Peugeot

Η Peugeot είναι μια γαλλική εταιρεία παραγωγής θρυλικών και αξιόπιστων μύλων μπαχαρικών. Ως ηγέτης της αγοράς, εγγυάται το καλύτερο άρωμα, υψηλής ποιότητας, λύσεις που διαρκούν και φημισμένο σχεδιασμό, που θα ευχαριστήσει το μάτι. Για την καλύτερη γεύση στην κουζίνα σας και την καλύτερη εμφάνιση του τραπεζιού σας.
27 items total
Ηλεκτρικός μύλος αλατιού ELIS SENSE, Peugeot
114 €
PG27179
Up
More products

Peugeot – για την καλύτερη γεύση στην κουζίνα σας

Peugeot οι μύλοι αλατοπίπερου, οι μύλοι του καφέ και οι μύλοι μπαχαρικών αγαπούν τόσο τους καλοφαγάδες όσο και τους σπουδαίους σεφ. Έχουν γίνει εικονίδια επιτραπέζιων σκευών και είναι ευχάριστη η χρήση τους. Διαθέτουν τον αναγνωρίσιμο κομψό και κομψό σχεδιασμό, φημίζονται για την ποιότητα και τα άφθαρτα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένα, τη γκάμα σχημάτων και χρωμάτων τους και την εγγύηση ζωής τους.

Η ιστορία της γεύσης - Ιστορία της μάρκας Peugeot

Όλα ξεκίνησαν το 1810 όταν οι αδερφοί Peugeot - Jean Pierre και Jean Frédéric - μετέτρεψαν το μύλο που κληρονόμησαν από τους προγόνους τους μυλωνάδες, σε χαλυβουργείο. Το 1840 έφτιαξαν το πρώτο καφεκοπτείο (αργότερα αναφέρεται ως «το συνηθισμένο μοντέλο») και το 1850, το λιοντάρι στο βέλος - το σύμβολο που έχει η μάρκα Peugeot στο λογότυπό της, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις λεπίδες. Συμβολίζει τις ιδιότητες των σκευών Peugeot – την αντοχή των δοντιών τους, την ευελιξία των λεπίδων και το γρήγορο, αποτελεσματικό κόψιμο, και καταχωρήθηκε επίσημα ως το εμπορικό σήμα το 1858.

Το 1874 παρήχθη το πρώτο μοντέλο του μύλου επιτραπέζιου πιπεριού Peugeot - το μοντέλο Z που είναι το πιο δημοφιλές και επομένως κατασκευάζεται ακόμα και σήμερα! Αρχικά κατασκευαζόταν σε απλή λευκή πορσελάνη, αργότερα σε επάργυρο μέταλλο, σε βακελίτη και σε ξύλο. Το 1879 ένα μοντέλο Y προστέθηκε στον κατάλογο (το πρώτο που χρησιμοποιήθηκε με το κεφάλι προς τα κάτω, με τον μηχανισμό κρυμμένο στο κεφάλι) και το 1881 ακολούθησαν τα μοντέλα X, A και C.

Auberge και Παρίσι – πραγματικά κλασικά από τη συλλογή Peugeot

Το 1956 κατασκευάστηκε ένα πραγματικό κλασικό - το μοντέλο Auberge, το οποίο βρίσκεται ακόμα στη συλλογή της Peugeot, και είναι ίσως το πιο αναγνωρίσιμο σχέδιο της Peugeot που έχει εντοπιστεί στα καλύτερα εστιατόρια σε όλο τον κόσμο. Στην πραγματικότητα… υπάρχει ένας μύλος αλατιού και πιπεριού που μπορεί να ανταγωνιστεί το μοντέλο Auberge όσον αφορά τη δημοτικότητα – και είναι τομοντέλο του Παρισιού από το 1987, ένα από τα πιο συμβολικά μοντέλα που προσφέρονται σε άβαφο ή λακαρισμένο ξύλο. Κατασκευασμένο σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων και μεγεθών πηγαίνει από 10 έως 110 cm! Δεν μπορείτε να το χάσετε!

Αλλά τα δύο αστέρια από τη συλλογή Peugeot δεν είναι τα μόνα σχέδια για τα οποία φημίζεται η μάρκα. Το 1997 προσφέρθηκαν οι πρώτοι ηλεκτρικοί μύλοι πιπεριού και αλατιού και το 2004 η Peugeot κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ένα σύστημα u'Select για τη ρύθμιση της λεπτότητας άλεσης που επιτρέπει ακριβώς την επίτευξη της επιθυμητής λεπτότητας (με έξι επιλογές για πιπέρι και τρεις για αλάτι).

Peugeot – για την ολιστική γευστική εμπειρία

Η Peugeot φροντίζει όχι μόνο για τη γεύση του φαγητού που σερβίρετε αλλά και για την εμφάνιση του τραπεζιού σας. Το 2006 ο διάσημος σχεδιαστής επιτραπέζιων σκευών Thomas Bastide δημιούργησε τον μύλο Java με σχέδιο κοπής αυλακιού για μια έξυπνη οπτική ψευδαίσθηση. Το 2011 η Peugeot αποφάσισε να συνδυάσει την παράδοσή της με νέες τεχνολογίες, δημιουργώντας τους ηλεκτρικούς μύλους Elis Sense που μπορούν να λειτουργήσουν με ένα απλό άγγιγμα του χεριού και φωτίζονται με LED.

Εκτός από μύλους αλατιού, η Peugeot προσφέρει μύλους για διάφορα είδη μπαχαρικών και σπόρων (συμπεριλαμβανομένων νιφάδων τσίλι, σπόρων λιναριού και υγρού θαλασσινού αλατιού), μύλους καφέ, αξεσουάρ κρασιού, ακόμη και σκεύη ψησίματος.

Εξαιρετική γεύση και ποιότητα – Η Peugeot εγγυάται

Peugeot Οι χειροκίνητοι μύλοι έχουν εγγύηση εφ' όρου ζωής και οι ηλεκτρικοί μύλοι έχουν εγγύηση 5 ετών. Αυτές οι εγγυήσεις δεν καλύπτουν κανονική φθορά, τυχαία ζημιά ή οποιαδήποτε χρήση του μύλου που δεν συνάδει με τον σκοπό τους.