Ελαιόλαδο
Ελαιόλαδα – ο υγρός χρυσός της κουζίνας σας
Το ελαιόλαδο είναι η βάση μιας υγιεινής κουζίνας και ένα αναντικατάστατο συστατικό για όποιον αγαπά τη γεύση της Μεσογείου. Χάρη στη λεπτή, αλλά και έντονη γεύση του, προσθέτει βάθος στα πιάτα, αναδεικνύει το φυσικό τους άρωμα και τους δίνει μια απολαυστική υφή. Είτε το χρησιμοποιείτε για μαγείρεμα, ψήσιμο ή καρύκευμα, με ένα ποιοτικό ελαιόλαδο θα απογειώσετε το φαγητό σας.
Σε τι είναι κατάλληλο το ελαιόλαδο;
- Για να αρωματίσετε σαλάτες, ζυμαρικά και ψητά λαχανικά.
- Για να μαρινάρετε κρέας και ψάρι.
- για ψήσιμο ψωμιού και φοκάτσια
- για την παρασκευή κρύων σαλτσών και ντιπ
- για το τελικό άγγιγμα στα έτοιμα πιάτα ακριβώς πριν το σερβίρισμα
Τα καλύτερα ελαιόλαδα
Αν αναζητάτε ένα πραγματικά εξαιρετικό ελαιόλαδο, σας προτείνουμε τα προϊόντα των εμπορικών σημάτων Estoublon, Plantin και Gusti Modena. Επειδή προσφέρουν εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα ψυχρής έκθλιψης, τα οποία διατηρούν τη μέγιστη ποσότητα θρεπτικών συστατικών, την εξαιρετική γεύση και το υπέροχο άρωμα. Μια τέλεια επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν την πραγματική ποιότητα σε κάθε μπουκιά.
Συμβουλή για το τέλος
Ένα εξαιρετικό ελαιόλαδο αξίζει επίσης μια τέλεια συνοδεία – σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με ποιοτικό αλάτι, φρέσκο ψωμί και να το σερβίρετε σε κομψά είδη σερβιρίσματος μαζί με άλλες λιχουδιές. Έτσι, μπορείτε να μετατρέψετε ακόμη και μια απλή συνάντηση με φίλους σε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία.