Αξεσουάρ μανικιούρ

66 items total
Εργαλεία μανικιούρ TWINOX YAK, σετ 5 τεμαχίων, Zwilling ZW97061004
Τσιμπιδάκι φρυδιών BT TWINOX GOLD EDITION, Zwilling
25,31 €
ZW78280101
Εργαλεία μανικιούρ TWINOX YAK, σετ 5 τεμαχίων, Zwilling ZW98681004
Νυχοκόπτης TWIN® S, με κουτί, Zwilling
51,77 €
ZW42440000
Νυχοκόπτης TWIN® S, με θήκη, Zwilling
60,80 €
ZW42440001
Εξάρτημα για παρανυχίδες TWINOX, Zwilling
24,05 €
ZW88343101
Τρίμερ τριχών TWINOX, Zwilling
Τρίμερ τριχών TWINOX, Zwilling
Online σε απόθεμα (13 pcs)
52,50 €
ZW79854001
Ψαλιδάκι για νύχια και παρανυχίδες 2σε1 TWINOX, Zwilling ZW47355091
Παιδικό ψαλίδι νυχιών BT TWINOX, Zwilling
43,68 €
ZW47558090
Νυχοκόπτης BT TWINOX M, Zwilling
Νυχοκόπτης BT TWINOX M, Zwilling
Online σε απόθεμα (9 pcs)
57,75 €
ZW47202401
Βούρτσα ξυρίσματος SILVERTIP BADGER MAHOGANY, Dellinger
43,05 €
DNGRSXLTTNFB01
Εργαλείο αφαίρεσης μαύρων στιγμάτων BT TWINOX, Zwilling ZW88326093
Λίμα νυχιών, από κεραμικό γυαλί, Zwilling
22,05 €
ZW88437140
Up
More products

Αξεσουάρ μανικιούρ - κάντε κάτι ξεχωριστό στα νύχια σας

Αξεσουάρ μανικιούρ και πεντικιούρ - είναι πραγματικά τόσο σημαντικά

Δεδομένου ότι τα νύχια και ακόμη και τα μαλλιά μπορούν να φιλοξενήσουν βρωμιά και μικρόβια, η σωστή υγιεινή των νυχιών είναι απολύτως απαραίτητη και περιλαμβάνει τον προσεκτικό καθαρισμό και το κλάδεμά τους. Τα κοντά νύχια πρέπει να διατηρούνται και τα αξεσουάρ νυχιών υψηλής ποιότητας είναι πολύ χρήσιμα για να τα διατηρούν καθαρά και ωραία.

Όταν φροντίζετε τα νύχια σας στο σπίτι, τα ατυχήματα μπορούν να αποφευχθούν αν γνωρίζετε ποια εργαλεία μανικιούρ είναι απαραίτητα και πώς να τα χρησιμοποιείτε. Όταν δεν γίνεται σωστός χειρισμός, ορισμένα πολύ αιχμηρά εργαλεία περιποίησης νυχιών μπορεί να κόψουν ή να βλάψουν το δέρμα σας. Τα σετ μανικιούρ περιλαμβάνουν όλα τα βασικά εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο στο σπίτι όσο και στα ταξίδια. Ένα σετ μανικιούρ υψηλής ποιότητας που θα διαρκέσει για χρόνια σε μια κομψή δερμάτινη θήκη αποτελεί επίσης ένα εξαιρετικό δώρο για εκείνη.

Αξεσουάρ για το μανικιούρ και οι εφαρμογές τους:

  • Ξύστρες ποδιών

Για την αφαίρεση των καλαμποκιών ή των παχύτερων κάλων, οι περισσότερες ξύστρες ποδιών διαθέτουν μια πλευρά που είναι πιο σκληρή από την άλλη. Για να αποκαταστήσετε την επιδερμίδα σας, μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε πρώτα την πιο τραχιά πλευρά και στη συνέχεια την πιο λεπτόκοκκη πλευρά.

  • Γυάλινα αρχεία νυχιών

Αφού το νύχι έχει κοπεί με νυχοκόπτη, οι άκρες των νυχιών θα εξομαλυνθούν και θα στρογγυλοποιηθούν με μια γυάλινη λίμα, η οποία έχει λειαντική επιφάνεια από γυαλί.

  • Ψαλίδια για πετσάκια

Ο κόφτης επιδερμίδας (που ονομάζεται επίσης κόφτης επιδερμίδας) είναι ένα εργαλείο μανικιούρ και πεντικιούρ που χρησιμοποιείται από τους επαγγελματίες για να κόβουν σκληρά πετσάκια και κρεμαστά νύχια, λεπτά νύχια και νύχια σε στενά σημεία, αλλά και για να κόβουν τα ενσφηνωμένα νύχια.

  • Ψαλίδι νυχιών

Ο κόφτης νυχιών είναι ένα εργαλείο χεριού που χρησιμοποιείται για την περιποίηση των νυχιών των χεριών, των ποδιών και των κρεμαστών νυχιών. Αναφέρεται επίσης ως κόφτης νυχιών, κόφτης νυχιών ή τύπος νυχοκόπτη.

  • Ψαλίδι γενειάδας

Μπορείτε να κόψετε τα γένια σας στην επιθυμητή μορφή, αφαιρώντας όσο μήκος ή όσο μήκος θέλετε με ένα καλό ψαλίδι γενειάδας. Το ψαλίδι είναι επίσης εξαιρετικό για την αφαίρεση της επίμονης ψαλίδας που εκτείνεται προς τα έξω από το πρόσωπό σας.

Αγοράζετε τη σωστή ποικιλία αξεσουάρ νυχιών

Είσαι καλυμμένος με το Kulina, οπότε σταμάτα να ασχολείσαι. Το ηλεκτρονικό κατάστημα Kulina διαθέτει κάθε είδος εξοπλισμού που θα χρειαστείτε για να χαρίσετε στα νύχια σας μια υπέροχη απόλαυση.

Kulina προσφέρει προϊόντα από αξιόπιστες εταιρείες όπως η Zwilling και η Microplane, τα οποία είναι καλοσχηματισμένα, πρακτικά και κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά.