothie makers, μπλέντερ χειρός, μπλέντερ βάσης, κοπτικά και μύλους κρέατος.

Μπορείτε να τροποποιήσετε τον αναμικτήρα σας ώστε να ανταποκρίνεται στις μοναδικές απαιτήσεις και τις προτιμήσεις σας, χρησιμοποιώντας αξεσουάρ αναμικτήρων, και στον ιστότοπό μας, προσφέρουμε μια ποικιλία αξεσουάρ από γνωστούς παραγωγούς όπως η Bamix και η KitchenAid.

Ποια είναι τα κυριότερα αξεσουάρ του μίξερ στο Kulina

Η χρησιμότητα και η προσαρμοστικότητα του αναμικτήρα σας μπορεί να ενισχυθεί με τη χρήση μιας ποικιλίας αξεσουάρ αναμικτήρα.

  • Ανταλλακτικά μπολ ανάμειξης: Η πλειοψηφία των μίξερ διαθέτει ένα μπολ ανάμιξης, το οποίο χρησιμοποιείται για την ανάμιξη του περιεχομένου. Το μέγεθος του μπολ ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος του μίξερ και την ποσότητα των συστατικών που θέλετε να αναμείξετε. Στο Kulina θα βρείτε ανταλλακτικά μπολ ανάμειξης για μίξερ και μπλέντερ που κατασκευάζονται από κορυφαίους κατασκευαστές συσκευών κουζίνας, όπως η KitchanAid.
  • Βάσεις για προσαρτήματα: Ορισμένες μάρκες προσφέρουν βάσεις για τα εξαρτήματα του μίξερ που μπορούν να τοποθετηθούν σε έναν πάγκο εργασίας ή να τοποθετηθούν στον τοίχο. Βοηθούν στην ασφαλή και οργανωμένη αποθήκευση των εξαρτημάτων.
  • Εξάρτημα λείανσης: Ένα εξάρτημα άλεσης για μπλέντερ χειρός σας επιτρέπει να αλέθετε σκληρό τυρί, ξηρό ψωμί και όλα τα είδη ξηρών καρπών, δημητριακών και σπόρων με το ραβδομπλέντερ σας.
  • Προσωπικές κανάτες/δοχεία: Που ετοιμάζετε με το μπλέντερ ή το μπλέντερ χειρός σας

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ για μίξερ που έχουμε να προσφέρουμε. Ελέγξτε τους τώρα!

Πώς φροντίζω τα αξεσουάρ του μίξερ

Η κατάλληλη αποθήκευση, το πλήρες στέγνωμα και ο τακτικός καθαρισμός των εξαρτημάτων του μίξερ σας είναι το μόνο που απαιτείται από εσάς για τη φροντίδα τους. Μετά από κάθε χρήση, πλύνετε τα αξεσουάρ σας με ζεστό σαπουνόνερο και, στη συνέχεια, στεγνώστε τα καλά για να αποφύγετε τη συσσώρευση υγρασίας.

Αποφύγετε τη χρήση λειαντικών καθαριστικών που μπορεί να βλάψουν την επιφάνεια και φυλάξτε τα σε ξηρό περιβάλλον. Είναι ζωτικής σημασίας να ελέγχετε τακτικά τη φθορά και να αλλάζετε το συντομότερο δυνατό τυχόν κατεστραμμένα αντικείμενα.

Αυτά τα απλά βήματα θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα εξαρτήματα του μίξερ σας σε καλή κατάσταση λειτουργίας για πολλά χρόνια.