Πλαστικοί βραστήρες

14 items total
Ηλεκτρικός βραστήρας THE LOFT, 1,7 l, μπλε, Tefal
44,10 € –20 %
35,28 €
TEFKO251430
Ηλεκτρικός βραστήρας PLISSE, 1 l, σε μαύρο, Alessi
93,45 €
ALMDL061B
Ηλεκτρικός βραστήρας PLISSÉ, 1,7 l, πράσινο, Alessi ALMDL06GR
Ηλεκτρικός βραστήρας PLISSE, 1 l, σε λευκό, Alessi
93,45 €
ALMDL061W
Ηλεκτρικός βραστήρας, 1,5 l, μαύρο, Eva Solo
129,95 € –17 %
107 €
ES502921
Ηλεκτρικός βραστήρας PLISSE, 1,7 l, σε γκρι, Alessi
104 €
ALMDL06G
Ηλεκτρικός βραστήρας PLISSE, 1,7 l, σε γκρι, Alessi
93,45 €
ALMDL061G
Ηλεκτρικός βραστήρας PLISSE, 1,7 l, σε λευκό, Alessi ALMDL06W
Ηλεκτρικός βραστήρας PLISSÉ, 1 l, πράσινο, Alessi
93,45 €
ALMDL061GR
Ηλεκτρικός βραστήρας PLISSE, 1 l, σε κόκκινο, Alessi ALMDL061R

Πλαστικός βραστήρας - ένας κομψός τρόπος για να βράζετε το νερό σας

Ο ηλεκτρικός βραστήρας είναι ένας τύπος ηλεκτρικής συσκευής που θερμαίνει μόνος του το νερό και απενεργοποιείται μόνος του όταν το νερό φτάσει στο σημείο βρασμού ή σε μια προκαθορισμένη θερμοκρασία κάτω των 100 °C. Ο πλαστικός βραστήρας είναι ένας τύπος βραστήρα με πλαστικό σώμα. Υπάρχουν επίσης άλλοι τύποι ηλεκτρικών βραστήρων, όπως οι γυάλινοι και οι ανοξείδωτοι ηλεκτρικοί βραστήρες.

Ένα από τα πιο βασικά αξεσουάρ κουζίνας και αναμφισβήτητα απαραίτητο σε κάθε κουζίνα είναι ο βραστήρας. Εδώ στο Kulina, διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από πλαστικούς βραστήρες από γνωστούς κατασκευαστές όπως Alessi, Stelton, και Eva Solo σε ποικιλία στυλ και χρωμάτων. Ορισμένα από αυτά είναι ακόμη και εικονίδια σχεδιασμού και όλα τους είναι πολύ κομψά και θα αποτελέσουν εξαιρετικές διακοσμήσεις για τον πάγκο εργασίας της κουζίνας σας. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την προσφορά του κατασκευαστή για να δείτε αν υπάρχουν άλλες ταιριαστές συσκευές κουζίνας, όπως μια τοστιέρα ή ένας μύλος καφέ για μια πιο ενιαία εμφάνιση της κουζίνας σας.

Πόσο συχνά πρέπει να πλένω τον πλαστικό βραστήρα μου

Όλα εξαρτώνται από το πόσο συχνά χρησιμοποιείτε τον βραστήρα σας και πόσο σκληρό είναι το νερό. Το ανθρακικό ασβέστιο συσσωρεύεται ως άλατα σε περιοχές με σκληρό νερό. Οι περιοχές που περιβάλλουν τις βρύσες σας και το εσωτερικό του εξοπλισμού, όπως οι βραστήρες, καλύπτονται συχνά από εναποθέσεις αλάτων.

Για να διευκολύνετε το έργο σας, καθαρίστε αμέσως τον πυθμένα αν δείτε συσσώρευση αλάτων. Εάν το νερό σας είναι ιδιαίτερα σκληρό, μπορεί να χρειαστεί να το κάνετε αυτό ακόμη και μία φορά την εβδομάδα.

Αφού καθαρίσετε και συντηρήσετε σωστά τον βραστήρα σας, θα απολαύσετε το τσάι σας και θα το σερβίρετε στο αγαπημένο σας δοχείο τσαγιού στην αγαπημένη σας κούπα.

Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του πλαστικού βραστήρα

Κάθε ένας από τους πλαστικούς βραστήρες μας έχει σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε να είναι μοντέρνος, αποτελεσματικός και λειτουργικός. Η οικονομική προσιτότητα των πλαστικών βραστήρων είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους, αλλά είναι επίσης ελαφροί, διατίθενται σε πολλά χρώματα και έχουν ελκυστικά σχήματα.

Για να αποφύγετε την επαφή του πλαστικού με το υγρό που προσπαθείτε να βράσετε, ορισμένοι από τους πλαστικούς βραστήρες μας διαθέτουν εσωτερικό από ανοξείδωτο ατσάλι. Βεβαιωθείτε πάντα ότι ο πλαστικός βραστήρας σας προέρχεται από αξιόπιστο παραγωγό και είναι κατασκευασμένος από υλικά υψηλής ποιότητας και πλαστικό που δεν περιέχει BPA και δεν απελευθερώνει βλαβερές ουσίες όταν έρχεται σε επαφή με ζεστό νερό.

Ψάχνετε για άλλα βασικά είδη κουζίνας ή περισσότερα αξεσουάρ τσαγιού Διαβάστε τον οδηγό αγορών μας για τα 10 βασικά είδη κουζίνας που αξίζει να επενδύσετε ή τον οδηγό αγορών για την παρασκευή και το σερβίρισμα τσαγιού για όλους τους λάτρεις του τσαγιού.