Επιτραπέζιες ηλεκτρικές ψηστιέρες

13 items total
Επιτραπέζια ηλεκτρική γκριλιέρα LONO, WMF
Sticker
200 €
WM0415280011
Επιτραπέζια ηλεκτρική γκριλιέρα QUADRO LONO, WMF
Sticker
111,30 €
WM0415190011
Ηλεκτρική ψησταριά PG 8138 SEVO SMART GT, 3000 W, Severin
Sticker
623 €
SEVEPG8138
Επιτραπέζια ηλεκτρική γκριλιέρα LONO, WMF
Sticker
145,99 €
WM0415330011
Επιτραπέζια ηλεκτρική γκριλιέρα LONO, WMF
Sticker
155,99 €
WM415340011
Teppan Yaki Γκριλ KG 2397, 2200 W, Severin
Sticker
Teppan Yaki Γκριλ KG 2397, 2200 W, Severin
Online σε απόθεμα (26 pcs)
77,99 €
SEVEKG2397
Ηλεκτρικό γκριλ PG 8106 SEVO GT, 3000 W, Severin
Sticker
499,99 €
SEVEPG8106
Ηλεκτρική ψησταριά PG 8107 SEVO GTS, 3000 W, Severin
Sticker
666,99 €
SEVEPG8107

Επιτραπέζιες ηλεκτρικές ψησταριές - μια ιδανική ψησταριά για ανάγκες ψησίματος τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους

Τι είναι οι επιτραπέζιες ηλεκτρικές ψησταριές

Οι επιτραπέζιες ηλεκτρικές ψησταριές είναι μικρές, φιλικές προς τον πάγκο συσκευές ψησίματος που χρησιμοποιούν ως πηγή ενέργειας την ηλεκτρική ενέργεια και όχι το αέριο ή τα κάρβουνα. Αποτελούνται από μια περιοχή ψησίματος, ένα θερμαντικό στοιχείο και έναν μηχανισμό ελέγχου της θερμοκρασίας που επιτρέπει στον χρήστη να ρυθμίζει τη θερμότητα ανάλογα με τις ανάγκες.

Οι επιτραπέζιες ηλεκτρικές ψησταριές είναι ευρέως γνωστές για την άνεσή τους, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους και είναι απλές στη φροντίδα τους. Είναι επίσης ιδανικές για συμπαγείς περιοχές, επειδή δεν χρειάζονται πολύ εξωτερικό χώρο ή πρόσβαση σε γραμμή αερίου, οπότε είναι καλές για διαμερίσματα ή κοιτώνες.

Επιτραπέζιες ηλεκτρικές ψησταριές από γνωστούς παραγωγούς όπως οι Severin και WMF μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο Kulina.

Ποια είναι τα κύρια πλεονεκτήματα της χρήσης μιας επιτραπέζια ηλεκτρική γκριλιέρα

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα μιας επιτραπέζια ηλεκτρική γκριλιέρα, όπως:

  • Ευκολία: Η επιτραπέζια ηλεκτρική γκριλιέρα χρήσης είναι εύκολη στη χρήση και μπορεί να στηθεί γρήγορα, καθιστώντας την μια βολική επιλογή για μαγείρεμα σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους.

  • Δεν χρειάζονται καύσιμα: Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές ψησταριές που απαιτούν κάρβουνο, προπάνιο ή φυσικό αέριο, οι ηλεκτρικές ψησταριές λειτουργούν με ηλεκτρική ενέργεια, οπότε δεν χρειάζεται να αγοράσετε ή να αποθηκεύσετε καύσιμα.

  • Εύκολο στο καθάρισμα: Επειδή δεν παράγουν τόσο πολύ καπνό ή λίπος, οι ηλεκτρικές ψησταριές καθαρίζονται γενικά ευκολότερα από τις παραδοσιακές ψησταριές. Πολλά μοντέλα διαθέτουν αφαιρούμενες σχάρες και δίσκους που μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων ή στο νεροχύτη.

  • Σταθερή θερμότητα: Έτσι υπάρχουν λιγότερα καυτά σημεία και μικρότερος κίνδυνος να καεί το φαγητό.

  • Ευπροσάρμοστο: Οι ηλεκτρικές ψησταριές διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και σχήματα, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορες μεθόδους μαγειρέματος, όπως ψήσιμο στη σχάρα, ψήσιμο στο γκριλ, ακόμη και κάπνισμα.

  • Ασφαλής: Επομένως, υπάρχει μικρότερος κίνδυνος πυρκαγιάς ή δηλητηρίασης από μονοξείδιο του άνθρακα. Είναι επίσης ασφαλέστερες για χρήση σε εσωτερικούς χώρους από ό,τι οι ψησταριές αερίου ή κάρβουνου.

Συνολικά, οι επιτραπέζιες ηλεκτρικές ψησταριές είναι μια βολική, εύχρηστη και ευέλικτη επιλογή για το μαγείρεμα μιας ποικιλίας τροφίμων, ενώ η ασφάλεια και η ευκολία χρήσης τους τις καθιστούν μια δημοφιλή επιλογή τόσο για το μαγείρεμα σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Είναι μια ηλεκτρική σχάρα επιτραπέζιας σχάρας καλύτερη από τα κάρβουνα

Οι ηλεκτρικές ψησταριές είναι πρακτικές και απλές στη χρήση επειδή δεν απαιτούν αέριο ή κάρβουνα και είναι κατάλληλες για χρήση τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Θερμαίνονται γρήγορα και ομοιόμορφα και είναι επίσης αρκετά εύκολο να καθαριστούν. Οι ηλεκτρικές ψησταριές είναι επίσης πιο φιλικές προς το περιβάλλον από τις ψησταριές με κάρβουνα, λόγω της έλλειψης καπνού και τοξικών εκπομπών.

Παρά ταύτα, αρκετοί άνθρωποι εκτιμούν τη χαρακτηριστική καπνιστή γεύση που δίνουν οι ψησταριές με κάρβουνα στα γεύματα. Ως αποτέλεσμα, μπορούν να επιτυγχάνουν θερμοκρασίες μεγαλύτερες από αυτές των ηλεκτρικών ψησταριών, γεγονός που είναι ζωτικής σημασίας για διάφορες μεθόδους ψησίματος, όπως το ψήσιμο.

Εκτός του ότι είναι φορητές και δεν απαιτούν ηλεκτρικό ρεύμα, οι ψησταριές με κάρβουνα αποτελούν εξαιρετική επιλογή για κάμπινγκ και υπαίθριες συγκεντρώσεις.

Πώς μπορώ να φροντίσω μια επιτραπέζια ηλεκτρική γκριλιέρα

Η επιτραπέζια ηλεκτρική γκριλιέρα σας πρέπει να συντηρείται και να φροντίζεται σωστά για να συνεχίσει να λειτουργεί καλά και να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της.

Πρώτον, χρησιμοποιείτε πάντα μια βούρτσα καθαρισμού μπάρμπεκιου ή ένα υγρό πανί για να σκουπίζετε την επιφάνεια ψησίματος μετά από κάθε χρήση. Επιπλέον, φροντίστε να καθαρίσετε τυχόν υπολείμματα τροφής που έχουν συγκεντρωθεί. Δεύτερον, για να αποφύγετε τη συσσώρευση λίπους που μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο πυρκαγιάς, αφαιρέστε και σκουπίστε το δίσκο λίπους μετά από κάθε χρήση. Όταν δεν χρησιμοποιείτε τη σχάρα, τοποθετήστε τη σε στεγνό και προστατευμένο μέρος για να αποφύγετε τη σκουριά και τη διάβρωση.