Brabantia

Η Brabantia είναι μια παγκοσμίου φήμης μάρκα που μετατρέπει ως δια μαγείας τα συνηθισμένα αντικείμενα καθημερινής χρήσης σε εξαιρετικά διακοσμητικά εσωτερικού χώρου. Μια ψωμιέρα, ένας κάδος απορριμμάτων, ένα καλάθι απλύτων μπορούν όλα να γίνουν σημείο στυλιστικής αναφοράς στο σπίτι σας!
384 items total
Κάδος με πεντάλ BO, 2 x 30 l, σε μαύρο, Brabantia
225,60 €
BRAB211508
Κάδος με πεντάλ BO, 60 l, σε λευκό, Brabantia
207 €
BRAB211300
Γάντζος πετσέτας, σετ 2 τεμαχίων, γκρι, Brabantia
12,60 €
BRAB280320
Κάδος με πεντάλ BO, 2 x 30 l, σε λευκό, Brabantia
212 €
BRAB211447
Πανί μικροϊνών, σετ 2 τεμαχίων, γκρι, Brabantia BRAB118029
Δοχείο οργάνωσης για τον νεροχύτη, γκρι, Brabantia BRAB302466
Βάση για πιγκάλ MINDSET, σε ορυκτό λευκό, Brabantia
45,15 €
BRAB303029
Μάκτρο καθαρισμού πιάτων, Brabantia
10,50 €
BRAB302381
Βάση στεγνώματος πιάτων, σε ανοιχτό γκρι, Brabantia BRAB117428
Κάδος με πεντάλ NEWICON, 30 l, σε πράσινο, Brabantia
107,10 €
BRAB304088
Κάδος με καπάκι αφής BO HI, 2 x 30 l, σε λευκό, Brabantia BRAB130601
Κάδος με καπάκι αφής TOUCH BIN, 3 l, σε λευκό, Brabantia BRAB364488
Κάδος με καπάκι αφής TOUCH BIN NEW, 30 l, σε πράσινο, Brabantia BRAB304262
Κάδος με πεντάλ NEWICON, 30 l, σε ορυκτό γκρι, Brabantia BRAB119187
Up
More products

Brabantia – γιατί το να κάνετε τις δουλειές του σπιτιού σας μπορεί να σας ανεβάσει!

Η Brabantia είναι ένας παγκόσμιος κορυφαίος πάροχος προϊόντων οικιακής χρήσης για την οργάνωση, την αποθήκευση, τον καθαρισμό, το πλύσιμο ρούχων και την προετοιμασία φαγητού. Ποια είναι η ιστορία πίσω από αυτήν την οικογενειακή επιχείρηση και ποιες είναι οι ιδέες που ακολουθεί η Brabantia;

Brabantia – η ιστορία πίσω από τη μάρκα

Η Brabantia – μια ολλανδική οικογενειακή εταιρεία – ιδρύθηκε το 1919 στην Ολλανδία, στην επαρχία της Μπραμπάντ, από έναν προπάππου της σημερινής τέταρτης γενιάς ιδιοκτητών Van Elderen που παρήγαγε το πρώτα κουτάκια γάλακτος και κανάτες. Οι πρώτοι κάδοι με πεντάλ κατασκευάστηκαν το 1952 και το πρώτο εμβληματικό σχέδιο που ονομάζεται Patrice με καφέ και κυκλάμινα έρχεται το 1969. Τώρα το Brabantia βρίσκεται σε καταστήματα σε όλο τον κόσμο με γραφεία και εγκαταστάσεις παραγωγής από την Αυστρία έως τις ΗΠΑ και από την Κίνα στη Φινλανδία. Μπορεί επίσης να βρεθεί σε εκατομμύρια σπίτια, εστιατόρια, καταστήματα και γραφεία σε όλο τον κόσμο.

Brabantia – ας κάνουμε τις δουλειές του σπιτιού ευχαρίστηση

Η ιδέα πίσω από τη σχεδίαση της Brabantia είναι να κάνει τις δουλειές του σπιτιού πιο εύκολη, πιο γρήγορη και πιο ευχάριστη.

