Διανεμητές σαπουνιού

65 items total
Δοχείο υγρού σαπουνιού 150 ml, ανοιχτό γκρι, Eva Solo ES530675
Δοχείο απολυμαντικού υγρού, 11 cm, ασημί, Eva Solo
19,95 €
ES567901
Δοχείο υγρού σαπουνιού, 150 ml, γκρι, Eva Solo
31,40 €
ES530676
Δοχείο απολυμαντικού υγρού, 11 cm, μπρούτζος, Eva Solo ES567902
Δοχείο υγρού σαπουνιού, 250 ml, λευκό, Brabantia
28 € –10 %
25,20 €
BRAB280269
Δοχείο υγρού σαπουνιού RENEW, απαλό μπεζ, Brabantia BRAB223327
Δοχείο υγρού σαπουνιού, 200 ml, γκρι, Brabantia
22,10 €
BRAB302503
Δοχείο υγρού σαπουνιού, 200 ml, λευκό, Brabantia
37,80 €
BRAB108181
Δοχείο υγρού σαπουνιού, 180 ml, μαύρο ματ, Eva Solo
29,95 €
ES530668
Δοχείο υγρού σαπουνιού, 250 ml, Brabantia
28 € –10 %
25,20 €
BRAB280245
Up
More products

Διανομείς σαπουνιού - κάντε το μπάνιο σας πιο βολικό

Τι είναι οι διανομείς σαπουνιού

Ο διανομέας σαπουνιού είναι μια συσκευή που έχει σχεδιαστεί για να απελευθερώνει υγρό σαπούνι με ρυθμιζόμενο τρόπο. Ανάλογα με τον τύπο του διανομέα και τις προτιμήσεις του χρήστη, οι διανομείς σαπουνιού μπορούν να περιέχουν υγρό σαπούνι, αφρώδες σαπούνι ή σαπούνι σε σκόνη. Μπορούν να είναι αυτόματοι ή να λειτουργούν χειροκίνητα.

Χρησιμοποιούνται συχνά σε δημόσιες τουαλέτες, ιατρικές εγκαταστάσεις, χώρους εστίασης και άλλους χώρους όπου η διατήρηση της καλής υγιεινής των χεριών είναι απαραίτητη για τον περιορισμό της μετάδοσης μικροβίων και ασθενειών.

Kulina έχει επιλέξει διανομείς σαπουνιού με εξαιρετικό σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα από γνωστούς παραγωγούς όπως Brabantia, Blomus, και Eva Solo. Υπάρχουν σε διάφορα υλικά και χρώματα, οπότε είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσετε να επιλέξετε ένα δοχείο σαπουνιού που θα ταιριάζει με το στυλ του μπάνιου σας. Ωστόσο, αν προτιμάτε να χρησιμοποιείτε παραδοσιακό σαπούνι, δείτε την προσφορά μας σε σαπουνοθήκες.

Ποια είναι τα οφέλη των διανομέων σαπουνιού

Η χρήση διανομέων σαπουνιού έχει πολλά πλεονεκτήματα:

  • Υγιεινή: Μειώνοντας την πιθανότητα διασταυρούμενης μόλυνσης και μετάδοσης μικροβίων και βακτηρίων, οι διανομείς σαπουνιού προωθούν τη σωστή υγιεινή των χεριών.
  • Ευκολία: Δεν χρειάζεται να τα καθαρίζετε τόσο συχνά όσο τα συνηθισμένα σαπουνοθήκες
  • Οικονομικά αποδοτικό: Σε σύγκριση με τις συμβατικές μπάρες σαπουνιού, οι διανομείς σαπουνιού είναι μια πιο προσιτή επιλογή. Βοηθούν στην ελαχιστοποίηση της ποσότητας σαπουνιού που χρησιμοποιείται και στην αποφυγή σπατάλης, καθώς διανέμουν μια ρυθμιζόμενη ποσότητα, η οποία μειώνει την ανάγκη αναπλήρωσης.
  • Περιβαλλοντικά οφέλη: Έτσι παράγονται λιγότερα πλαστικά απόβλητα από μπουκάλια σαπουνιού που χρησιμοποιούνται μόνο μία φορά. Οι διανομείς σαπουνιού είναι πλέον μια πιο πράσινη επιλογή.
  • Αισθητική: Όλα αυτά μπορούν να βελτιώσουν την οπτική ελκυστικότητα του άμεσου περιβάλλοντος. Μειώνουν επίσης την ακαταστασία και τα απόβλητα που σχετίζονται με τα συμβατικά σαπούνια, τα οποία μετά από επανειλημμένη χρήση μπορεί να γίνουν γλοιώδη και δυσάρεστα.

Καθώς οι διανομείς σαπουνιού αποτελούν μέρος των σύγχρονων συλλογών αξεσουάρ μπάνιου, μπορούν να συνοδεύονται από άλλα αξεσουάρ μπάνιου που ταιριάζουν, ώστε να δώσουν στον χώρο μια πιο ενιαία εμφάνιση.

Πρέπει να επιλέξω διανομέα σαπουνιού ή σαπουνοθήκη

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε μεταξύ ενός διανομέα σαπουνιού και μιας σαπουνοθήκης, όπως η καθαριότητα, η πρακτικότητα, η τιμή και η αισθητική. Οι σαπουνοθήκες είναι μια φθηνότερη εναλλακτική λύση, αλλά χρειάζονται συχνότερο καθάρισμα και αντικατάσταση και μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη συνολική αισθητική του χώρου. Ωστόσο, ορισμένοι προτιμούν να πλένουν τα χέρια τους με σαπούνι, οπότε η επιλογή εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας.

Παρόλο που μπορεί να είναι πιο ακριβοί στην αρχή, οι διανομείς σαπουνιού είναι συχνά πιο υγιεινοί, πρακτικοί και οπτικά πιο ευχάριστοι από τις σαπουνοθήκες.