Τηγάνι saute TITANIUM NOWO, 24 cm, για επαγωγική εστία, με αποσπώμενη λαβή, από τιτάνιο, WOLL

Code: WL1724IL
Brand: WOLL
111 € –6 %
Τηγάνι saute TITANIUM NOWO, 24 cm, για επαγωγική εστία, με αποσπώμενη λαβή, από τιτάνιο, WOLL
111 € –6 % 104 €
Online σε απόθεμα (35 pcs)

Κορυφαία αντικολλητικά τηγάνια τιτανίου με αφαιρούμενη λαβήΤιτάνιο Nowo από τη γερμανική μάρκα WOLL έχουν γίνει κλασικά στις παγκόσμιες αγορές τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Η σειρά συνδυάζει χειροποίητα, υψηλής ποιότητας υλικά υψηλής τεχνολογίας με σύγχρονες τεχνικές κατασκευής και προσεγμένο σχεδιασμό για να εγγυάται άριστα αποτελέσματα μαγειρέματος. Η υψηλή ποιότητά του έχει ήδη αποδειχθεί από τον ίδιο τον χρόνο. Δεν είναι τυχαίο ότι η Nowo φέρει στο όνομά της το όνομα του ιδρυτή της εταιρείας, Norbert Woll.

Detailed information

Product detailed description

Κορυφαία αντικολλητικά τηγάνια τιτανίου με αφαιρούμενη λαβήΤιτάνιο Nowo από τη γερμανική μάρκα WOLL έχουν γίνει κλασικά στις παγκόσμιες αγορές τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Η σειρά συνδυάζει χειροποίητα, υψηλής ποιότητας υλικά υψηλής τεχνολογίας με σύγχρονες τεχνικές κατασκευής και προσεγμένο σχεδιασμό για να εγγυάται άριστα αποτελέσματα μαγειρέματος. Η υψηλή ποιότητά του έχει ήδη αποδειχθεί από τον ίδιο τον χρόνο. Δεν είναι τυχαίο ότι η Nowo φέρει στο όνομά της το όνομα του ιδρυτή της εταιρείας, Norbert Woll.

Τα συμπαγή τηγάνια Nowo από τιτάνιο είναι ιδανικά για υγιεινό και ενεργειακά αποδοτικό μαγείρεμα με λίγο ή καθόλου λίπος. Η σκληρυμένη επιφάνεια τιτανίου διαθέτει εξαιρετικά ανώτερες αντικολλητικές ιδιότητες και είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτική στις γρατζουνιές. Τα τηγάνια καθαρίζονται εύκολα και αντέχουν εύκολα το πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων ή τη χρήση, για παράδειγμα, μεταλλικών μαγειρικών σκευών.

Χάρη στον έξυπνο τεχνικό σχεδιασμό, χωράνε εύκολα στο νεροχύτη της κουζίνας, στο πλυντήριο πιάτων ή ακόμη και σε μικρότερο φούρνο, αφού αφαιρεθούν οι λαβές. Εξοικονομεί χώρο κατά την αποθήκευση. Τα πιάτα με αποσπώμενες λαβές είναι επίσης κατάλληλα για οικογένειες με μικρά παιδιά, καθώς οι λαβές δεν προεξέχουν μέσα από τις εστίες ή τον πάγκο εργασίας.

Ο κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μηχανισμός της αποσπώμενης θερμομονωμένης λαβής εξασφαλίζει άνετη χρήση του μαγειρικού σκεύους. Το τμήμα στήριξης των λαβών ή των χειρολαβών χύνεται στο χυτό μέρος του ταψιού. Αποτελούν μια ενιαία μονάδα, η οποία εξασφαλίζει ασφαλή εφαρμογή. Το μεγάλο πλεονέκτημα των μαγειρικών σκευών Nowo από τιτάνιο είναι η τέλεια κατανομή και συσσώρευση θερμότητας. Τα τηγάνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους τύπους θερμότητας, συμπεριλαμβανομένης της επαγωγής, και, αφού αφαιρεθεί η λαβή, επίσης για ψήσιμο στο φούρνο, έως 250 °C.

