Μπολ σάλτσας

21 items total
Βάρκα κανάτα για σάλτσα HAMMERSHOI, 660 ml, σε λευκό, Kähler KHL690115
Μπολ για σάλτσα PEACOCK, 20 ml, 8 cm, ακανόνιστο σχήμα, MIJ MIJC1829
Μπουκάλι πορσελάνης για σόγια AQUA BLUE, 360 ml, μπλε, MIJ MIJC2605
Μπολ για σάλτσα NORDIC KITCHEN, 100 ml, μαύρο, πήλινο, Eva Solo ES512703
Μπολ για σάλτσα GREEN FADE, 100 ml, 8,5 cm, MIJ
7,35 €
MIJC4006
Μπολ για σάλτσα RIDGED ALABASTER, 9 cm, 20 ml, MIJ
4,20 €
MIJC2267
Μπολ για σάλτσα OFF WHITE, 9 cm, 110 ml, MIJ
7,35 €
MIJC7971
Μπολ για σάλτσα RIDGED ALABASTER, 8 cm, MIJ
4,20 €
MIJC2259
Μπολ για σάλτσα RIDGED INDIGO 20 ml, μπλε, κεραμικά, MIJ MIJC2284
Μπολ για σάλτσα LEGIO NOVA, Eva Solo
32,90 € –6 %
Μπολ για σάλτσα LEGIO NOVA, Eva Solo
Online σε απόθεμα (4 pcs)
30,66 €
ES887277
Μπολ για σάλτσα από ατσάλι γκρι 8 cm MIJ
5,25 €
MIJC0607
Μπολ Ramekin Fade 9 cm 110 ml MIJ
Μπολ Ramekin Fade 9 cm 110 ml MIJ
Online σε απόθεμα (255 pcs)
7,35 €
MIJC0687
Μπολ για σάλτσα RIDGED INDIGO, 10,5 cm, 160 ml, MIJ
5,25 €
MIJC2293
Μπολ για σάλτσα WHITE FADE, 8,5 cm, 100 ml, MIJ
7,35 €
MIJC0677
Μπολ σάλτσας Fade 8 εκ. άμμος MIJ
Μπολ σάλτσας Fade 8 εκ. άμμος MIJ
Online σε απόθεμα (256 pcs)
5,67 €
MIJC0669
Δοχείο για σος σόγιας CRAFT BLACK, 250 ml, MIJ
32,55 €
MIJC5442
Μπουκάλι για σόγια MODERN WHITE, 110 ml, από πορσελάνη, MIJ MIJC9008
Δοχείο σόγιας MODERN BLACK 150 ml, μαύρο, MIJ
26,25 €
MIJC9009
Μπουκάλι για σόγια BLACK SCROLL, 8,5 cm, από πορσελάνη, MIJ MIJC1380

Μπολ σάλτσας και κανάτες σάλτσας - μικρά πιάτα που κάνουν τη διαφορά

Τι είναι το μπολ σάλτσας

Το μπολ σάλτσας είναι ένα μικροσκοπικό μπολ που χρησιμοποιείται συχνά για το σερβίρισμα σάλτσας και ντιπ. Συνήθως διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και σχήματα και είναι κατασκευασμένα από κεραμικό ή πορσελάνη. Συνήθως χρησιμοποιούνται σε εστιατόρια, καφετέριες και νοικοκυριά για να σερβίρουν κέτσαπ, μουστάρδα, σάλτσα σόγιας, σάλτσα και άλλα ντιπ ή σάλτσες με τα κύρια πιάτα.

Οι κανάτες σάλτσας είναι μικρές κανάτες με χερούλι που χρησιμοποιούνται για να σερβίρουν ζεστές ή κρύες σάλτσες. Συνήθως είναι κατασκευασμένες από πορσελάνη και οι σύγχρονες κανάτες σάλτσας μπορεί να είναι επίσης κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα.

