Σχάρες μπάρμπεκιου

11 items total
Σχάρα γκριλ TRIPLE, 45 cm, Höfats
Sticker
140 € –15 %
Σχάρα γκριλ TRIPLE, 45 cm, Höfats
Online σε απόθεμα (2 pcs)
119 €
HO050301
Σχάρα ψησίματος 570, από μαντέμι, Outdoorchef
Sticker
104 € –15 %
88,40 €
ODCH1821269
Σχάρα ψησίματος CUBE, Höfats
Sticker
64,05 € –15 %
Σχάρα ψησίματος CUBE, Höfats
Online σε απόθεμα (1 pcs)
54,44 €
HO020301
Σχάρα γκριλ BEER BOX, Höfats
Sticker
39,90 € –15 %
Σχάρα γκριλ BEER BOX, Höfats
Online σε απόθεμα (1 pcs)
33,91 €
HO070301

Σχάρες BBQ - μια τέλεια εμπειρία BBQ

Τι είναι τα πλέγματα μπάρμπεκιου

Αυτό το εργαλείο, το οποίο συχνά αναφέρεται ως σχάρα ψησίματος ή μαντεμένια σχάρα ψησίματοςλαχανικών, χρησιμοποιείται για τη συγκράτηση μιας ποικιλίας μικροσκοπικών γευμάτων που θα μπορούσαν να περάσουν από τις τυπικές πλάκες ή σχάρες ψησίματος όταν τα γεύματα ψήνονται στη σχάρα.

Στα καταστήματα Kulina, διαθέτουμε σχάρες μπάρμπεκιου που παράγονται από γνωστές μάρκες όπως Eva Solo, Höfats, καιOutdoorchef και είναι συνήθως κατασκευασμένες από αντικολλητικό υλικό.

Κατά την ανύψωση του πλέγματος BBQ από τη σχάρα, ορισμένα πλέγματα διαθέτουν λαβές για να διευκολύνουν το χειρισμό τους. Πολλές σχάρες σχάρας έχουν διάτρητες οπές που αφήνουν τους χυμούς και τα έλαια να περνούν από μέσα και να απομακρύνονται από το φαγητό, ενώ παράλληλα επιτρέπουν στο φαγητό να δέχεται την άμεση ένταση της θερμότητας.

Ωστόσο, οι οπές είναι μικρές, ώστε τα ευαίσθητα τρόφιμα, όπως κομμάτια ψαριού, γαρίδες, οστρακοειδή και λαχανικά, να μην πέφτουν μέσα ή να μην κολλάνε στα ανοιχτά διαστήματα, όπως μπορεί να συμβεί στις τυπικές σχάρες ψησίματος.

Ποιοι τύποι σχαρών μπάρμπεκιου είναι διαθέσιμοι

Υπάρχουν διάφοροι τύποι σχαρών μπάρμπεκιου που διατίθενται στο Kulina, ο καθένας με μοναδικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα. Οι πολυάριθμοι τύποι περιλαμβάνουν τα εξής:

  • Μπάρμπεκιου από χυτοσίδηρο: Χρησιμοποιούνται σχάρες μπάρμπεκιου κατασκευασμένες από χυτοσίδηρο επειδή είναι αξιόπιστες και διατηρούν αποτελεσματικά τη θερμότητα. Οι σχάρες από χυτοσίδηρο είναι εξαιρετικές για το ψήσιμο και τη διατήρηση της θερμότητας, καθιστώντας τες ιδανικές για το ψήσιμο μπριζόλας και άλλων γευμάτων. Επίσης, γίνονται ευκολότερα στη χρήση επειδή έχουν αντικολλητική επιφάνεια.
  • Ανοξείδωτες σχάρες μπάρμπεκιου: Ανοξείδωτος χάλυβας: Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι ένα άλλο δημοφιλές υλικό για σχάρες μπάρμπεκιου. Είναι ανθεκτικό, ελαφρύ και ανθεκτικό στη σκουριά και τη διάβρωση, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Είναι μια πολύ καλή ιδέα να μαγειρεύετε ευαίσθητα αντικείμενα, όπως ψάρια, σε σχάρες από ανοξείδωτο ατσάλι, καθώς επιτρέπουν την ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας και ελαχιστοποιούν την προσκόλληση.
  • Σιδερένιες σχάρες μπάρμπεκιου: Η στιβαρή δομή, η αξιοπιστία και η ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας το καθιστούν ιδανικό για ψήσιμο στο γκριλ και το ψήσιμο των γευμάτων. Οι σιδερένιες σχάρες πρέπει να λιπαίνονται πριν από τη χρήση για να αποφεύγεται η προσκόλληση τροφίμων. Με την κατάλληλη φροντίδα, μπορούν να διαρκέσουν για χρόνια.

Είναι σημαντικό να επιλέξετε τη σχάρα μπάρμπεκιου που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και στην τεχνική μαγειρέματος, καθώς κάθε μοντέλο έχει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα.

Στο κατάστημα Kulina, μπορείτε επίσης να αγοράσετε πρόσθετα αξεσουάρ ψησίματος, όπως σκεύη BBQ, αξεσουάρ καθαρισμού σχάρας και μερικά πιάτα σχάρας που θα ταιριάζουν απόλυτα με τη μαντεμένια σχάρα ψησίματοςσας.