Ημιαυτόματη καφετιέρα

30 items total
Καφετιέρα μοχλού ECF01BLEU, μαύρο, Smeg
439 € –5 %
414 €
SMEECF01BLEU
Καφετιέρα μοχλού ECF01WHEU, λευκό, Smeg
399 €
SMEECF01WHEU
Καφετιέρα μοχλού ECF01CREU, κρέμα, Smeg
450 €
SMEECF01CREU
Ημιαυτόματη μηχανή εσπρέσο ECF01RDEU, σε κόκκινο, Smeg SMEECF01RDEU
Καφετιέρα μοχλού ESPERTO EDOTTO, από χαλκό, La Pavoni
2 044 € –10 %
1 833 €
LPVLPLESE01EU
Καφετιέρα μοχλού ESPERTO ABILE, ασημί, La Pavoni
1 525 €
LPVLPLESA01EU
Καφετιέρα μοχλού ESPERTO COMPETENTE, σε χρυσό, La Pavoni
1 795 € –10 %
1 609 €
LPVLPLESC01EU
Καφετιέρα μοχλού EXPO 2015, σε ασημί, La Pavoni
1 355 € –9 %
1 222 €
LPVLPLEXP01EU
Καφετιέρα Espresso DIVA 0,8 l, ασημί, ανοξείδωτο ατσάλι, Bugatti BGTT15DIVACR
Καφετιέρα μοχλού LUSSO, ασήμι, με πλαστική λαβή, La Pavoni LPVLPLPLQ01EU
Up
More products

Ημιαυτόματες μηχανές καφέ – γίνετε ο ειδικός του καφέ στο σπίτι σας

Τι είναι η ημιαυτόματη μηχανή καφέ;

Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τύποι καφετιέρας: αυτόματη, ημιαυτόματη και χειροκίνητη. Ένας συνδυασμός αυτόματων και χειροκίνητων διεργασιών χρησιμοποιείται σε ημιαυτόματες μηχανές καφέ που απαιτούν από τον παρασκευαστή να αλέσει κόκκους καφέ και να πατήσει τους κόκκους με το χέρι πριν τοποθετήσει το φίλτρο στην καφετιέρα. Μια ημιαυτόματη σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τον καφέ σας και να τον προετοιμάσετε ακριβώς όπως σας αρέσει.

Πώς λειτουργεί μια ημιαυτόματη μηχανή καφέ;

Με μια ημιαυτόματη μηχανή καφέ, απλώς αλέθετε και χτυπάτε τους κόκκους καφέ, κλείνετε το φίλτρο και - ανάλογα με το μοντέλο της ημιαυτόματης μηχανής εσπρέσο μας - είτε επιλέγουμε τη ρύθμιση που μας ενδιαφέρει για το επιλεγμένο ρόφημα (αριθμός και μέγεθος) ή ρυθμίζετε χειροκίνητα τον χρόνο παρασκευής χαμηλώνοντας το μοχλό.

Γιατί να αγοράσω μια ημιαυτόματη μηχανή καφέ;

Οι ημιαυτόματες μηχανές καφέ είναι αρκετά απαιτητικές όσον αφορά τη λειτουργία τους, αλλά σας δίνουν μεγάλο έλεγχο στη διαδικασία παρασκευής του καφέ έτσι εάν είστε πραγματικός λάτρης του καφέ και αν πάρετε μια γεύση για τις αποχρώσεις του εσπρέσο σας σε αυτόν τον τύπο καφετιέρας αξίζει σίγουρα να επενδύσετε. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για να αγοράσετε μια μηχανή καφέ με μοχλό με τους δύο πιο σημαντικούς να είναι:

  • Ποιότητα καφέ

Οι ημιαυτόματες μηχανές καφέ είναι πιθανώς οι καλύτεροι τύποι καφετιέρας για την παρασκευή γευστικού καφέ. Έχετε τον απόλυτο έλεγχο της γεύσης, της πίεσης και της έντασης του εσπρέσο σας εδώ. Μπορείτε να γίνετε ειδικός του καφέ στο σπίτι και να σερβίρετε καφέ με στιλ μπαρίστα στο σπίτι.

  • Χρόνος παρασκευής

Ένα πλεονέκτημα της ημιαυτόματης καφετιέρας είναι ότι η ποσότητα δεν είναι προγραμματισμένη στη μηχανή. Αυτό σημαίνει ότι μια ημιαυτόματη καφετιέρα θα σας επιτρέψει να κάνετε την ιδανική σας ποσότητα κάθε φορά και κάθε φορά μπορείτε επίσης να την κάνετε διαφορετικά.

Συνοψίζοντας, μια ημιαυτόματη μηχανή καφέ συνδυάζει τεχνολογία με εξειδίκευση στην παρασκευή καφέ, δίνοντάς σας ελευθερία κινήσεων και τη δυνατότητα να προσαρμόσετε κάθε ποσότητα στις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Στην Kulina προσφέρουμε μια φανταστική επιλογή από premium μηχανές καφέ με μοχλό οικιακής χρήσης από διάσημους κατασκευαστές όπως οι La Pavoni, Smeg και KitchenAid. Μπορείτε επίσης να δείτε την επιλογή μας από καφετιέρες φίλτρου εάν εσείς και η οικογένειά σας πίνετε πολύ καφέ το πρωί.