Nachtmann

Nachtmann σημαίνει κομψά, κρυστάλλινα ποτήρια τα οποία θα γίνουν ένα καλαίσθητο διακοσμητικό για το τραπέζι σας - τόσο για καθημερινή χρήση όσο και για ειδικές περιστάσεις. Ποτήρια για κρασί και ουίσκι, καράφες, μπολ, βάζα - επιλέξτε διαχρονικά κλασικά σχέδια.
108 items total
Ποτήρι κρασιού TRAUBE, 230 ml, μπλε, Nachtmann
190 € –35 %
123 €
NM35951
Βάζο MINERVA PLATINUM 32 cm, διαυγές, Nachtmann
New
310 €
NM104161
Βάζο MINERVA GOLD 40 cm, διαυγές, Nachtmann
New
310 €
NM104163
Ποτήρι ποτού NOBLESSE GOBLET S, 230 ml, Nachtmann
58,80 €
NM102086
Ποτήρι για ουίσκι NOBLESSE, σετ 4 τεμαχίων, 295 ml, Nachtmann NM89207
Ποτήρι μπύρας CELEBRATION, σετ 4, 380 ml, διαφανές, Nachtmann
New
NM105226
Γυαλί HIGHLAND, σετ 12, διαφανές, Nachtmann
New
74,99 €
NM101754
Κανάτα νερού BOSSA NOVA, 1,2 l, Nachtmann
Κανάτα νερού BOSSA NOVA, 1,2 l, Nachtmann
Online σε απόθεμα (>5 pcs)
31,40 €
NM92074
Καράφα ουίσκι PUNK, με καπάκι, Nachtmann
135 € –28 %
97 €
NM99505
Δοχείο ανάδευσης NOBLESSE, 750 ml, Nachtmann
Outlet
39 € –20 %
31,10 €
NM101258
Ποτήρι με στάμνα NOBLESSE, σετ 5, διάφανο, Nachtmann
New
64,99 €
NM102387
Σετ ουίσκι BOSSA NOVA, 3 τεμάχια, Nachtmann
135 € –31 %
92,40 €
NM101095
Up
More products

Nachtmann - το καλύτερο βαυαρικό κρύσταλλο

Nachtmann είναι μια γνωστή μάρκα στον κόσμο των κρυστάλλινων γυάλινων ειδών, διάσημη για την εξαιρετική ποιότητα και τα μοναδικά της σχέδια. Η μάρκα παράγει εκλεκτά κρυστάλλινα προϊόντα για περισσότερα από 180 χρόνια και είναι γνωστή για τη δεξιοτεχνία ακριβείας και την προσοχή στη λεπτομέρεια.

Ιστορία της μάρκας Nachtmann

Η μάρκα Nachtmann έχει τις ρίζες της στο Βαυαρικό Δάσος της Γερμανίας, όπου ιδρύθηκε το 1834. Το στυλιζαρισμένο Ν στο λογότυπο NACHTMANN αντιπροσωπεύει το αρχικό του ονόματος του ιδρυτή, Joh. Michael Nachtmann. Η μάρκα έγινε γρήγορα διάσημη για τα υψηλής ποιότητας κρυστάλλινα προϊόντα της και σύντομα επεκτάθηκε στις διεθνείς αγορές.

Το 2004, η μάρκα Nachtmann εξαγοράστηκε από την Riedel, μια γνωστή αυστριακή εταιρεία κρυστάλλινων γυαλικών. Η συγχώνευση αυτή επέτρεψε στο Nachtmann να επεκτείνει τη γκάμα των προϊόντων του και να ενισχύσει περαιτέρω τη φήμη του για την εξαιρετική ποιότητα.

Υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή

Nachtmann χρησιμοποιεί μόνο τις καλύτερες πρώτες ύλες για την παραγωγή των κρυστάλλινων γυάλινων σκευών της. Το γυαλί της μάρκας είναι κατασκευασμένο από έναν ειδικό τύπο κρυστάλλου που φημίζεται για τη διαύγεια και τη λάμψη του. Αυτό το κρύσταλλο είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτικό, εξασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα του Nachtmann μπορούν να απολαμβάνονται για πολλά χρόνια.

