SMEG

Smeg σημαίνει εμβληματικός σχεδιασμός στην κουζίνα σας, αλλά και υψηλής ποιότητας, προηγμένη τεχνολογία και συσκευές κουζίνας που θα αλλάξουν τη στάση σας απέναντι στο μαγείρεμα. Πλέον το μαγείρεμα θα είναι απόλαυση και πανδαισία γεύσεων!
61 items total
Καφετιέρα φίλτρου 50'S STYLE DCF02RDEU, σε κόκκινο, Smeg SMEDCF02RDEU
Καφετιέρα φίλτρου 50'S STYLE DCF02PGEU, παστέλ πράσινο, Smeg SMEDCF02PGEU
Καφετιέρα φίλτρου DCF02BLEU, σε μαύρο, Smeg
216 €
SMEDCF02BLEU
Μπλέντερ 50'S STYLE BLF01SVEU, γκρι ματ, Smeg
271 €
SMEBLF01SVEU
Καφετιέρα φίλτρου 50'S STYLE DCF02SSEU, γκρι ματ, Smeg SMEDCF02SSEU
Μίξερ χειρός HMF01PKEU, παστέλ ροζ, Smeg
174 €
SMEHMF01PKEU
Καφετιέρα φίλτρου 50'S STYLE DCF02PBEU, παστέλ μπλε, Smeg SMEDCF02PBEU
Καφετιέρα φίλτρου 50'S STYLE DCF02GREU, γκρι, Smeg
231 €
SMEDCF02GREU
Φρυγανιέρα TSF01BLMEU, για 2 φέτες, μαύρο ματ, Smeg
231 €
SMETSF01BLMEU
Ηλεκτρικός βραστήρας KLF03PBEU, 1,7 l, παστέλ μπλε, Smeg SMEKLF03PBEU
Φρυγανιέρα 50'S STYLE TSF01UJEU, βρετανική σημαία, Smeg SMETSF01UJEU
Ηλεκτρικός βραστήρας KLF03BLEU, 1,7 l, μαύρο, Smeg
215 €
SMEKLF03BLEU
Αντικολλητικό τηγάνι CKFF3001BLM, 30 cm, μαύρο, Smeg
160 €
SMECKFF3001BLM
Ηλεκτρικός βραστήρας KLF03GOEU, 1,7 l, χρυσός, Smeg
231 €
SMEKLF03GOEU
Φρυγανιέρα TSF01PBEU, 2 φέτες, παστέλ μπλε, Smeg
167 €
SMETSF01PBEU
Αντικολλητικό τηγάνι CKFF2401RDM, 24 cm, κόκκινο, Smeg SMECKFF2401RDM
Ηλεκτρικός βραστήρας KLF03CHMEU, 1,7 l, ματ χρυσό, Smeg SMEKLF03CHMEU
Ημιαυτόματη μηχανή εσπρέσο ECF01RDEU, σε κόκκινο, Smeg SMEECF01RDEU
Ηλεκτρικός βραστήρας KLF03RDEU, 1,7 l, κόκκινο, Smeg SMEKLF03RDEU
Καφετιέρα φίλτρου DCF02WHEU, σε λευκό, Smeg
233 €
SMEDCF02WHEU
Μίξερ χειρός HMF01PGEU, παστέλ πράσινο, Smeg
184 €
SMEHMF01PGEU
Up
More products

Smeg – χρώμα, σχέδιο και τεχνολογία

Smeg, εξ ολοκλήρου ιταλικός κατασκευαστής οικιακών συσκευών

Η Smeg είναι μια ιταλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1948 και εδρεύει στην Guastalla. Το όνομά της "Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla" που μπορεί να μεταφραστεί ως «εργοστάσιο σμάλτου στο χωριό Guastalla στην επαρχία Emilia στη Βόρεια Ιταλία.» Είναι διάσημο για τις καινοτόμες οικιακές συσκευές της για οικιακή χρήση, οι οποίες είναι εύκολα αναγνωρίσιμες λόγω της εξαιρετικής σχεδίασης, των χρωμάτων και της αίσθησης τους. Ως σύμβολο αριστείας κάτω από το σήμα Made in Italy, η Smeg διαθέτει 5 υπερσύγχρονα εργοστάσια παραγωγής στην Ιταλία όπου όλα τα προϊόντα υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας για να διασφαλιστεί η μέγιστη αξιοπιστία των συσκευών της.

