De Buyer

Η de Buyer είναι μια γαλλική εταιρεία με μακρόχρονη παράδοση στο ψήσιμο και τη μαγειρική, η οποία θα σας μυήσει στον μαγικό κόσμο της κουζίνας. Γλυκό ή αλμυρό; Αγοράστε τα αξεσουάρ της de Buyer και αποφαίστε.
305 items total
Τηγάνι MINERAL B ELEMENT 28 cm, ατσάλι, de Buyer
82,95 €
DB561028
Τηγάνι για κρέπες MINERAL B ELEMENT, 24 cm, ατσάλινο, de Buyer DB561524
Τηγάνι MINERAL B ELEMENT, 24 cm, de Buyer
Τηγάνι MINERAL B ELEMENT, 24 cm, de Buyer
Online σε απόθεμα (9 pcs)
61,01 €
DB561024
Τηγάνι saute MINERAL B ELEMENT, 28 cm, από ατσάλι, de Buyer
109 €
DB561428
Τηγάνι από χάλυβα CARBONE PLUS, 28 cm, de Buyer
62,37 €
DB511028
Τηγάνι για μπριζόλες MINERAL B ELEMENT 28 cm, ατσάλινο, de Buyer DB561628
Τηγάνι για τηγανίτες MINERAL B BOIS, 27 cm, de Buyer
76,44 €
DB571203
Μαγειρικά σκεύη ALCHIMY, σετ 8 τεμαχίων, de Buyer
1 025 €
DB360108
Τηγάνι MINERAL B ELEMENT, 32 cm, από ατσάλι, de Buyer
94,08 €
DB561032
Τηγάνι MINERAL B ELEMENT PRO, 20 cm, ατσάλινο, de Buyer
76,13 €
DB568020
Μαντολίνο κοπής SWING PLUS, μαύρο, de Buyer
139,41 € –22 %
108 €
DB201503
Σετ ψησίματος ψωμιού, 4 τεμάχια, de Buyer
57,71 € –18 %
47,25 €
DB471300
Up
More products

De Buyer - γιατί κάθε συνταγή έχει ένα μυστικό

Η κληρονομιά και οι δεξιότητες που πέρασαν για γενιές

Ιδρυμένη στο Val d'Ajol στο Vosges, η εταιρεία de Buyer είναι μια αληθινή γαλλική οικογενειακή επιχείρηση που εστιάζει στην υψηλή ποιότητα, την κληρονομιά, τη γαλλική παράδοση και τις δεξιότητες που έχουν περάσει από τις γενιές.

Η ιστορία του de Buyer ξεκινά το 1830 με την παραγωγή μαχαιροπήρουνων σε ένα μικρό σιδηρουργείο στο Val d'Ajol από μέταλλα που εξορύσσονται στην περιοχή. Η εταιρεία συνεργαζόταν πάντα με επαγγελματίες της μαγειρικής για την ανάπτυξη και την παραγωγή πραγματικών σκευών που χρειάζονται και χρησιμοποιούν οι άνθρωποι, δουλεύοντας με μια σειρά υλικών (ατσάλι, επικαλυμμένο αλουμίνιο, ανοξείδωτο ατσάλι, χαλκός κ.λπ.) που αντιστοιχούν στις διαφορετικές μεθόδους μαγειρέματος που χαρακτηρίζουν την παραδοσιακή γαλλική κουζίνα.

Από την αρχή η εταιρεία ήταν ανοιχτή στην καινοτομία προκειμένου να βελτιώσει την ποιότητα των οικιακών προϊόντων της και η γνώση και η τεχνογνωσία μεταβιβάστηκαν από γονέα σε παιδί. Ως αποτέλεσμα, η de Buyer κατέχει τεχνογνωσία που μαζί με την αφοσίωση στην παραδοσιακή γαλλική μαγειρική, τη σύγχρονη τεχνολογία και το πάθος για τη δουλειά τους, καθιστούν τη μάρκα και τα προϊόντα της απαραίτητα για πολλούς διάσημους σεφ από όλο τον κόσμο που γνωρίζουν ότι έχουν Τα σωστά εργαλεία μαγειρέματος είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία των συνταγών τους.

"Η μισή δουλειά ενός καλού σεφ είναι να έχει τα σωστά προϊόντα, επεξεργασμένα από παθιασμένους τεχνίτες που μας δίνουν την ευκαιρία να φέρουμε μια συνταγή στο υψηλότερο επίπεδο" Michel Roth

De Buyer – η αποστολή και οι αξίες πίσω από τα θρυλικά μαγειρικά σκεύη

Ο στόχος του De buyer για γενιές ήταν να σχεδιάζει και να κατασκευάζει σκεύη που να καλύπτουν με ακρίβεια τις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών όσο και των οικιακών μαγειρικών. Η εταιρεία De Buyer σέβεται βαθύτατα την οικογενειακή και τοπική κληρονομιά της και τη γαλλική γαστρονομική παράδοση. Για σχεδόν 200 χρόνια, η αυθεντικότητα, το πάθος για τη νόστιμη και θρεπτική κουζίνα και η δέσμευση αποτελούσαν τις βασικές αξίες της επιχείρησής τους.

Η De Buyer έχει βραβευτεί με το σήμα "Living Heritage Company" από το γαλλικό κράτος, αλλά η εταιρεία όχι μόνο ακολουθεί παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής αλλά φροντίζει επίσης για υπεύθυνη και μορφωμένη κατανάλωση. Τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα για να διαρκούν, η εταιρεία προστατεύει την όμορφη περιοχή Vosges όπου δραστηριοποιείται και είναι η πρώτη επιχείρηση στον τομέα της μαγειρικής στη Γαλλία που έλαβε ένα "υποδειγματικό επίπεδο δέσμευσης CRS" ετικέτα από την AFNOR για τη μέριμνα που λαμβάνεται για την εξασφάλιση της ευημερίας των εργαζομένων της. Η θετική επίδραση στην κοινωνία και το περιβάλλον και η συμβολή στην οικονομική επιρροή της περιοχής αποτελούν τη βάση της επιχειρηματικής προσέγγισης της de Buyer.

Ο Michel Roth, ο οποίος είναι ο πρεσβευτής της εταιρείας, εξηγεί: "Η De Buyer αποτελεί την επιτομή όλων των αξιών που αγαπώ: πιστότητα, απλότητα, σεβασμός, δουλειά, δεξιοτεχνία, αφοσίωση στην τοπική περιοχή. Επιδεικνύουν επίσης αριστεία χωρίς υπερηφάνεια. Αυτά είναι σπάνια χαρακτηριστικά και είναι αυτά που κάνουν την εταιρεία να ξεχωρίζει."

Προϊόντα De Buyer – για την κουζίνα σας, για αιώνες, για γενιές

Όλα τα προϊόντα της de Buyer είναι εργαλεία εξαιρετικής ποιότητας που κάθε μάγειρας – οικιακός αλλά και επαγγελματίας – θα ήθελε να έχει στην κουζίνα του. Στην Kulina θα βρείτε διαφορετικές σειρές προϊόντων και διαφορετικές σειρές, που θα σας εξυπηρετήσουν καλά και θα κάνουν υπέροχα δώρα για φρικιά μαγειρικής ή νεόνυμφους. Επιλέξτε από:

Μπορεί επίσης να θέλετε να χρησιμοποιήσετε και να διακοσμήσετε την κουζίνα σας με χάλκινες μαγειρικές κατσαρόλες που αποτελούν την κρέμα γάλακτος του καταλόγου de Buyer και είναι το όνειρο κάθε σεφ.