Όπως λέει ο CEO της Brabantia Tijn: «Ξέρουμε ότι σε πολλούς ανθρώπους δεν αρέσει να κάνουν δουλειές. Αλλά ξοδεύουμε έως και 6 χρόνια από τη ζωή μας για να τα κάνουμε. Και ο χρόνος είναι πολύ πολύτιμος για να χάνεται. Γιατί να μην εμπλουτίσεις τις καθημερινές σου ρουτίνες, να μάθεις να τις αγαπάς; Απολαύστε να κάνετε τα μικρά πράγματα, αφήστε τα να σας ανεβάσουν. (...) Στην Brabantia, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, με όμορφα σχεδιασμένες ιδέες προϊόντων για ευχάριστη ζωή και προσφορά. Έννοιες με υπόσχεση, που γίνονται βιώσιμα και αφήνουν έναν καλύτερο κόσμο για τις επόμενες γενιές. Και για να το απολαύσετε."

Η Brabantia λατρεύει τη βιωσιμότητα

Όταν μιλάμε για τις ιδέες που ακολουθεί η εταιρεία Brabantia, είναι αδύνατο να μην μιλήσουμε για αειφορία. Η Brabantia αγαπά τον πλανήτη μας και έχει αναλάβει δέσμευση να προχωρήσει σε ένα κυκλικό σχέδιο μέχρι το έτος 2035! Στην πραγματικότητα, άρχισαν την ανακύκλωση πριν καν εφευρεθεί η λέξη, μετατρέποντας δοχεία για συμπυκνωμένο γάλα σε νέα κύπελλα στο τη δεκαετία του 1940. Αλλά η ανακυκλωσιμότητα των προϊόντων είναι μόνο ένα από τα πρόσωπα της δέσμευσης της Brabantia στη Γη. Τα προϊόντα της είναι ανθεκτικά και έχουν περισσότερες από μία λειτουργίες, οι κάδοι απορριμμάτων τους είναι σχεδιασμένοι για διαχωρισμό απορριμμάτων, στεγνωτήρια και περιστροφικά στεγνωτήρια για φυσικό στέγνωμα, βάζα που εμποδίζουν τη σπατάλη τροφίμων και ακόμη και έξυπνα καλύμματα σιδερώστρας για πιο αποτελεσματικό σιδέρωμα. Όπως μπορείτε να δείτε, το να είναι κανείς φιλικό προς το περιβάλλον είναι μια από τις μεγαλύτερες αποστολές της Brabatia και βρίσκεται πίσω από το σχεδιασμό κάθε προϊόντος.

Συνεργασίες με καλλιτέχνες και βραβεία σχεδίου

Για να προσφέρει στους πελάτες της μια απολαυστική εμπειρία καθαρισμού σπιτιού, η Brabantia συνεργάζεται με διαφορετικούς σχεδιαστές και καλλιτέχνες. Το 2015 η Brabantia συνεργάστηκε με την Orla Kiely, τη διεθνούς φήμης σχεδιάστρια με έδρα το Λονδίνο με αγάπη για το μοτίβο, το χρώμα και την υφή, που περιγράφεται από τον The Guardian ως «η Βασίλισσα των Εκτυπώσεων». Οι εκτυπώσεις της εμπνευσμένες από ρετρό ταιριάζουν τέλεια με το στυλ Brabantia και μετατρέπουν τους κάδους απορριμμάτων σε κομψά διακοσμητικά σπιτιού.

Κατά τη διάρκεια 100 και πλέον ετών της ιστορίας της, η Brabantia έχει κερδίσει πολλά βραβεία κύρους σχεδιασμού, όπως το Dutch Design Award (DDA) ή το iF Design Award (για το περιστροφικό στεγνωτήριο SmartLift). Το 2019 Η Brabantia κέρδισε το διάσημο βραβείο GIO και το Ειδικό Βραβείο Πρωτοτυπίας με τον Κάδο Αφής Bo για τη «μετατροπή ενός κάδου απορριμμάτων σε κομψό εσωτερικό αντικείμενο».

Τα προϊόντα και η ποιότητά τους

Η Brabantia προσφέρει προϊόντα καλής ποιότητας για μοντέρνους χώρους. Τα πιο δημοφιλή προϊόντα τους περιλαμβάνουν:

Όλα τα προϊόντα Brabantia έχουν αναπτυχθεί, παραχθεί και δοκιμαστεί με βάση πρότυπα υψηλής ποιότητας και η Brabantia παρέχει στους πελάτες της εγγύηση 2 έως 10 ετών (ανάλογα με το προϊόν).