Η αποστολή και το όραμα της Smeg

Η Smeg δίνει τη μέγιστη προσοχή στην ποιότητα και εστιάζει στην εξοικονόμηση ενέργειας ενώ ταυτόχρονα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης ζωής. Η Smeg θέλει τα προϊόντα της να είναι όχι μόνο ανθεκτικά αλλά και φιλικά προς τον χρήστη, επομένως κάθε συσκευή Smeg προσφέρει μέγιστη απλότητα και λειτουργικότητα που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των σύγχρονων χρηστών.

Αλλά υπάρχει και κάτι περισσότερο για τη Smeg. Είναι το στυλ που υποτίθεται ότι κάνει τη ζωή στην κουζίνα, το μαγείρεμα και την προετοιμασία του φαγητού σας όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη και όμορφη.

Σχεδιαστές και συνεργασίες Smeg

Στην αναζήτηση της ομορφιάς και του στυλ, η Smeg συνεργάζεται με πολλούς παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονες και σχεδιαστές όπως οι Guido Canali, Mario Bellini, Studio Piano Design, Marc Newson, Giancarlo Candeago.

Η Smeg είναι γνωστή για τη συλλογή στυλ της δεκαετίας του '50 με νοσταλγικό, ζεστό ρετρό σχέδιο (το οποίο μπορείτε να εντοπίσετε σχεδόν σε κάθε περιοδικό εσωτερικής διακόσμησης) αλλά και για πολύ πιο γενναίες και πολύχρωμες συλλογές – όπως π.χ. η συλλογή Sicily is my love δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τους Matteo Bazzicalupo και Raffaella Mangiarotti από βαθιά σχεδίαση και αδιαμφισβήτητη δημιουργικότητα από την Dolce&Gabbana. Η συλλογή από τοστιέρες, αποχυμωτές, βραστήρες, μπλέντερ και επιτραπέζια μίξερ χαρακτηρίστηκε από ζωηρές διακοσμήσεις από χρυσοκίτρινα λεμόνια, εσπεριδοειδή, φραγκόσυκα και έντονα κόκκινα κεράσια,που είναι τυπικά Σικελικά διακοσμητικά. Μπορείτε επίσης να το εντοπίσετε στην ταινία του Pedro Almodovar "Pain and glory" με τους Antonio Banderas και Penelope Cruz.

Τα πιο δημοφιλή προϊόντα της Smeg στην Kulina

Οι πελάτες της Kulina λατρεύουν όλες τις μικρές συσκευές κουζίνας που προσφέρει η Smeg, όπως φρυγανιέρες, ηλεκτρικοί βραστήρες, αποχυμωτές εσπεριδοειδών, μύλοι καφέ και καφετιέρες. Μπορείτε να επενδύσετε σε ολόκληρη τη συλλογή, ώστε ο πάγκος της κουζίνας σας να φαίνεται εξαιρετικά κομψός ή να αγοράσετε μία ή δύο συσκευές που θα γίνουν και εντυπωσιακές λεπτομέρειες στην κουζίνα σας – εξίσου κομψές και πρακτικές.

Φαίνεται ότι η Smeg είναι φτιαγμένη για ένα εξαιρετικό και νόστιμο πρωινό, που θα σας φτιάξει τη μέρα! Η vintage εμφάνιση των προϊόντων της και τα υπέροχα χρώματα θα ταιριάζουν με πολλούς μοντέρνους εσωτερικούς χώρους - κλασικό, ρετρό, εκλεκτικό ή μοντέρνο.