Τηγάνια Pancake

5 items total

Ταψιά για τηγανίτες - δεν τα αγαπούν μόνο τα παιδιά!

Τα τηγάνια για τηγανίτες είναι ιδανικά εργαλεία για όλους τους λάτρεις των τηγανίτες και τους οπαδούς του γλυκού πρωινού. Ένα καλό τηγάνι για τηγανίτες θα είναι επίσης ένας απαραίτητος βοηθός στην κουζίνα για όλους τους γονείς παιδιών που αγαπούν τις τηγανίτες ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας ή την εποχή (δείτε ποια από τα τηγάνια μας επιλέγουν οι γονείς πιο συχνά και δείτε τα τηγάνια για τηγανίτες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις εδώ).

Τι είναι το τηγάνι για τηγανίτες

Το τηγάνι για τηγανίτες είναι ένα ειδικό τηγάνι που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθά να φτιάχνετε τέλειες τηγανίτες μέσα σε λίγα λεπτά. Ένα τηγάνι για τηγανίτες χαρακτηρίζεται συνήθως από:

  • τρύπες για τηγανίτες (συνήθως από 3 έως 7 τρύπες διαφορετικής διαμέτρου, μερικές φορές με δημιουργικά, διακοσμητικά μοτίβα)
  • δεν υπάρχουν άκρες
  • υψηλής ποιότητας αντικολλητική επιφάνεια
  • μακριά λαβή
  • καταλληλότητα για χρήση σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες

Όταν χρησιμοποιείτε τηγάνι για τηγανίτες, φροντίστε να χρησιμοποιείτε ξύλινη σπάτουλα ή σπάτουλα σιλικόνης για να προστατέψετε την ευαίσθητη, αντικολλητική επιφάνεια από γρατζουνιές.

Η παρασκευή τηγανίτες δεν χρειάζεται να είναι βαρετή! Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τα κάνετε ελκυστικά και ο ευκολότερος τρόπος είναι να παίξετε με τα υλικά. Μπορείτε να προσθέσετε βατόμουρα, μπανάνες ή άλλα φρούτα, κομματάκια σοκολάτας, φυστικοβούτυρο ή διαφορετικούς τύπους σάλτσας για να αλλάζετε την εμφάνιση και τη γεύση τους σχεδόν κάθε μέρα.

Ταψιά για τηγανίτες - ποια να επιλέξετε

Στο Kulina θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ταψιά για τηγανίτες από ατσάλι, αλουμίνιο ή σίδερο, που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε τέλειες, χρυσές τηγανίτες όποτε θέλετε να φάτε κάτι γλυκό για πρωινό. Ανάμεσα στα αγαπημένα μας είναι τα θρυλικά τηγάνια τηγανίτας της γαλλικής μάρκας de Buyer, η οποία ειδικεύεται στις τέλειες κρέπες και τηγανίτες προσφέροντάς σας τηγάνια υψηλής ποιότητας που θα διαρκέσουν μια ζωή και θα αποτελέσουν την τέλεια προσθήκη σε κάθε κουζίνα.

Βεβαιωθείτε επίσης ότι έχετε ελέγξει την επιλογή μας από τα τηγάνια για κρέπες που θα σας επιτρέψουν να ετοιμάσετε τόσο λεπτές κρέπες όσο και αφράτες τηγανίτες και διαβάστε τον πλήρη οδηγό μας για τα τηγάνια εδώ.