Χαλύβδινα τηγάνια de Buyer
![Εικόνα](https://www.kulina.cz/user/documents/upload/aLP/2024/DB/DB-steel-0.jpg)
![Εικόνα](https://www.kulina.cz/user/documents/upload/aLP/2024/DB/DB-steel-logo.png)
Γαλλικά τηγάνια ενανθρακωμένου χάλυβα
για μια ζωή
Προβολή
de Buyer - εμβληματικά χαλύβδινα τηγάνια από το 1830
Η γαλλική μάρκα de Buyer έχει πραγματικά κυριαρχήσει στην τέχνη της κατασκευής τηγανιών. Ένα τηγάνι ενανθρακωμένου χάλυβα «παλιώνει σαν το κρασί», και όσο περισσότερο και συχνότερα το χρησιμοποιείτε, τόσο καλύτερες είναι οι ιδιότητές του.
![Εικόνα](https://www.kulina.cz/user/documents/upload/aLP/2024/DB/DB-steel-1.jpg)
![Εικόνα](https://www.kulina.cz/user/documents/upload/aLP/2024/DB/DB-steel-2.jpg)
Φυσικά αντικολλητικά
Ο ανθρακούχος χάλυβας γίνεται αντικολλητικός μέσω της χρήσης. Η σκούρα επίστρωση στην επιφάνεια είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Μπορείτε συνήθως απλά να σκουπίσετε το τηγάνι με μια πετσέτα μετά το μαγείρεμα, ενώ ένα λεπτό στρώμα λαδιού θα βοηθήσει μόνο στη συντήρησή του.
![Εικόνα](https://www.kulina.cz/user/documents/upload/aLP/2024/DB/DB-steel-3.jpg)
Βέλτιστο τσιγάρισμα
Ο χάλυβας άγει τέλεια και ομοιόμορφα τη θερμότητα. Ταυτόχρονα, είναι σταθερός, οπότε δεν διογκώνεται στο κέντρο με την πάροδο του χρόνου όπως τα ελαφριά αντικολλητικά τηγάνια. Οι μπριζόλες και οι τηγανίτες σας θα είναι πάντα τέλεια μαγειρεμένες σε όλη την επιφάνειά τους.
![Εικόνα](https://www.kulina.cz/user/documents/upload/aLP/2024/DB/DB-steel-4.jpg)
100 % φυσικό
Κατασκευασμένο από 99% σίδηρο και 1% άνθρακα, ο χάλυβας είναι 100% φυσικό υλικό. Τα τηγάνια διαθέτουν προστατευτική επίστρωση από βιολογικό κερί μελισσών. Είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον, ανακυκλώσιμο προϊόν με μεγάλη διάρκεια ζωής.
![Εικόνα](https://www.kulina.cz/user/documents/upload/aLP/2024/DB/DB-steel-5.jpg)
Ένα νόστιμο πιάτο
Ένα τηγάνι χωρίς αντικολλητικό φινίρισμα δεν μπορεί να αποδώσει σωστά το τσιγάρισμα. Το κρέας ψήνεται γρήγορα σε σκεύος από χάλυβα ή μαντέμι. Μια νόστιμη κρούστα σχηματίζεται στην επιφάνειά του και οι χυμοί μένουν μέσα. Τσιγαρισμένο στο εξωτερικό και ζουμερό στο εσωτερικό = πολύ πιο νόστιμο πιάτο.
Οδηγός βίντεο
Πώς να καρυκεύσετε ένα χαλύβδινο τηγάνι
Μην το φοβάστε! Στο τηγάνι πρέπει να γίνεται μια προετοιμασία πριν από την πρώτη χρήση. Ο ανθρακούχος χάλυβας γίνεται αντικολλητικός με αυτόν τον τρόπο. Το τηγάνι σας δεν θα έχει πλέον ασημί χρώμα, αλλά έτσι όπως το ξέρουν οι Γάλλοι – όσο πιο σκούρο τόσο το καλύτερο.
49 items total