Μύλοι μπαχαρικών

54 items total
Μύλος για αλάτι και πιπέρι σε σετ DERWENT, 19 cm, Cole & Mason CMH59408G
Σετ αλατοπίπερου ELBPHILHARMONIE, 10 cm, Philippi
73 €
PHP181015
Μύλος πιπεριού, 14 cm, Cole & Mason
Μύλος πιπεριού, 14 cm, Cole & Mason
Online σε απόθεμα (1 pcs)
28,35 €
CMH50501P
Σετ μύλου για αλάτι και πιπέρι, μαύρο, Bitz
85,90 € –16 %
71,40 €
BITZ821500
Μύλος αλατιού, 14 cm, Cole & Mason
Μύλος αλατιού, 14 cm, Cole & Mason
Online σε απόθεμα (2 pcs)
27,30 €
CMH50502P
Μύλος πιπεριού GRIND, μαύρος, Alessi
115 € –13 %
99,75 €
ALWAL03B
Αλατιέρα HAMBURGER, 5 cm, ασημί, Philippi
25,10 €
PHP273037
Μύλος RÅ Rosendahl 20 cm σε καφέ
Μύλος RÅ Rosendahl 20 cm σε καφέ
Online σε απόθεμα (1 pcs)
60 €
RSD23100
Up
More products

Μύλοι αλατιού και πιπεριού, κόφτες, σέικερ και μύλοι μπαχαρικών - αλέστε, ανακινήστε, δώστε γεύση!

Γιατί χρειάζεται ένας μύλος μπαχαρικών;

Η προσθήκη φρέσκων αλεσμένων μπαχαρικών στα πιάτα σας μπορεί να κάνει πραγματικά τη διαφορά! Πώς γίνεται αυτό; Τα ολόκληρα μπαχαρικά περιέχουν έλαια που τα κάνει να έχουν εξαιρετική γεύση και αυτά τα έλαια απελευθερώνονται καθώς χρησιμοποιείτε τον μύλο μπαχαρικών. Μόλις αλεστούν ολόκληρα τα μπαχαρικά, έρχονται σε επαφή με το φως και τον αέρα και αν αποθηκευτούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, χάνουν τη γέυση και το άρωμά τους. Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να υπάρχει ένας μύλος μπαχαρικών στη διάθεσή σας στην κουζίνα ή στην τραπεζαρία σας ώστε να ενισχύετε τη γεύση του φαγητού σας.

Το άλεσμα σκληρών, ολόκληρων αποξηραμένων μπαχαρικών απαιτεί τη χρήση ενός μύλου μπαχαρικών, γνωστός και ως κόφτης μπαχαρικών. Μπορείτε να δημιουργήσετε χοντρή και ψιλή σκόνη και οι μύλοι αλατιού και πιπεριού είναι δύο παραδείγματα βασικών μύλων μπαχαρικών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε κουζίνα.

Ποιοι είναι οι τύποι μύλων μπαχαρικών

Ηλεκτρικοί και χειροκίνητοι μύλοι μπαχαρικών είναι δύο κύριες κατηγορίες.

  • οι ηλεκτρικοί μύλοι μπαχαρικών μπορούν να φορτίζουν με καλώδιο ή να τροφοδοτηθούν με μπαταρίες. Δεδομένου ότι ένας ηλεκτρικός μύλος μπαχαρικών απαιτεί λιγότερη προσπάθεια στη χρήση από ένα χειροκίνητο, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή όσον αφορά την ευκολία.
  • ένας χειροκίνητος μύλος μπαχαρικών είναι μια καλή επιλογή αν θέλετε να έχετε καλύτερο έλεγχο στην ποσότητα του αλατιού ή του πιπεριού που προσθέτετε στο φαγητό σας και αν θέλετε να έχετε τα μπαχαρικά στο τραπέζι. Βεβαιωθείτε ότι ο χειροκίνητος μύλος αλατιού ή πιπεριού διαθέτει έναν ρυθμιζόμενογια άλεση μηχανισμό ώστε να μπορείτε να ελέγχετε όχι μόνο την ποσότητα αλλά και τη δομή των μπαχαρικών σας.

Πρέπει να θυμάστε επίσης ότι χρειάζεστε διαφορετικούς μύλους μπαχαρικών για ξηρά και υγρά μπαχαρικά ή για συστατικά όπως λιναρόσπορο. Οι χειροκίνητοι μύλοι μπαχαρικών δεν είναι συνήθως κατάλληλοι για υγρά συστατικά, τα οποία μπορείτε να αλέσετε σε ειδικούς μύλους, ηλεκτρικούς ή κανονικούς μύλους μύλος καφέ.

Φυσικά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε κανονικά σέικερ αλατιού και πιπεριού, που είναι εξαιρετικά χρήσιμα για καθημερινή χρήση. Ούτε οι μύλοι μπαχαρικών ούτε τα σέικερ πρέπει να είναι βαρετά. Χάρη στα διαφορετικά σχέδια στην Kulina μπορείτε να ταιριάξετε τα εξαρτήματά σας με το στιλ του σπιτιού σας. Αποτελούν επίσης υπέροχα δώρα - ειδικά όταν έρχονται σε σετ. Και αν ψάχνετε κάτι ιδιαίτερο, δείτε την προσφορά μας σε μπαχαρικά & σπέσιαλ που θα προσθέσουν γεύση και άρωμα στην κουζίνα σας.

Και οι χειροκίνητοι και οι ηλεκτρικοί μύλοι μπαχαρικών μαζί με τους μύλους αλατιού και πιπεριού είναι διαθέσιμοι στην Kulina σε ποικλία χρωμάτων, λειτουργιών, μεγεθών, επωνυμιών και υλικών. Δείτε τους θρυλικούς μύλους μπαχαρικών από την Peugeot, αξιόπιστους μύλους αλατιού και πιπεριού από τηνCole & Mason, κομψούς μύλους μπαχαρικών από την Kahler, αυθεντικούς μύλους αλατιού και πιπεριού από την Philippi.