Βραστήρες από ανοξείδωτο ατσάλι

54 items total
Ηλεκτρικός βραστήρας KLF03PBEU, 1,7 l, παστέλ μπλε, Smeg SMEKLF03PBEU
Ηλεκτρικός βραστήρας KLF03BLEU, 1,7 l, μαύρο, Smeg
215 €
SMEKLF03BLEU
Ηλεκτρικός βραστήρας KLF03GOEU, 1,7 l, χρυσός, Smeg
231 €
SMEKLF03GOEU
Ηλεκτρικός βραστήρας KLF03CHMEU, 1,7 l, ματ χρυσό, Smeg SMEKLF03CHMEU
Ηλεκτρικός βραστήρας KLF03RDEU, 1,7 l, κόκκινο, Smeg SMEKLF03RDEU
Ηλεκτρικός βραστήρας KLF03PGEU, 1,7 l, παστέλ πράσινο, Smeg SMEKLF03PGEU
Up
More products

Βραστήρες από Ανοξείδωτο Ατσάλι – βραστήρες νερού με μοντέρνο σχεδιασμό

Γιατί να χρησιμοποιείτε βραστήρες από ανοξείδωτο ατσάλι;

Ηλεκτρικοί βραστήρες με ανοξείδωτο ατσάλι είναι μια πολύ καλή επιλογή για κάθε κουζίνα. Αυτοί οι βραστήρες είναι ανθεκτικοί στη σκουριά, κοψίματα, διάβρωση, γρατζουνιές και αποχρωματισμούς. Ο βραστήρας από ανοξείδωτο ατσάλι είναι επίσης εύκολος στο καθάρισμα και εντυπωσιάζει με τον όμορφο σχεδιασμό του. Επίσης είναι πιο ελαφρύς από τους βασικούς βραστήρες εστιών.

Είναι ασφαλείς οι βραστήρες από ανοξείδωτο ατσάλι για την υγεία σας;

Το ανοξείδωτο ατσάλι και το βοριοπυριτικό γυαλί είναι τα δύο πιο ασφαλή υλικά για βραστήρες. Το ανοξείδωτο ατσάλι δεν εκθέτει τον χρήστη σε επικίνδυνα χημικά, είναι ανθεκτικό στη θερμότητα και δεν απορροφά γεύσεις και οσμές. Σημειώστε ότι το ανοξείδωτο ατσάλι είναι ελαφρώς πιο βαρύ από το αλουμίνιο ωστόσο t ο βραστήρας από αλουμίνιο βράζει το νερό πιο γρήγορα καθώς το αλουμίνιο μεταφέρει τη θερμότητα γρηγορότερα από το ατσάλι.

Στην Kulina, σας προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα με βραστήρες (συμπεριλαμβάνονται διαφανείς γυάλινοι βραστήρες and πλαστικοί βραστήρες, καθώς επίσης και παραδοσιακοί βραστήρες εστιών and τσαγιέρες που μπορούν να τοποθετηθούν ορισμένες φορές στην εστία για να διατηρηθεί η θερμοκρασία του τσαγιού σας για περισσότερο χρόνο. Αν είστε λάτρεις του τσαγιού και θέλετε να φτιάξετε το καλύτερο τσάι, διαβάστε τον οδηγό αγορών μας για την παρασκευή τσαγιού εδώ. Θα βρείτε επίσης διαφορετικά στιλ από βραστήρες, συμπεριλαμβανομένων μοντέρνων βραστήρων από ανοξείδωτο ατσάλι.

Ποιες μάρκες βραστήρων είναι πιο αξιόπιστες;

Στην Kulina, προσφέρουμε τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές μικρών οικιακών συσκευών συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων επωνυμιών όπως KitchenAid, Smeg, WMF, ETA ή Stelton. Αν θέλετε να αγοράσετε ανοξείδωτο βραστήρα σε ρετρό στιλ προτιμήστε την KitchenAid ή Smeg. Αν προτιμάτε μοντέρνο σχεδιασμό, δείτε τις WMF και ETA και αν αναζητάτε για ένα μινιμαλιστικό βραστήρα σε σκανδιναβικό στιλ, δείτε τους εμβληματικούς ανοξείδωτους βραστήρες από τη Stelton.

Ίσως ενθουσιαστείτε με τις KitchenAid και Smeg που προσφέρουν ηλεκτρικούς βραστήρες με έλεγχο θερμοκρασίας. Χάρη στην τελευταία τεχνολογία, θα έχετε τη δυνατότητα να φτιάξετε το τσάι σας στην κατάλληλη θερμοκρασία, να εξοικονομήσετε ενέργεια ή να ζεστάνετε νερό για το γάλα του μωρού σας σε δευτερόλεπτα.

Ποια είναι τα βήματα ώστε να διατηρήσω την κατάσταση του ανοξείδωτου βραστήρα μου;

Όταν είναι σε λειτουργία:

  • ακολουθήστε τις οδηγίες του εγχειριδίου για το μέγιστο επίπεδο γεμίσματος
  • πάντα να πετάτε το νερό που έχει απομείνει μετά το βράσιμο
  • αφαιρείτε τακτικά τα άλατα, τουλάχιστον μια φορά το μήνα. Να το κάνετε πιο συχνά αν στο μέρος όπου ζείτε το νερό είναι σκληρό.