Ταψιά ψησίματος

15 items total
Γάστρα AROMA COMPACT VITALIS, 3,5 l, WMF
KULINA WEEKEND
248 € –15 %
Γάστρα AROMA COMPACT VITALIS, 3,5 l, WMF
Online σε απόθεμα (4 pcs)
210 €
WM1741026040
Γάστρα AFFINITY, 35 x 25 cm, de Buyer
KULINA WEEKEND
293 € –15 %
Γάστρα AFFINITY, 35 x 25 cm, de Buyer
Online σε απόθεμα (7 pcs)
249 €
DB372735
Κατσαρόλα V, 8,8 l, Fissler
KULINA WEEKEND
207 € –15 %
Κατσαρόλα V, 8,8 l, Fissler
Online σε απόθεμα (5 pcs)
175 €
FS03370138000

Ταψιά ψησίματος – όχι μόνο για το κυριακάτικο ψητό σας ή για ένα εορταστικό δείπνο

Τα σκεύη ψησίματος είναι τέλεια εργαλεία για όσους αγαπούν το κρέας, έχουν μεγάλη οικογένεια ή προσκαλούν φίλους ή συγγενείς για δείπνο – όχι μόνο σε ειδικές περιστάσεις. Ένα ταψί ψησίματος ή ένα σκέυος ψησίματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαφορετικές γαστρονομικές εργασίες και αν προτιμάτε ένα ποιοτικό προϊόν, αποκτάτε ένα εργαλείο κουζίνας που θα περνάει από τη μια γενιά στην άλλη.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός ταψιού για ψητά και ενός ταψιού ψησίματος;

Τα ταψιά για ψητά είναι συνήθως μεγαλύτερα και βαρύτερα. Είναι σχεδιασμένα για ψήσιμο μεγάλων μερίδων κρέατος και πουλερικών, είναι κατασκευασμένα από διαφορετικά υλικά (πιο χοντρά) και συχνά περιλαμβάνουν καπάκι. Τα Τα σκεύη κατσαρόλας είναι ιδανικά για μικρότερες μερίδες φαγητού, πιάτα κατσαρόλας ή λαζάνια και άλλα πιάτα που δεν χρειάζονται σκέπασμα στο ψήσιμο.

Σε τι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ταψί για ψητά;

Το ταψί για ψητά είναι ένα πολύ ευέλικτο εργαλείο και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για πολλά διαφορετικά πιάτα και γαστρονομικές εργασίες όπως:

    • ψήσιμο πουλερικών (πάπια, κοτόπουλο για το δείπνο των Χριστουγέννων ή των Ευχαριστιών)
    • ζαμπόν ψητό
    • ψήσιμο όλων των τύπων κρέατος
    • ψήσιμο λαχανικών για τη σούπα, το πατέ ή το δείπνο σας
    • φτιάχνοντας πιάτα κατσαρόλας (στιφάδο, γκούλας) απευθείας στο φούρνο

Στην Kulina σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από υψηλής ποιότητας ταψιά από αξιόπιστους κατασκευαστές. Διαφέρουν σε μέγεθος και σχήμα (μερικά είναι οβάλ άλλα ορθογώνια) και άλλα είναι εξοπλισμένα με καπάκι. Είναι καλό να επενδύσετε σε ένα ταψί ψησίματος, καθώς αυτά τα πιάτα συχνά μένουν στην κουζίνα σας για μια ζωή και μερικές φορές περνούν από τη μια γενιά στην άλλη. Δείτε τα πιάτα ψησίματος από WMF, Fissler ή de Buyer και φροντίστε να πάρετε μια καλή συνταγή από τη γιαγιά σας!

Και αν αγοράζετε ένα ταψί ψησίματος, βεβαιωθείτε ότι έχετε ωραία σχάρα για ψήσιμο κρέατος και γάντια φούρνου που θα κάνουν το ψήσιμο ασφαλές - τόσο για εσάς όσο και για την κουζίνα σας. Και αν θέλετε να σερβίρετε το πιάτο σας απευθείας στο τραπέζι, επιλέξτε ένα ταψί για ψητά από την WMF και προμηθευτείτε μια αντίστοιχη ξύλινη βάση σερβιρίσματος που θα είναι μια ωραία εναλλακτική σε μια κλασική σχάρα ψησίματος ή βάση κατσαρόλας.