κούπες

180 items total
Κούπα BLUE DRIP, 150 ml, MIJ
7,69 € –20 %
Κούπα BLUE DRIP, 150 ml, MIJ
Online σε απόθεμα (174 pcs)
6,15 €
MIJC7929
Κούπα LOPSIDED, 180 ml, λευκή, MIJ
14,70 € –20 %
Κούπα LOPSIDED, 180 ml, λευκή, MIJ
Online σε απόθεμα (90 pcs)
11,76 €
MIJC5214
Κούπα GREEN FADE, 200 ml, MIJ
9,99 € –20 %
Κούπα GREEN FADE, 200 ml, MIJ
Online σε απόθεμα (7 pcs)
7,99 €
MIJC4056
Κούπα PILAR, 250 ml, σκούρο γκρι, κεραμικό, Blomus
9,69 €
BM63971
Κούπα STACY 250 ml, καφέ, πήλινη, Bloomingville
12,50 € –20 %
10 €
BV82055009
Κούπα CINEMA, σετ 2 τεμαχίων, WMF
22,79 € –20 %
Κούπα CINEMA, σετ 2 τεμαχίων, WMF
Online σε απόθεμα (6 pcs)
18,23 €
WM651509440
Φλιτζάνι τσαγιού BLUE & BLACK, 190 ml, MIJ
6,59 € –20 %
5,27 €
MIJC7938
Κούπα SABLO, 250 ml, ανοιχτό γκρι και κρεμ, Blomus
10,15 €
BM64113
Up
More products

Κούπες - που σας δίνουν μια αριστοκρατική γουλιά

Ποιος είναι ο σκοπός των κούπες

Η κούπα είναι ένα συγκεκριμένο είδος φλιτζανιού που χρησιμοποιείται συχνά για ζεστά ροφήματα όπως ο καφές, η ζεστή σοκολάτα ή το τσάι. Οι κούπες έχουν συχνά χερούλια και μπορούν να περιέχουν περισσότερα υγρά από τα συνηθισμένα φλιτζάνια τσαγιού ή καφέ. Μια κούπα είναι φτιαγμένη για να κάνει κάτι περισσότερο από το να κρατάει τον καφέ ή το τσάι σας- διατηρεί επίσης τη θερμοκρασία της για περισσότερο χρόνο, αν και όχι όσο τα θερμικά φλιτζάνια.

Πώς μπορώ να αποθηκεύσω την κούπα μου

Ένα "δέντρο κούπας", το οποίο είναι ένας στύλος στερεωμένος σε μια κυκλική βάση και εξοπλισμένος με γάντζους για να κρεμάει τις κούπες από τα χερούλια τους, είναι ένας συνηθισμένος τρόπος αποθήκευσης κούπες. Οι κούπες μπορούν επίσης να κρεμαστούν σε ράφια ώστε να είναι άμεσα διαθέσιμες.

Για να είναι πιο εύκολο να πιάσετε μια κούπα το πρωί, μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε γάντζους στην κάτω πλευρά ενός ράφι ντουλαπιού. Ανάλογα με την εμφάνιση που θέλετε, μπορείτε να επιλέξετε βιομηχανικά άγκιστρα, σε στυλ ρετρό ή πιο διακοσμητικά, κλασικά.

Ποια είναι τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή μιας κούπας

Ένας από τους πιο κρίσιμους παράγοντες είναι το υλικό των κούπες σας, επειδή το καθένα έχει πλεονεκτήματα για διάφορες χρήσεις. Ακολουθούν ορισμένα από τα υλικά που απαιτούνται για την κατασκευή κούπες:

Κεραμικές και πορσελάνινες κούπες

Τα κεραμικά είναι πιο ανθεκτικά από την πορσελάνη και έχουν χαμηλή θερμική αγωγιμότητα. Για το λόγο αυτό, είναι το πιο προτιμώμενο υλικό για κούπες τσαγιού ή καφέ, επειδή θα διατηρήσει τη θερμότητα του καφέ σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η πορσελάνη κατασκευάζεται συνήθως σε λευκό χρώμα έναντι μιας μεγάλης ποικιλίας χρωματικών επιλογών που προσφέρονται στις κεραμικές κούπες. Για να κάνετε την τέλεια επιλογή μεταξύ των πορσελάνινων κούπες και των κεραμικών, είναι σημαντικό να εξετάσετε την εμφάνιση, την ανθεκτικότητα και την τιμή τους.

Ανοξείδωτες κούπες

Όταν επιλέγετε κούπες ταξιδιού από ανοξείδωτο χάλυβα, η ανθεκτικότητα είναι ο βασικός παράγοντας. Όταν πέφτει, τα τοιχώματα ή η λαβή του δεν θρυμματίζονται ή σπάνε. Όταν δεν χρειάζονται πλέον, μπορούν απλά να ανακυκλωθούν. Για να μην αναφέρουμε την τάση τους να διατηρούν τη θερμότητα των υγρών για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Κούπες από πήλινο υλικό

Οι κούπες από πήλινο υλικό είναι λιγότερο συνηθισμένες από τις κούπες από άλλα υλικά. Ωστόσο, αν αναζητάτε κάτι πιο ξεχωριστό αλλά αξιόπιστο, οι κούπες καφέ από πήλινο υλικό εξακολουθούν να αποτελούν μια φανταστική εναλλακτική λύση. Συχνά διατίθενται σε διάφορα μοτίβα επειδή είναι χειροποίητα. Προσφέρουν επίσης εξαιρετική μόνωση, είναι ασφαλείς στο πλυντήριο πιάτων και ανθεκτικές.

Τώρα είστε έτοιμοι να καθίσετε με την κούπα σας και να πιείτε το τσάι ή τον καφέ σας μετά από μια δύσκολη μέρα εργασίας. Για να καλύψουμε τις ανάγκες σας και να απαντήσουμε σε διαφορετικά γούστα, συγκεντρώσαμε μια σειρά από κούπες από γνωστούς κατασκευαστές, όπως Viva Scandinavia, Revol, Blomus, και MIJ (ασιατικό στυλ). Επιπλέον, αν σας αρέσουν τα διαφανή ποτήρια, ρίξτε μια ματιά στη συλλογή μας από ποτήρια καφέ.