Δοχεία αποθήκευσης τροφίμων

184 items total
Δοχείο λαδιού και ξιδιού BASIC, 120 ml, WMF
Sticker
27,99 € –23 %
21,42 €
WM650586030
Σετ αλατοπίπερου WAGENFELD, WMF
Sticker
44,99 € –28 %
Σετ αλατοπίπερου WAGENFELD, WMF
Online σε απόθεμα (7 pcs)
32,34 €
WM0660079990
Σετ αλατοπίπερου BEL GUSTO, από γυαλί, WMF
Sticker
11,34 € –15 %
9,63 €
WM0661006030
Up
More products

Δοχεία αποθήκευσης τροφίμων - για την άψογη οργάνωση της κουζίνας σας

Σήμερα, οι πολλές, καθημερινές πιέσεις της δουλειάς και οι υποχρεώσεις μετά βίας αφήνουν χώρο για μαγείρεμα σε καθημερινή βάση. Από το να παραγγέλνει ο κόσμος απ' έξω συνέχεια, πολλοί προτιμούν να προετοιμάζουν γεύματα εκ των προτέρων και να αποθηκεύουν φαγητό για μερικές μέρες.

Ακόμη κι αν επιλέξετε να μην ετοιμάζετε γεύματα εκ των προτέρων, πάντα θα υπάρχουν περισσεύματα από κάποιο γεύμα που ίσως θα θέλατε να αποθηκεύσετε για την επόμενη μέρα. Εναλλακτικά, ίσως θέλετε να αποθηκεύσετε δημητριακά, σιτάρι και ρύζι σε βολικά σφραγισμένα βάζα. Τα δοχεία αποθήκευσης είναι η καλύτερη επιλογή με διαφορά για όλους αυτούς τους σκοπούς. Στην Kulina, διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από όπου μπορείτε να επιλέξετε. Οπότε επιλέξτε όχι μόνο τα δοχεία που σας αρέσουν αλλά και που θα σας βοηθούν κυρίως στην καθημερινότητα.

Τα δοχεία για ξηρά τρόφιμα είναι εξίσου σημαντικά όταν πρόκειται για την άψογη οργάνωση της κουζίνας σας. Σας βοηθούν να οργανώσετε την αποθήκη σας και τα ντουλάπια της κουζίνας με τρόπο που να είναι άνετος, βολικός και πρακτικός. Τα διαφανή δοχεία φαγητού βοηθούν να βλέπετε το περιεχόμενο, τι πρέπει να ψωνίσετε, κλπ. Βεβαιωθείτε ότι τα δοχεία αποθήκευσης έχουν καπάκια που σφραγίζουν ώστε το φαγητό να μην απορροφά υγρασία από τον αέρα και παραμένει φρέσκο για περισσότερο καιρό.

Ποιες είναι οι καλύτερες μάρκες για δοχεία αποθήκευσης φαγητού;

Τα δοχεία αποθήκευσης φαγητού είναι απλά απαραίτητα. Η Kulina διαθέτει δοχεία αποθήκευσης φαγητού για κάθε περίπτωση και μάρκες όπως οι Brabantia, Eva Solo, WMF, Tefal και η Koziolείναι οι καλύτερες όταν πρόκειται για δοχεία αποθήκευσης φαγητού. Από την αποθήκευση περισσευμάτων για το πρωινό, μεσημεριανό ή βραδινό την επόμενη μέρα μέχρι την αποθήκευση φαγητού για μια πολυάσχολη εβδομάδα που έχετε μπροστά σας. Τα δοχεία αποθήκευσης φαγητού μας και τα κουτιά γεύματος διαθέτουν αεροστεγλη καπάκια ώστε να διασφαλίζουν ότι δεν εισέρχονται εξωτερικοί παράγοντες στο δοχείο με κίνδυνο να μολυνθεί.

Τα δοχεία αποθήκευσης φαγητού που διαθέτουν τις πιο πρόσφατες καινοτομίες και τεχνολογία διασφαλίζουν επίσης ότι το φαγητό σας θα παραμείνει φρέσκο και μακρυά από βακτήρια. Με τέτοια οφέλη, μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι το φαγητό σας θα είναι υγιεινό για εσάς και την οικογένειά σας.

Ποια υλικά χρησιμοποιούνται για τα δοχεία αποθήκευσης τροφίμων;

  • Κεραμικά - μια υγιεινή και ασφαλής επιλογή για αποθήκευση φαγητού
  • Γυαλί - μια πολύ καλή, κομψή επιλογή για κάθε κουζίνα
  • Πλαστικό - πολύ δημοφιλές και ελαφρύ

Είναι καλύτερο να αποθηκεύετε το φαγητό σας σε γυάλινο ή πλαστικό δοχείο;

Εξαρτάται με το τι θέλετε να αποθηκεύσετε. Αν ψάχνετε για δοχεία αποθήκευσης για ξηρά τρόφιμα, μπορείτε εύκολα να αγοράσετε πλαστικό, γυάλινο ή κεραμικό δοχείο. Όλα τα υλικά είναι υπέροχα για αυτό το σκοπό. Αλλά αν ψάχνετε για ένα δοχείο για έτοιμα γεύματα ή περισσεύματα που θα διατηρηθούν στο ψυγείο, είναι καλύτερο να επιλέξετε γυάλινα δοχεία. Αν και τα πλαστικά δοχεία είναι ελαφρύτερα και εξαιρετικά πρακτικά, μπορεί να απελευθερώσουν χημικές ουσίες όταν διατηρούνται στο ψυγείο, όπως ακριβώς μπορεί να συμβεί όταν θερμαίνονται.