δίσκοι σερβιρίσματος

46 items total
Δίσκος σερβιρίσματος NORDIC KITCHEN, 35 cm, Eva Solo
105 €
ES520416
Δίσκος σερβιρίσματος, 40 x 30 cm, μαύρο, Leopold Vienna
27,30 €
LV618000
Δίσκος σερβιρίσματος PEKOE, 21 x 13 cm, από μπαμπού, REVOL RV653097
Δίσκος σερβιρίσματος Izumi Bredemeijer
27,93 €
BRED174001
Δίσκος σερβιρίσματος LUNA, 37,5 cm, ασημένιο, Philippi PHP116004
Δίσκος σερβιρίσματος REO, 36 cm, παλιό ροζ, Blomus BM66053
Δίσκος σερβιρίσματος CLUB, σε μαύρο, WMF
114 €
WM0610206200
Δίσκος σερβιρίσματος, 50 cm, Eva Solo
105 €
ES567623
Δίσκος πρωινού, 61 x 35 cm, από ξύλο καουτσούκ, Continenta CONT3061
Πλατώ σερβιρίσματος για μεζέδες STONE SLAB, 16 x 11 cm, MIJ MIJC7175
Up
More products

Δίσκοι σερβιρίσματος - κομψή κινητικότητα για τα πιάτα και τα ποτά σας

Οι δίσκοι σερβιρίσματος είναι ιδανικοί αν το τραπέζι της τραπεζαρίας σας βρίσκεται μακριά από την κουζίνα ή αν σερβίρετε συχνά ποτά στο σαλόνι ή στη βεράντα σας. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να μεταφέρετε ποτήρια, καράφες, πιάτα ή σνακ.

Οι δίσκοι σερβιρίσματος αποδεικνύονται χρήσιμοι όταν στρώνετε το τραπέζι, όταν παίρνετε πρωινό στο κρεβάτι, όταν μένετε στη βεράντα τις ζεστές καλοκαιρινές νύχτες ή όταν απολαμβάνετε τσάι και μπισκότα διαβάζοντας ένα βιβλίο. Είναι επίσης απαραίτητα αν διοργανώνετε πάρτι και σερβίρετε σπιτικά κοκτέιλ!

Τι πρέπει να λάβω υπόψη μου όταν αγοράζω ένα δίσκο σερβιρίσματος

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε πριν αγοράσετε ένα δίσκο σερβιρίσματος. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξετάσετε το μέγεθος του δίσκου σερβιρίσματος. Επιλέξτε έναν μεγάλο δίσκο με πολύ χώρο για φλιτζάνια, ποτήρια και πιάτα, αν θέλετε να τον χρησιμοποιείτε τακτικά για τη μεταφορά τροφίμων και ποτών.

Επιλέξτε έναν δίσκο σερβιρίσματος που θα νιώθετε σίγουροι για τη μεταφορά του ή που θα έχει άνετα χερούλια, είτε θέλετε να μεταφέρετε κανάτες νερού, ποτήρια ουίσκι ή καράφες νερού που μπορεί να είναι αρκετά βαριές. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα δίσκο με υψηλότερα χείλη. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να συμβεί είναι να γλιστρήσετε και να χύσετε το φαγητό στο έδαφος ή πάνω σας επειδή δεν μπορέσατε να κρατήσετε το δίσκο.

Ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι το πόσο ανθεκτικός είναι ο δίσκος. Βεβαιωθείτε ότι ο δίσκος σας μπορεί να αντέξει τα τρόφιμα και τα ποτά που τοποθετείτε πάνω του.

Οι δίσκοι σερβιρίσματος είναι χρήσιμοι όχι μόνο για να σερβίρετε ποτά στη βεράντα ή να φέρνετε ποτήρια στο τραπέζι σας, αλλά είναι επίσης απαραίτητοι αν θέλετε να κάνετε έκπληξη στο αγαπημένο σας πρόσωπο με πρωινό στο κρεβάτι.

Στο Kulina, θα βρείτε δίσκους σερβιρίσματος σε μεγάλη ποικιλία μορφών, διαστάσεων και σχεδίων. Για να κάνουμε την εμπειρία της αγοράς σας λιγότερο αγχωτική, επιλέξαμε φανταστικούς, ανθεκτικούς και κομψούς δίσκους σερβιρίσματος από κορυφαίες μάρκες όπως Blomus, Bitz, και Continenta.

Πώς πρέπει να καθαρίζετε έναν ξύλινο δίσκο σερβιρίσματος

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί ξύλινοι δίσκοι σερβιρίσματος στην κατηγορία δίσκων σερβιρίσματος, οπότε είναι πολύ πιθανό να επιλέξετε έναν από αυτούς. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πώς να το καθαρίζετε.

Φροντίζετε πάντα να σκουπίζετε τα πάντα με μια καθαρή, υγρή πετσέτα. Μην αφήνετε το δίσκο σας βρώμικο κατά τη διάρκεια της νύχτας. Κατά διαστήματα, καρυκεύετε το δίσκο σας όπως καρυκεύετε τις σανίδες κοπής - με μια σταγόνα λάδι ή κερί.