ποτήρια καφέ & τσαγιού

35 items total
Ποτήρι καφέ NERO, 200 ml, διπλό τοίχωμα, Blomus
29,45 €
BM63653
Up
More products

Ποτήρια τσαγιού και καφέ - Ένας κομψός τρόπος για να σερβίρετε τα ποτά σας

Ο καθημερινός σας καφές ή ένα πάρτι τσαγιού με φίλους θα φαίνεται πιο εκλεπτυσμένο με τα ποτήρια καφέ ή τσαγιού μας. Τα ποτήρια τσαγιού και καφέ μαςείναι κομψά και όμορφα, προσθέτοντας μια ιδιαίτερη και μοντέρνα πλευρά στην κανονική κατανάλωση τσαγιού και καφέ.

Διαθέτουμε επίσης ποτήρια με διπλά τοιχώματα που είναι ιδανικά για παγωμένο καφέ ή τσάι, καθώς συμβάλλουν στη διατήρηση των ποτών σας πιο δροσερά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Τα ποτήρια καφέ και τσαγιού με διπλό τοίχωμα είναι κατασκευασμένα για να κρατούν ζεστά τα ζεστά ροφήματα και τα χέρια σας ασφαλή, καθιστώντας τα ιδανικά για το χειμώνα, όταν θέλετε να παραμείνετε ζεστοί και άνετοι.

Ψάχνετε για κάτι άλλο εκτός από ποτήρια για τσάι και καφέ Εξερευνήστε όλες τις επιλογές μας σε κούπες και δείτε επίσης τα φλιτζάνια και πιατάκια που διατίθενται στο Kulina.

Πώς μπορώ να φροντίζω και να συντηρώ τα ποτήρια τσαγιού και καφέ μου

Συνιστάται πάντα προσοχή κατά το χειρισμό και τον καθαρισμό των ποτηριών καφέ και τσαγιού. Ανεπιθύμητες οσμές και ρύποι μπορεί να διατηρηθούν από τα ακατάλληλα καθαρισμένα και στεγνά ποτήρια τσαγιού και καφέ, γεγονός που θα επηρεάσει τη γεύση των ροφημάτων σας.

Πλένετε πάντα με το χέρι κάθε ζευγάρι ποτήρια για τσάι και καφέπριν τα χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά . Για να μειώσετε την πιθανότητα μηχανικής καταπόνησης, αποφύγετε το μούλιασμά τους με άλλα γυάλινα σκεύη. Κατά το πλύσιμό τους χρησιμοποιήστε ένα μη λειαντικό σφουγγάρι ή πανί με ζεστό νερό και κατάλληλο απορρυπαντικό.

Αποφύγετε να βάζετε τα ποτήρια τσαγιού και καφέ σας στο πλυντήριο πιάτων, αν θέλετε να αποφύγετε άσχημους λεκέδες από το νερό ή σπασίματα. Η τοποθέτηση των ποτηριών σας με διπλά τοιχώματα στο πλυντήριο πιάτων μπορεί επίσης να έχει ως αποτέλεσμα να εισχωρήσει νερό ανάμεσα στα τοιχώματα του ποτηριού σας.

Πού είναι το καλύτερο μέρος για να αποθηκεύσετε τα ποτήρια του τσαγιού και του καφέ σας

Δημιουργήστε έναν σταθμό τσαγιού και καφέ κοντά στο σημείο όπου φυλάτε τον βραστήρα σας. Τοποθετήστε τα τσάγια και τα αξεσουάρ τσαγιού και καφέ πάνω από τον βραστήρα στο ντουλάπι της κουζίνας (αλλά όχι πολύ ψηλά, καθώς θα χρησιμοποιείτε συχνά τα ποτήρια, τις κούπες και τις τσαγιέρες σας).

Στο Kulina θα βρείτε μια ευρεία προσφορά σύγχρονων ποτηριών για τσάι και καφέ από αξιόπιστους κατασκευαστές όπως η Viva Sandinavia, Blomus, WMF και Zwilling. Διαθέτουμε επίσης μια ποικιλία από καφετιέρες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ετοιμάσετε τον καφέ σας.