πλατό τυριών

11 items total
Περιστρεφόμενος δίσκος τυριών, 30 cm, Continenta
25,94 €
CONT3012
Επιφάνεια κοπής IBR, 34 x 24 cm, από ξύλο, Revol
43,05 €
RV655503
Περιστρεφόμενος δίσκος τυριών, 40 cm, Continenta
37,38 €
CONT3014
Διακοσμητικός δίσκος MOON, 30 x 40 cm, σκούρο γκρι, Blomus BM65775
Πιάτο για σασίμι CRAFT BLACK, 29 x 8 cm, MIJ
31,50 € –20 %
25,20 €
MIJC6916
Πλατώ σερβιρίσματος για μεζέδες, 30 x 10 cm, Nicolas Vahé NV106490002

Πίνακες τυριών και τάπας - ειδικά σχεδιασμένοι για τυριά και σνακ

Για ποιο λόγο χρησιμοποιείται μια ξύλινος δίσκος τυριών ή ξύλινος δίσκος για μεζέδες

Οι σανίδες τυριού και οι σανίδες τάπας είναι εξαιρετικές για το σερβίρισμα μιας σειράς σνακ και φαγητών, όπως τυριά, ζαμπόν, τάπας, ελιές, ξηρούς καρπούς, κράκερ, ψωμί, επαλείψεις και ντιπ κ.λπ. Στο Kulina θα βρείτε σανίδες σερβιρίσματος από διάφορα υλικά, σε διάφορα μεγέθη και σχήματα. Οι σανίδες tapas και τα ξύλινα τυροκουτιά μας κατασκευάζονται από αξιόπιστους κατασκευαστές όπως Blomus, Revol, Continenta, και Nicloas Vahe.

Για πρόσθετα σκεύη σερβιρίσματος των σνακ σας, μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στη συλλογή μας από πιάτα σερβιρίσματος σνακ, μαχαίρια τυριού και σανίδες κοπής.

Ποια είναι τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή σανίδων τυριού, εκτός από το ξύλο

Εκτός από το ξύλο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και πολλά άλλα υλικά για την κατασκευή σανίδων τυριού. Τα υλικά αυτά περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

  • Πίνακες τάπας από σχιστόλιθο ή βασάλτη: οι πίνακες τάπας και οι πίνακες τυριού από σχιστόλιθο ή πέτρα έχουν μια ωραία ρουστίκ εμφάνιση και φυσική αίσθηση που ταιριάζει σε μοντέρνους εσωτερικούς χώρους
  • Πήλινα σκεύη: Οι σανίδες τυριού που κατασκευάζονται από ένα σκληρό, ανθεκτικό κεραμικό που ονομάζεται stoneware και έχει υποστεί διαδικασία ψησίματος σε υψηλή θερμοκρασία, είναι συχνά στιλβωμένες και μπορούν να βρεθούν σε μια σειρά χρωμάτων.
  • Πορσελάνη: Οι πίνακες τυριού από πορσελάνη κατασκευάζονται από ένα κεραμικό υλικό γνωστό για τη σκληρότητα και την αντοχή του, το οποίο ψήνεται σε υψηλή θερμοκρασία. Οι πίνακες τυριού από πορσελάνη μπορούν να βρεθούν σε ένα ευρύ φάσμα αποχρώσεων και μοτίβων, και συχνά είναι επικαλυμμένοι για να τους δώσουν μια γυαλιστερή, λεία εμφάνιση.

Πώς να φροντίσετε την ξύλινη ξύλινος δίσκος τυριώνσας

Ακολουθώντας αυτές τις απλές προτάσεις, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι η ξύλινη ξύλινος δίσκος τυριών σας θα παραμείνει σε καλή κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

  • Μετά τη χρήση, πλύνετε γρήγορα την πλακέτα με ζεστό νερό, ήπιο σαπούνι και ένα μαλακό σφουγγάρι. Επειδή τα λειαντικά σφουγγάρια και οι βούρτσες μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στο ξύλο, αποφύγετε τη χρήση τους.
  • Πριν από την αποθήκευση της σανίδας, στεγνώστε την κατάλληλα με μια φρέσκια πετσέτα ή αφήστε την να στεγνώσει εντελώς στον αέρα.
  • Πασπαλίστε με λίγο χοντρό αλάτι την σανίδα και τρίψτε την με μισό λεμόνι για να απαλλαγείτε από τυχόν λεκέδες ή μυρωδιές. Στεγνώστε τον πίνακα ως συνήθως, αφού τον ξεπλύνετε καλά με νερό.
  • Εφαρμόστε τακτικά ένα λάδι ή κερί που είναι ασφαλές για τρόφιμα, για να διατηρήσετε τη σανίδα και να αποτρέψετε την ξήρανση του ξύλου. Βεβαιωθείτε ότι τηρείτε αυστηρά τις οδηγίες του κατασκευαστή.
  • Για να αποφύγετε το στρέβλωμα ή το ράγισμα της σανίδας, αποφύγετε να την εμποτίσετε σε νερό ή να την πλύνετε στο πλυντήριο πιάτων.