Στο Kulina θα βρείτε επίσης καραβάκια σάλτσας ή saucières - χαμηλές κανάτες με χερούλι και σχήμα που μοιάζει με βάρκα, στις οποίες σερβίρεται η σάλτσα ή η σάλτσα. Είναι πολύ κομψά και χρησιμοποιούνται συνήθως σε επίσημες περιστάσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα δοχείο σάλτσας με κουτάλι σερβιρίσματος σάλτσας.

Και αν ψάχνετε για ένα διαφορετικό είδος πιάτου, ελέγξτε τα μπολ σερβιρίσματος, τις κανάτες γάλακτος και τα πιάτα για το σερβίρισμα σνακ.

Γιατί χρειάζεστε σάλτσα με το πιάτο σας

Η σάλτσα είναι ένα υγρό ή ημίρρευστο παρασκεύασμα που είτε σερβίρεται με το φαγητό είτε προστίθεται σε αυτό καθώς μαγειρεύεται. Οι σάλτσες προσθέτουν γεύση και υγρασία στο πιάτο, βελτιώνουν την υφή του γεύματος και κάνουν το πιάτο σας να δείχνει πιο όμορφο.

Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι σάλτσας

Υπάρχουν διάφοροι τύποι σάλτσας, κάθε μία από τις οποίες έχει ιδιαίτερη γεύση, υφή και συστατικά. Ακολουθούν μερικές από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες σάλτσας:

  • Σάλτσες με βάση τη ντομάτα: Σάλτσες ζυμαρικών, σάλτσα πίτσας και σάλτσα μαρινάρα: Αυτές περιλαμβάνουν σάλτσα ζυμαρικών, σάλτσα πίτσας και σάλτσα μαρινάρα και δημιουργούνται κυρίως με ντομάτες ως συστατικό.
  • Οι σάλτσες με βάση την κρέμα, όπως η σάλτσα Alfredo, η μπεσαμέλ και η σάλτσα τυριού, παρασκευάζονται με τη χρήση κρέμας γάλακτος, γάλακτος ή άλλων γαλακτοκομικών συστατικών.
  • Σάλτσες με βάση τη σάλτσα: Περιλαμβάνουν τη σάλτσα βοδινού κρέατος, τη χοιρινή σάλτσα, τη σάλτσα κοτόπουλου και τη σάλτσα γαλοπούλας.
  • Οι σάλτσες με βάση το πέστο, όπως η ρόκα, η λιαστή ντομάτα και το πέστο βασιλικού, παρασκευάζονται με φρέσκα βότανα, τυρί, ξηρούς καρπούς και σκόρδο.
  • Καυτερές σάλτσες: Ταμπάσκο και η σάλτσα χαμπανέρο και παράγονται από πιπεριές τσίλι.
  • Σάλτσες με βάση τη σόγια: Η σάλτσα Teriyaki, η σάλτσα hoisin και η σάλτσα soy ginger είναι παραδείγματα σάλτσας με βάση τη σόγια που παράγονται από σόγια.
  • Σάλτσες με βάση τα φρούτα: Σάλτσα μάνγκο, σάλτσα μήλου και σάλτσα βατόμουρου είναι μερικά παραδείγματα αυτών των σάλτσων με βάση τα φρούτα.
  • Οι σάλτσες με βάση την ολαντέζ, όπως η ολαντέζ, η μπεαρνέζ και η μαγιονέζα, δημιουργούνται με τη χρήση αυγών και βουτύρου.

Τελικά, υπάρχουν διάφορες ποικιλίες σάλτσας, η καθεμία με ξεχωριστή γεύση και χρήση. Οι συγκεκριμένες ανάγκες σας και το φαγητό που ετοιμάζετε θα καθορίσουν το είδος της σάλτσας που θα επιλέξετε και θα βρείτε το κατάλληλο μπολ σάλτσας στο Kulina. Προσφέρουμε κανάτες και μπολ σάλτσας από αξιόπιστες μάρκες όπως MIJ.