Nachtmannσειρά προϊόντων

Nachtmann προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων κρυστάλλινων γυάλινων σκευών, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων τύπων ποτηριών - ποτήρια κρασιού, μπύρας, σαμπάνιας και ουίσκι, αλλά και μπολ, μπολ σερβιρίσματος σνακ και πιάτα για κέικ. Κάθε προϊόν έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την εμπειρία κατανάλωσης και να αναβαθμίζει την παρουσίαση του ποτού.

Τι το ιδιαίτερο έχουν τα ποτήρια ουίσκι Nachtmann και η σειρά Punk

Nachtmannτα ποτήρια ουίσκι είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτα για τον τολμηρό σχεδιασμό τους. Οι σχεδιαστές της μάρκας δημιούργησαν μια σειρά από ποτήρια ουίσκι που δεν είναι μόνο λειτουργικά αλλά και αισθητικά ευχάριστα. Αυτά τα ποτήρια έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν το άρωμα και τη γεύση του ουίσκι, δημιουργώντας μια πραγματικά εξαιρετική εμπειρία κατανάλωσης.

Η σειρά Nachtmann Punk είναι μια συλλογή από κρυστάλλινα γυάλινα σκεύη που διαθέτουν ένα εντυπωσιακά μοναδικό σχέδιο. Η συλλογή περιλαμβάνει ένα ποτήρι για ουίσκι, ένα ποτήρι για ποτά μακράς διάρκειας και μια κούπα μπύρας, το καθένα από τα οποία διαθέτει ένα τολμηρό, εμπνευσμένο από το punk μοτίβο, χαραγμένο στο κρύσταλλο. Ο σχεδιασμός είναι νευρικός και μοντέρνος, καθιστώντας τη σειρά Punk μια δημοφιλή επιλογή για όσους θέλουν να προσθέσουν μια πινελιά προσωπικότητας στη συλλογή ποτών τους. Παρά τον αντισυμβατικό σχεδιασμό της, η σειρά Punk εξακολουθεί να κατασκευάζεται με την ίδια ακρίβεια και προσοχή στη λεπτομέρεια όπως όλα τα προϊόντα της Nachtmann, διασφαλίζοντας ότι κάθε ποτήρι είναι της υψηλότερης ποιότητας.

German Design Award για τη σειρά γυαλιού Nachtmann's SPHERE

Το 2016, η σειρά γυαλιών SPHERE του Nachtmann βραβεύτηκε με το περίφημο βραβείο German Design Award (η σειρά βραβεύτηκε στην κατηγορία "Special Mention"). Πριν από αυτό έχει απονεμηθεί το βραβείο Red Dot Design Award το 2015 και το Bayerischer Staatspreis το 2014, για τον εξαιρετικό σχεδιασμό του. Αυτή η σειρά περιλαμβάνει μια σειρά από όμορφα σχεδιασμένα γυάλινα προϊόντα, όπως ποτήρια ουίσκι, φλάουτα σαμπάνιας και ποτήρια κρασιού. Κάθε προϊόν της σειράς χαρακτηρίζεται από το μοναδικό σφαιρικό του σχήμα, το οποίο είναι τόσο εντυπωσιακό οπτικά όσο και λειτουργικό.

Γιατί οι άνθρωποι εκτιμούν το σχεδιασμό του Nachtmann

Οι άνθρωποι εκτιμούν το σχεδιασμό του Nachtmann επειδή είναι κομψός και λειτουργικός. Τα κρυστάλλινα γυάλινα σκεύη της μάρκας έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν την εμπειρία κατανάλωσης και να αναδεικνύουν την παρουσίαση του ποτού. Επιπλέον, τα προϊόντα Nachtmann φημίζονται για την εξαιρετική ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους, καθιστώντας τα μια σοφή επένδυση για όσους εκτιμούν τα εκλεκτά κρυστάλλινα γυάλινα σκεύη.

Εν κατακλείδι, το Nachtmann είναι μια μάρκα που παράγει εξαιρετικά κρυστάλλινα γυάλινα προϊόντα για περισσότερα από 180 χρόνια. Η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, η δεξιοτεχνία ακριβείας και ο τολμηρός σχεδιασμός της μάρκας την έχουν καταστήσει αγαπημένη στους λάτρεις του κρυστάλλινου γυαλιού παγκοσμίως. Είτε ψάχνετε για ποτήρια κρασιού, μπύρας, σαμπάνιας ή ουίσκι, το Nachtmann διαθέτει ένα προϊόν που θα βελτιώσει την εμπειρία κατανάλωσης και θα αναβαθμίσει την παρουσίαση του ποτού σας.