Viva Scandinavia

Η Viva Scandinavia είναι μια εταιρεία για τους αληθινούς λάτρεις του τσαγιού, οι οποίοι πιστεύουν ότι η παρασκευή του από χύμα φύλλα είναι ένα θαυμάσιο τελετουργικό. Κούπες, φλιτζάνες, τσαγιέρες και σουρωτήρια για να απολαύσετε το αγαπημένο σας ρόφημα με σκανδιναβικό στυλ!
109 items total
Διαφανής κούπα CLASSIC, σετ 4 τεμαχίων, 100 ml, Viva Scandinavia VS75000
Στραγγιστήρι για τσάι με καπάκι, Viva Scandinavia
10,50 €
VS81011
Σετ τσαγιού BJORN, 6 τμχ, Viva Scandinavia
73,29 €
VS32801
Κούπα με φίλτρο για τσάι BALANCE, 500 ml, Viva Scandinavia
25,20 €
VS71400
Φίλτρο για τσάι INFUSION, από γυαλί, Viva Scandinavia
12,60 €
VS70200
Φλιτζάνι τσαγιού με πιατάκι CLASSIC, 300 ml, Viva Scandinavia VS75800
Up
More products

Viva Scandinavia - ας πιούμε ένα φλιτζάνι τσάι!

Viva Scandinavia είναι μια μάρκα με επίκεντρο το τσάι που έχει αποκτήσει τη φήμη ότι παράγει υψηλής ποιότητας, μινιμαλιστικά και λειτουργικά προϊόντα για την παρασκευή και το σερβίρισμα τσαγιού και καφέ. Η ιστορία της μάρκας έχει τις ρίζες της στη βαθιά εκτίμηση για τον σκανδιναβικό τρόπο ζωής, ο οποίος δίνει έμφαση στην απλότητα, τη λειτουργικότητα και τη βιωσιμότητα.

Η μάρκα ιδρύθηκε στη Δανία το 2010 από τον λάτρη του τσαγιού Peng Lin, ο οποίος προηγουμένως ήταν ιδιοκτήτης μιας εταιρείας λογισμικού. Δυσκολευόταν να βρει αισθητικά ευχάριστα σκεύη τσαγιού που να ταιριάζουν με το εκλεκτό τσάι που λάτρευε. Ξεκίνησε διευθύνοντας ένα επιτυχημένο εργοστάσιο οικιακών ειδών και σύντομα συνεργάστηκε με μια ομάδα κορυφαίων σχεδιαστών προϊόντων στη Δανία, δημιουργώντας όμορφα σχεδιασμένα κομμάτια που απολαμβάνουν οι λάτρεις του τσαγιού σε όλο τον κόσμο. Σήμερα, το VIVA έχει την έδρα του στο κέντρο του Τορόντο και ευρωπαϊκές θυγατρικές στο Βέλγιο και την Κίνα.

Viva Scandinaviaη αποστολή της

Το τσάι αποτελεί παράδοση για τους περισσότερους πολιτισμούς εδώ και 5000 χρόνια. Συνοδεύει όλες τις περιστάσεις και τις στιγμές των ανθρώπινων κοινωνικών αλληλεπιδράσεων και εορτασμών, είναι το ποτό που βοηθά να χαλαρώσουμε και να ζήσουμε τη στιγμή. VIVA τιμά και εκτιμά τη σημασία των παραδόσεων παρασκευής τσαγιού και προσπαθεί να εκσυγχρονίσει αυτές τις παραδόσεις, ώστε να τις διατηρήσουν οι σημερινές και οι μελλοντικές γενιές.

Η αποστολή της μάρκας είναι να εμπνεύσει τον κόσμο να χαλαρώνει και να αισθάνεται καλύτερα με το τέλειο φλιτζάνι τσάι, κάθε φορά. Για να επιτευχθεί αυτό, το Viva Scandinavia προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα που απαιτούνται για την τελετουργία της παρασκευής τσαγιού και για την προετοιμασία του χύμα τσαγιού με τον πιο βολικό τρόπο.

Τα πιο δημοφιλή προϊόντα για την παρασκευή τσαγιού

Ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα από το Viva Scandinavia είναι το δοχείο τσαγιού Infusion, το οποίο έχει γίνει βασικό στοιχείο σε πολλά σπίτια και γραφεία και το οποίο κέρδισε το βραβείο σχεδιασμού reddot το 2013. Το δοχείο έχει σχεδιαστεί με αφαιρούμενο εγχυτήρα από ανοξείδωτο ατσάλι που επιτρέπει στους χρήστες να ετοιμάζουν τσάι σε φύλλα με ευκολία, ενώ το υλικό από βοριοπυριτικό γυαλί εξασφαλίζει ότι το τσάι παραμένει ζεστό για περισσότερο χρόνο. Τα άλλα προϊόντα της μάρκας που σχετίζονται με το τσάι περιλαμβάνουν φλιτζάνια τσαγιού, κούπες και τσαγιέρες, τα οποία έχουν σχεδιαστεί με την ίδια μινιμαλιστική και λειτουργική προσέγγιση. Αν αγαπάτε το τσάι, φροντίστε να ελέγξετε τον οδηγό αγορών μας για την παρασκευή τσαγιού, όπου θα δείτε πολλά προϊόντα Viva Scandinavia και θα μάθετε πώς να τα χρησιμοποιείτε.

Viva Scandinavia προσφέρει επίσης μια σειρά προϊόντων που σχετίζονται με τον καφέ, όπως καφετιέρες, φλιτζάνια και κούπες. Οι καφετιέρες της μάρκας είναι σχεδιασμένες με ένα μοναδικό στόμιο "χωρίς σταγόνες" που εξασφαλίζει μια εμπειρία παρασκευής καφέ χωρίς ακαταστασία, ενώ τα φλιτζάνια και οι κούπες είναι κατασκευασμένα από γυαλί διπλού τοιχώματος που διατηρεί τον καφέ ζεστό χωρίς να καίει τα χέρια σας.

Γιατί οι άνθρωποι αγαπούν να προετοιμάζουν το τσάι τους με τα προϊόντα Viva Scandinavia

Ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι συμπαθούν το Viva Scandinavia είναι η δέσμευση της μάρκας για βιωσιμότητα. Τα προϊόντα της μάρκας είναι κατασκευασμένα από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά όπως το βοριοπυριτικό γυαλί και το μπαμπού, ενώ η συσκευασία τους είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένα υλικά. Επιπλέον, η μάρκα συνεργάζεται με οργανισμούς που προωθούν βιώσιμες πρακτικές, όπως η Rainforest Alliance, για να συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι αγαπούν το Viva Scandinavia είναι ο μινιμαλιστικός και λειτουργικός σχεδιασμός της μάρκας. Τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα με γνώμονα την απλότητα, με καθαρές γραμμές, ήπια χρώματα και λειτουργικά χαρακτηριστικά που τα καθιστούν εύχρηστα και ευχάριστα στα μάτια. Αυτή η σχεδιαστική προσέγγιση έχει κάνει τα προϊόντα Viva Scandinavia δημοφιλή σε όσους εκτιμούν την ομορφιά της απλότητας.

Είτε είστε λάτρης του τσαγιού ή του καφέ, είτε απλώς εκτιμάτε την ομορφιά του απλού σχεδιασμού, το Viva Scandinavia έχει κάτι για όλους.