Μπουκάλια νερού

84 items total
Παγούρι BOTTLE TO GO, 600 ml, χρώμα της κρέμας, Lékué
26,15 €
LKE0302018V19M017
Παγούρι WATERKANT TRITAN, 500 ml, μαύρο, WMF
26,78 €
WM664487410
Παγούρι θερμός TO GO CLICK MOOMIN, 750 ml, μπλε, Stelton
41,37 €
SN13728
Φίλτρο άνθρακα για παγούρι BOTTLE TO GO, σετ 2 τεμαχίων, Lékué LKE0301005N01M017
Φίλτρο Binchotan EAU GOOD, απόχρωση κάρβουνο, Black+Blum
New
11,03 €
BBEGS0011B
Φίλτρο Binchotan EAU GOOD, απόχρωση κάρβουνο, Black+Blum
New
38,85 €
BBEGS004
Παγούρι MAKE & TAKE, 500 ml, σκούρο γκρι, Brabantia
16,80 €
BRAB148842
Παγούρι MAKE & TAKE, 500 ml, πράσινο νεφρίτη, Brabantia
15,12 €
BRAB202445
Παγούρι MAKE & TAKE, 500 ml, ανοιχτό γκρι, Brabantia
13,65 €
BRAB202421
Παγούρι θερμός BLUDROP SLEEVE, 500 ml, μπλε, Tefal
35,70 €
TEFN3110710
Up
More products

Μπουκάλια νερού - πιείτε με άνεση και ξεδιψάστε και γευτείτε με στυλ

Το νερό είναι απαραίτητο για την επιβίωσή μας και η ενυδάτωση είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της καλής υγείας. Γι' αυτό είναι καλή ιδέα να έχετε πάντα μαζί σας ένα παγούρι . Σας κρατά ενυδατωμένους, σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρήματα και να μειώσετε το αποτύπωμα άνθρακα.

Τα μπουκάλια νερού είναι δοχεία ρητά κατασκευασμένα για να συγκρατούν και να μεταφέρουν υγρά. Υπάρχουν σε ένα ευρύ φάσμα σχημάτων, μεγεθών, χρωμάτων και υλικών. Επιλέγουμε τα κορυφαίας ποιότητας μπουκάλια νερού από κατασκευαστές όπως Yumbox, Eva Solo, Stelton, και πολλά άλλα.

Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στα κουτιά φαγητού μας, αν είστε συνεχώς εν κινήσει και χρειάζεστε κάτι κομψό για να το συνδυάσετε με το παγούρισας.

Ποια είναι τα είδη των μπουκαλιών νερού που διατίθενται στο Kulina

Υπάρχουν διάφορα είδη μπουκαλιών νερού διαθέσιμα στον ιστότοπό μας, από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε, και το καθένα έχει συγκεκριμένα οφέλη.

  • Πλαστικά μπουκάλια νερού - Τα πλαστικά μπουκάλια είναι δοχεία κατασκευασμένα από πλαστικό που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση και τη μεταφορά νερού. Είναι μεταφερόμενα, ελαφριά και ευρέως διαθέσιμα.
  • Μπουκάλια νερού από ανοξείδωτο χάλυβα - Τα μπουκάλια νερού από ανοξείδωτο χάλυβα είναι πιο ανθεκτικά και φιλικά προς το περιβάλλον. Είναι ανακυκλώσιμα και αν είναι μονωμένα, μπορούν να διατηρήσουν τη θερμοκρασία του νερού σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
  • Γυάλινα μπουκάλια νερού - Τα γυάλινα μπουκάλια νερού είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να αποφύγουν εντελώς το πλαστικό. Είναι ασφαλή για το περιβάλλον, επαναχρησιμοποιήσιμα και χωρίς χημικά. Επίσης, δεν συγκρατούν γεύσεις ή οσμές και καθαρίζονται εύκολα.
  • Έξυπνα μπουκάλια νερού - Μπορεί ένα παγούρι νερού να είναι έξυπνο Ναι, μπορεί! Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στο Joseph Joseph μπουκάλια νερού και δείτε πώς μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον εαυτό σας ενυδατωμένο. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του παγούρι Dot είναι το μοναδικό καπάκι του, το οποίο διαθέτει ένα περιστρεφόμενο καντράν με χρωματιστές κουκκίδες. Κάθε κουκκίδα αντιπροσωπεύει μια συγκεκριμένη ποσότητα νερού, συνήθως 200 χιλιοστόλιτρα (ή 7 ουγγιές). Καθώς πίνετε νερό από το μπουκάλι, μπορείτε να περιστρέψετε τον επιλογέα για να σημειώσετε την πρόοδό σας. Αυτή η οπτική αναπαράσταση διευκολύνει την παρακολούθηση της ποσότητας νερού που καταναλώσατε και σας βοηθά να παραμείνετε ενυδατωμένοι.

Πώς μπορώ να φροντίζω τα μπουκάλια νερού μου

Για να διατηρήσετε το παγούρι σας υγιεινό και καθαρό, πρέπει να το φροντίζετε. Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να συντηρείτε σωστά τα μπουκάλια νερού:

  • Clean συχνά: Cleanτο παγούρι σας βοηθάει να απαλλαγείτε τακτικά από τυχόν μικρόβια ή υπολείμματα που μπορεί να έχουν συσσωρευτεί. Αφού καθαρίσετε το εσωτερικό του μπουκαλιού με μια βούρτσα και ζεστό σαπουνόνερο, ξεπλύνετε το μπουκάλι καλά με τρεχούμενο νερό.
  • Επαληθεύστε την ασφάλεια του πλυντηρίου πιάτων: Ενώ ορισμένα μπουκάλια νερού μπορούν να αντέξουν τις υψηλές θερμοκρασίες και τα λειαντικά απορρυπαντικά που χρησιμοποιούνται στα πλυντήρια πιάτων, άλλα δεν μπορούν.