Τοστιέρες για σάντουιτς

2 items total
Τοστιέρα LONO, WMF
KULINA WEEKEND
100 € –15 %
Τοστιέρα LONO, WMF
Online σε απόθεμα (20 pcs)
85 €
WM0415150011
Τοστιέρα BREAKTIME SW614831, Tefal
KULINA WEEKEND
75,60 € –15 %
Τοστιέρα BREAKTIME SW614831, Tefal
Online σε απόθεμα (11 pcs)
64,26 €
TEFSW614831

Τοστιέρες σάντουιτς - φτιάχνοντας το σάντουιτς σας απρόσκοπτα

Τι είναι οι τοστιέρες σάντουιτς και για ποιο λόγο χρησιμοποιούνται

Οι τοστιέρες σάντουιτς, οι οποίες μερικές φορές αναφέρονται ως σάντουιτς makers, είναι εξοπλισμός κουζίνας που κατασκευάζεται ειδικά για να φρυγανίζει, να ψήνει ή να ζεσταίνει σάντουιτς. Αποτελούνται από δύο αντικολλητικές, αρθρωτές πλάκες που ταιριάζουν μεταξύ τους για να πιέζουν ένα σάντουιτς στη θέση του και να σφραγίζουν τις άκρες για να μην διαρρέει το περιεχόμενο καθώς μαγειρεύεται.

Είναι πολύ αγαπητές σε σπίτια και εστιατόρια λόγω της πρακτικότητας, της ταχύτητας και της ικανότητάς τους να φτιάχνουν εύκολα απολαυστικά, ζεστά σάντουιτς.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας τοστιέρας και μιας συσκευής παρασκευής σάντουιτς

Οι μηχανές σάντουιτς και οι τοστιέρες είναι και οι δύο συσκευές κουζίνας που χρησιμοποιούνται για το ψήσιμο του ψωμιού, αλλά διαφέρουν σημαντικά σε διάφορους σημαντικούς τρόπους.

Η τοστιέρα είναι ένα μικρό κουζινάκι που χρησιμοποιείται για το ψήσιμο μεμονωμένων φέτες ψωμιού. Συνήθως έχει 2-4 σχισμές όπου μπορούν να τοποθετηθούν φέτες ψωμιού πριν ψηθούν από θερμαινόμενα συρμάτινα πηνία. Οι σχισμές είναι συνήθως αρκετά μεγάλες ώστε να χωράνε χοντρές φέτες ψωμιού ή ακόμη και κουλούρια. Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά ορισμένων τοστιέρες περιλαμβάνουν αναθέρμανση και απόψυξη, καθώς και αυτόματη απενεργοποίηση και διάφορα επίπεδα ροδίσματος.

Από την άλλη πλευρά, ο σάντουιτς maker είναι εξοπλισμός κουζίνας που προορίζεται για τη θέρμανση και τη συμπίεση σάντουιτς. Οι μηχανές σάντουιτς μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή σάντουιτς με ψητό τυρί, πανίνι, ακόμη και βάφλες ή γαλλικό τοστ.

Ποιες είναι οι λειτουργίες των σύγχρονων τοστιέρες σάντουιτς

Οι σύγχρονες τοστιέρες σάντουιτς μπορούν να έχουν ποικίλες λειτουργίες και χαρακτηριστικά, ανάλογα με τον τύπο και τον κατασκευαστή. Ορισμένα τυπικά χαρακτηριστικά των σύγχρονων τοστιέρες σάντουιτς περιλαμβάνουν:

  • Ψήσιμο στη σχάρα: Η επιλογή ψησίματος στις περισσότερες τοστιέρες σάντουιτς σάς επιτρέπει να ψήνετε σάντουιτς, πανίνι και άλλα τρόφιμα.
  • Πιάτα βάφλας: Κάποιες τοστιέρες σάντουιτς περιλαμβάνουν εναλλάξιμες πλάκες που σας επιτρέπουν να μαγειρεύετε βάφλες ή να ψήνετε λαχανικά. Ελέγξτε τις βαφλιέρες μας, οι οποίες είναι ειδικά κατασκευασμένες για την παρασκευή βάφλας.
  • Ρυθμιζόμενη θερμοκρασία: Που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη θερμότητα και να μαγειρέψετε το σάντουιτς ή άλλα γεύματα στη θερμοκρασία που επιθυμείτε.
  • Αντικολλητική επιφάνεια: Οι περισσότερες τοστιέρες σάντουιτς διαθέτουν αντικολλητική επιφάνεια που εμποδίζει τα σάντουιτς να προσκολλώνται στις πλάκες και κάνει το καθάρισμα παιχνιδάκι.

Συνοψίζοντας, οι σύγχρονες τοστιέρες σάντουιτς μπορούν να έχουν ποικίλους σκοπούς. Στον ιστότοπο Kulina, μπορείτε να προμηθευτείτε τοστιέρες σάντουιτς από γνωστές μάρκες όπως η WMF.