Τσάι

136 items total
Τσάι φρούτων GLOGG 2023, 20 σακουλάκια μουσελίνας, Kusmi Tea
New
KUSMI21082A1120
Τσάι φρούτων GLOGG 2023, 125 g κασσίτερος, Kusmi Tea
New
27,50 €
KUSMI21082A1070
Σετ τσαγιού KUSMI INFUSIONS 2023, 45 φακελάκια μουσελίνας, Kusmi Tea
New
KUSMI21220A1220
Μαύρο τσάι TSAREVNA 2023, 120 g κασσίτερος + κούπα, Kusmi Tea
New
KUSMI21081A1260
Σετ τσαγιού DISCOVER KUSMI 2023, 45 φακελάκια μουσελίνας, Kusmi Tea
New
KUSMI21218A1220
Ημερολόγιο έλευσης Kusmi Tea 2023
New
Ημερολόγιο έλευσης Kusmi Tea 2023
Online σε απόθεμα (92 pcs)
49,90 €
KUSMI21211A2500
Τσάι αποτοξίνωσης BB DETOX Kusmi Tea κουτί 100 γρ
18,90 €
KUSMI21721A1070
Σετ τσαγιού ICONIC BIO 2023, 24 φακελάκια μουσελίνας, Kusmi Tea
New
KUSMI21213A1170
Μαύρο τσάι EARL GREY, κουτάκι τσαγιού, 100 g, χύμα φύλλα, Kusmi Tea KUSMI21641A1070
Πράσινο τσάι DETOX, κουτάκι τσαγιού 100 g χύμα φύλλα, Kusmi Tea KUSMI21640A1070
Up
More products

Τσάι - ποια είναι τα διάφορα είδη τσαγιού και ποια πρέπει να επιλέξετε

Πότε πρέπει να πίνετε τσάι

Δεν υπάρχει κακή στιγμή για ένα φλιτζάνι τσάι! Αυτό είναι σίγουρα αυτό που θα έλεγε κάθε λάτρης του τσαγιού, αλλά σε γενικές γραμμές, η καλύτερη ώρα για να πιείτε το τσάι σας είναι 30 - 60 λεπτά μετά το πρωινό ή το μεσημεριανό γεύμα. Σύμφωνα με τους διατροφολόγους, δεν πρέπει να πίνετε τσάι αμέσως μετά το ξύπνημα, με άδειο στομάχι - επιλέξτε αντί αυτού τσάι από βότανα ή νερό με μέλι ή λεμόνι. Ομοίως, αν έχετε προβλήματα ύπνου δεν πρέπει να πίνετε τσάι το βράδυ, καθώς περιέχει καφεΐνη. Πιείτε αντ' αυτού χαμομήλι ή κάποιο άλλο είδος τσαγιού από βότανα.

Φυσικά μπορείτε να προσαρμόσετε το τσάι σας όχι μόνο στην ώρα της ημέρας αλλά και στην εποχή του χρόνου, στον καιρό ή στην εποχή. Το παγωμένο τσάι είναι τέλειο όταν κάνει ζέστη έξω και τα χειμωνιάτικα μείγματα με μπαχαρικά είναι υπέροχα κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή είδη τσαγιού

Σε γενικές γραμμές υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη τσαγιού, αλλά τα πιο δημοφιλή είδη αφεψήματος που συνήθως καταναλώνουν οι άνθρωποι είναι:

  • μαύρο τσάι
  • πράσινο τσάι
  • λευκό τσάι
  • τσάι φρούτων
  • τσάι από βότανα

Τα διαφορετικά είδη τσαγιού δεν περιέχουν μόνο διαφορετικά συστατικά, αλλά απαιτούν επίσης διαφορετικούς χρόνους παρασκευής και διαφορετικές θερμοκρασίες νερού, γι' αυτό διαβάζετε πάντα τις οδηγίες στη συσκευασία και όταν επιλέγετε τον βραστήρα σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει βραστήρα με ελεγχόμενη θερμοκρασία, αν συνήθως πίνετε πράσινο ή λευκό τσάι - καθώς απαιτούν διαφορετική θερμοκρασία παρασκευής από το μαύρο τσάι.

Πιείτε το τσάι σας σε μια κούπα ή ένα φλιτζάνι - όποιο προτιμάτε - και αν είστε οπαδός της παραδοσιακής τελετής παρασκευής και του καλύτερου δυνατού τσαγιού, προμηθευτείτε μια ωραία τσαγιέρα ή έναν εγχυτήρα τσαγιού.

Είναι το τσάι σε φύλλα καλύτερο από τα φακελάκια

Ναι, και η διαφορά είναι τεράστια! Το χύμα τσάι παρασκευάζεται από ολόκληρα φύλλα και τα φακελάκια τσαγιού στις περισσότερες περιπτώσεις περιέχουν σκόνη τσαγιού. Οι μικροί βαθμοί τσαγιού δίνουν στα αιθέρια έλαια που είναι υπεύθυνα για τη γεύση και το άρωμα μεγαλύτερη ευκαιρία να εξατμιστούν. Επομένως, αν θέλετε να απολαύσετε την πραγματική γεύση του τσαγιού, είναι πάντα προτιμότερο να επιλέγετε τσάι σε μορφή χύμα φύλλων από τα φακελάκια.

Τα φακελάκια τσαγιού προσφέρουν χειρότερη ποιότητα τσαγιού, επίσης, επειδή το έγχυμα περιορίζεται από το μέγεθος του φακελάκι τσαγιού. Τα φύλλα τσαγιού δεν έχουν τη δυνατότητα να απελευθερώσουν το άρωμά τους όταν συμπιέζονται σε ένα μικρό σακουλάκι και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι παραγωγοί τσαγιού υψηλής ποιότητας προσφέρουν στους πελάτες τους έναν ωραίο συμβιβασμό, προσαρμόζοντας το μέγεθος του σακουλιού τσαγιού στα φύλλα τσαγιού. Απλά κάνουν τα φακελάκια τσαγιού μεγαλύτερα!

Για παράδειγμα το Kusmi Tea που θα βρείτε στο Kulina, προσφέρει στους πελάτες του σακούλες σε σχήμα πυραμίδας χάρη στις οποίες θα έχετε πολύ καλύτερη γεύση.

Επομένως, αν ψάχνετε για ένα κορυφαίο μείγμα από φύλλα τσαγιού υψηλής ποιότητας (το οποίο αποτελεί ένα εξαιρετικό δώρο για όλους τους ειδήμονες του τσαγιού), ελέγξτε τη μεγάλη ποικιλία χύμα μαύρου, πράσινου, λευκού και φρουτώδους τσαγιού που έχουμε στην προσφορά μας και αν ψάχνετε για εξαιρετική γεύση, αλλά χωρίς την ανάγκη να ετοιμάσετε το τσάι σε κατσαρόλα, επιλέξτε το τσάι Kusmi σε φακελάκια πυραμίδας.