Φρυγανιέρες

53 items total
Φρυγανιέρα 50'S STYLE TSF01UJEU, βρετανική σημαία, Smeg SMETSF01UJEU
Φρυγανιέρα TSF01PGEU, 2 φέτες, παστέλ πράσινο, Smeg SMETSF01PGEU
Φρυγανιέρα TSF01BLMEU, για 2 φέτες, μαύρο ματ, Smeg
199 €
SMETSF01BLMEU
Φρυγανιέρα TSF01RDEU, 2 φέτες, κόκκινο, Smeg
169 €
SMETSF01RDEU
Φρυγανιέρα TSF01CHMEU, 2 φέτες, ματ χρυσό, Smeg
199 €
SMETSF01CHMEU
Φρυγανιέρα TSF01WHMEU, για 2 φέτες, σε λευκό ματ, Smeg SMETSF01WHMEU
Φρυγανιέρα TSF01PBEU, 2 φέτες, παστέλ μπλε, Smeg
169 €
SMETSF01PBEU
Φρυγανιέρα 50'S STYLE TSF01RGEU, ροζ χρυσό, Smeg
199 €
SMETSF01RGEU
Φρυγανιέρα TSF01GREU, για 2 φέτες, γκρι, Smeg
169 €
SMETSF01GREU
Φρυγανιέρα TSF01GOEU, για 2 φέτες, σε χρυσό, Smeg
199 €
SMETSF01GOEU
Σετ σχάρας για φρυγανιέρα, 2 τμχ, TSSR01, Smeg
29 €
SMETSSR01
Φρυγανιέρα ARTISAN, για 4 φέτες, σε ασημί γκρι, KitchenAid KA5KMT4205EMS
Φρυγανιέρα PLISSE, για 2 φέτες, σε λευκό, Alessi
102,90 €
ALMDL08W
Φρυγανιέρα TSF01SSEU, 2 φέτες, χρώμιο, Smeg
199 €
SMETSF01SSEU
Φρυγανιέρα VOLO 32 cm, λιλά, ανοξείδωτο ατσάλι, Bugatti
New
BGTT13SVOLOCL
Φρυγανιέρα VOLO 32 cm, κρεμ, ανοξείδωτο ατσάλι, Bugatti
New
BGTT13SVOLOC
Φρυγανιέρα EMMA, 31 cm, γκρι, Stelton
Φρυγανιέρα EMMA, 31 cm, γκρι, Stelton
Online σε απόθεμα (2 pcs)
181 €
SNX2221
Up
More products

Φρυγανιέρα - μία μικρή συσκευή που όλοι αγαπάνε

Σε τι χρησιμοποιείται μία φρυγανιέρα;

Μία φρυγανιέρα είναι ένα εύχρηστο, μικρό εργαλείο με το οποίο μπορείτε να φτιάξετε τοστ και να τοστάρετε ελαφρώς φέτες ψωμιού ώστε να γίνουν πιο τραγανές, πιο ψημένες και πιο νόστιμες. Μία φρυγανιέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φρυγάνισμα φαγητού όπως κουλούρια, ψωμάκια και ψωμί σε φέτες. Μία τυπική φρυγανιέρα ζεσταίνει μία φέτα ψωμί χρησιμοποιώντας θερμότητα που εκπέμπεται από θερμαινόμενα ηλεκτρικά εξαρτήματα.

Στην Kulina θα βρείτε φρυγανιέρες για 2 ή 4 φέτες, με πολλά επίπεδα ροδίσματος, λειτουγίες απόψυξης και ψησίματος, αυτόματη παύση και αφαιρούμενος δίσκος για τα ψίχουλα για πιο εύκολο καθάρισμα. Για ωραίες λιχουδιές, πρέπει να δείτε τη συλλογή μας με πιάτα βουτύρου και βάζα μαρμελάδας.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μίας φρυγανιέρας και μίας τοστιέρας;

Μία τοστιέρα είναι κατασκευασμένη για να ψήνει το εσωτερικό του σάντουιτς συμπιέζοντας τις φέτες ψωμιού. Αυτές οι συσκευές διαθέτουν συνήθως ενσωματωμένες πλάκες που επιτρέπουν στους χρήστες να φτιάξουν διάφορα είδη σάντουιτς. Επιπλέον, οι τοστιέρες διαθέτουν μεντεσέδες που κρατούν το κλείστρο και τα κάτω μέρη μαζί.

Από την άλλη πλευρά, οι φρυγανιέρες δεν διαθέτουν κλείστρο και είναι συνήθως συμπαγείς σε σχεδιασμό, επιτρέποντας τις φέτες ψωμιού να μπαίνουν σε θέσεις από επάνω. Για να ελέγξετε τη διάρκεια ενός κύκλου ψησίματος και το επίπεδο ροδίσματος, χρησιμοποιούνται ένας μοχλός ή ένα σετ από κουμπιά.

Ποια είναι η διάρκεια ζωής μίας φρυγανιέρας;

Η διάρκεια ζωής της τοστιέρας επηρεάζεται από το πόσο συχνά χρησιμοποιείται και πόσο καλά είναι κατασκευασμένη. Η τακτική συντήρηση και ο καθαρισμός της φρυγανιέρας παρατείνει επίσης τη διάρκεια ζωής της.

Η διάρκεια ζωής μιας φρυγανιέρας επηρεάζεται από ένα σύνολο στοιχείων, όπως:

  • Συχνότητα χρήσης: Το πόσο συχνά χρησιμοποιείτε τη φρυγανιέρα επηρεάζει τη διάρκεια ζωής της. Ο μοχλός μια φρυγανιέρας μπορεί να χαλάσει από την επαναλαμβανόμενη χρήση.
  • Συντήρηση: Η φρυγανιέρα σας θα διαρκέσει περισσότερο αν τη συντηρείτε. Αυτό περιλαμβάνει τον καθαρισμό της μετά από κάθε χρήση.
  • Αρχική ποιότητα: Η αντοχή της φρυγανιέρας επηρεάζεται από την αρχική της ποιότητα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια φρυγανιέρα από αξιόπιστη μάρκα που χρησιμοποιεί ασφαλή υλικά προς το φαγητό και ανθεκτικά.
  • Χρήση: Το είδος φαγητού που χρησιμοποιείτε στη φρυγανιέρα σας μπορεί να επηρεάσει τη διάρκεια ζωής της. Να χρησιμοποιείτε τη φρυγανιέρα σύμφωνα με το εγχειρίδιο χρήσης ώστε να διασφαλιστεί η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Στην Kulina, δουλεύουμε για να διασφαλίσουμε ότι έχετε πάντα πολλές εναλλακτικές επιλογές για το σπίτι. Χάρη σε αυτό, προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία σε φρυγανιέρες από κατασκευαστές όπως οι KitchenAid, Smeg, Alessi, WMF. Και αν ονειρεύεστε το τέλειο πρωινό, μπορείτε να δείτε τις επιλογές μας σε τοστιέρες, βαφλιέρες, τηγάνια κρέπας και αποχυμωτές εσπεριδοειδών.