Πλύσιμο πιάτων

44 items total
Πετσέτα πιάτων, 50 x 40 cm, με μικροΐνες, WMF
8 €
WM794719990
Μάκτρο καθαρισμού πιάτων, Brabantia
10,50 €
BRAB302381
Σφουγγάρι πιάτων GOURMET, σετ 3 τεμαχίων, WMF
10,50 €
WM658776040
Θήκη για τον νεροχύτη SURFACE, Joseph Joseph
24,20 €
JS85111
Δοχείο οργάνωσης για τον νεροχύτη, γκρι, Brabantia BRAB302466
Πανί μικροϊνών, σετ 2 τεμαχίων, γκρι, Brabantia BRAB118029
Σετ πλυντηρίου πιάτων 3 τμχ CIRCULAR, γκρι, Zone Denmark
New
ZO26735
Θήκη για τον νεροχύτη, σε ανοιχτό γκρι, Brabantia BRAB302480
Σετ πλυντηρίου πιάτων 4 τμχ SINGLES, μαύρο, Zone Denmark
New
ZO330446
Δοχείο οργάνωσης για τον νεροχύτη, γκρι, Brabantia BRAB117503
Δοχείο για τον νεροχύτη CADDY L, γκρι, Joseph Joseph
33,60 €
JS85070
Σετ πλυντηρίου πιάτων 4 τμχ SINGLES, μαύρο, Zone Denmark
New
ZO332056
Up
More products

Πλύσιμο πιάτων - προϊόντα και αξεσουάρ που μπορούν να μετατρέψουν αυτή την οικιακή εργασία σε απόλαυση

Γιατί πρέπει να πλένετε τα πιάτα αμέσως

Η άμεση πλύση των πιάτων συμβάλλει στην προαγωγή της καλής υγιεινής και της υγείας της οικογένειάς σας. Αν και η σκέψη να αφήνετε τα βρώμικα πιάτα στο νεροχύτη όλη τη νύχτα είναι πολύ δελεαστική, μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστες μυρωδιές και στην ανάπτυξη επικίνδυνων βακτηρίων. Επιπλέον, το να αφήνετε βρώμικα πιάτα μπορεί να καταστρέψει την επίστρωση των κατσαρολών και τηγανιών σας και αν έχετε επενδύσει τα χρήματά σας σε αυτά, θα θέλατε αυτά τα προϊόντα να διαρκούν για χρόνια, σωστά Επιπλέον, τα υπολείμματα τροφής μπορεί να προσελκύσουν ποντίκια, κατσαρίδες και άλλα παράσιτα που είναι ακόμη πιο δύσκολο να ξεφορτωθείτε από τα χρήματα, οπότε... ας πλύνουμε τώρα!

Στο Kulina θα βρείτε μια ευρεία προσφορά προϊόντων και αξεσουάρ πλύσης που θα επιταχύνουν τη διαδικασία και θα οργανώσουν το χώρο του νεροχύτη σας.

Τα εργαλεία πλύσης πιάτων είναι υπερβολικά

Σίγουρα όχι! Αντίθετα με τη δημοφιλή πεποίθηση, τα εργαλεία πλύσης πιάτων δεν είναι μια υπερβολή, αλλά μια απόλυτη αναγκαιότητα. Χωρίς αποτελεσματικά εργαλεία πλύσης πιάτων, είναι δύσκολο να καθαρίσετε σχολαστικά τα υπολείμματα φαγητού που έχουν κολλήσει στα πιάτα, τα μαχαιροπήρουνα και τα σκεύη, με αποτέλεσμα να χρειάζεται περισσότερος χρόνος και δεν θέλετε να περνάτε τη ζωή σας στο νεροχύτη, σωστά

Ποιος είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να πλύνετε τα πιάτα

Λοιπόν, ο πιο γρήγορος τρόπος για να πλύνετε τα πιάτα είναι να τα βάλετε στο πλυντήριο πιάτων. Αλλά δεν είναι όλα κατάλληλα για πλυντήριο πιάτων, μπορεί επίσης να μην θέλετε να το χρησιμοποιήσετε ή απλώς να μην το έχετε. Με τα κατάλληλα εργαλεία, δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να πλύνετε και να στεγνώσετε τα πιάτα μετά το γεύμα με τα χέρια σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ξύσετε τυχόν περιττά τρόφιμα, να πάρετε μια βούρτσα πιάτων, ένα σφουγγάρι ή ένα πανί και να καθαρίσετε τα πιάτα με απορρυπαντικό κάτω από τρεχούμενο χλιαρό νερό. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε τα πιάτα, βάλτε τα σε μια σχάρα πιάτων για να στάξουν και να στεγνώσουν ή σκουπίστε τα με μια πετσέτα.

Kulina προσφέρει σύγχρονες σχάρες στεγνώματος υψηλής ποιότητας και αξεσουάρ πλυσίματος, όπως διανομείς σαπουνιού, βούρτσες πιάτων, βούρτσες καράφας, οργανωτές νεροχύτη κ.λπ., για να διατηρείτε την κουζίνα σας τακτοποιημένη, καθαρή και υγιεινή. Προσφέρουμε προϊόντα από μερικές από τις πιο γνωστές μάρκες που διατίθενται σήμερα στην αγορά, όπως Joseph Joseph, Brabantia καιEva Solo.

Παρόλο που σε πολλούς από εμάς δεν αρέσει το πλύσιμο των πιάτων, αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς μας. Γιατί λοιπόν να μην κάνετε το έργο σας ευκολότερο με μερικά εύχρηστα εργαλεία πλύσης πιάτων από το Kulina? Με αυτά τα εξαιρετικά λειτουργικά και χρήσιμα αξεσουάρ πλύσης πιάτων, θα τελειώσετε σε ένα δευτερόλεπτο και θα μπορείτε να χαλαρώσετε μετά το γεύμα στον καναπέ, πίνοντας το αγαπημένο σας τσάι.