Σειρά τιτανίου Πρόσφατα

 • Μαγειρικά σκεύη τιτανίου υψηλής ποιότητας για καθημερινή χρήση, πατενταρισμένη παραγωγή
 • Χειροποίητο, μονοκόμματο για μεγαλύτερη μηχανική και θερμική αντοχή
 • Συνδυάζει δεξιοτεχνία με καινοτόμες τεχνολογίες
 • Στιβαρό, σταθερό ως προς τις διαστάσεις, κατάλληλο για επαγγελματίες σεφ λόγω της ποιότητάς του
 • Πιστοποιημένες αποσπώμενες λαβές ταψιού - απλές, πρακτικές, ασφαλείς
 • Εξοικονόμηση χώρου για αποθήκευση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ψήσιμο στο φούρνο (χωρίς αφαιρούμενη λαβή)
 • Με γνώμονα τα παιδιά, μειώνει τους κινδύνους που σχετίζονται με τις λαβές των σκευών που προεξέχουν πάνω από τις εστίες
 • Εξαιρετικά ανθεκτική αντικολλητική επιφάνεια για υγιεινό μαγείρεμα χωρίς λιπαρά
 • Σκληρυμένο, ανθεκτικό στις γρατσουνιές, κατασκευασμένο χωρίς PFOA
 • Χάρη στην υψηλή αντοχή της επιφάνειας, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και μεταλλικά σκεύη κουζίνας
 • Για την προετοιμασία ευαίσθητων τροφίμων και για τηγάνισμα σε υψηλές θερμοκρασίες
 • Βάση από σιδηρομαγνητικό χάλυβα πάχους περίπου 9 mm κατασκευασμένη ειδικά για WOLL
 • Τέλεια κατανομή και συσσώρευση θερμότητας, μεταφορά θερμότητας σε ολόκληρη την επιφάνεια
 • Εξοικονομεί έως και το 1/3 της ενέργειας σε σύγκριση με τα παραδοσιακά τηγάνια από ανοξείδωτο χάλυβα
 • Για όλες τις πηγές θερμότητας, ιδανικό για επαγωγικές εστίες
 • Ενισχυμένες άκρες για καλύτερη αντοχή σε κρούση
 • Σχεδιασμένο για εύκολη έκχυση χωρίς να στάζει
 • Τα πιάτα είναι πολύ εύκολο να καθαριστούν, ασφαλή για πλυντήριο πιάτων

Χρησιμοποιούμενες τεχνολογίες και υλικά

WOLL τα επαγγελματικά προϊόντα χύτευσης αντιπροσωπεύουν προϊόντα "Made in Germany" κατασκευασμένα με την υψηλότερη ποιότητα κατασκευής. Αυτό παρακολουθείται επίσης συνεχώς κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας. Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιεί το WOLL είναι επίσης φιλικές προς το περιβάλλον, με χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Όλα τα μαγειρικά σκεύη WOLL από κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας χυτεύονται στο χέρι, γεγονός που τα διαφοροποιεί από τη συμβατική ανώνυμη εργοστασιακή παραγωγή. Η αργή χύτευση με το χέρι αποτρέπει το σχηματισμό θυλάκων αέρα που μειώνουν την ποιότητα του υλικού.

Αρκετές ακόμη στρώσεις εφαρμόζονται στο προκύπτον χυτό αλουμίνιο για μεγαλύτερη αντικολλητικότητα και ανθεκτικότητα των μαγειρικών σκευών. Πριν από αυτό, ωστόσο, η επιφάνειά του αμμοβολήθηκε αρκετές φορές. Σε ένα επόμενο στάδιο, το σώμα του τηγανιού ή του δοχείου σκληραίνεται με σωματίδια τιτανίου και ψήνεται με ακροφύσιο πλάσματος σε ακραίες θερμοκρασίες άνω των 20.000 °C. Τα πιάτα είναι έτσι σταθερά ως προς τις διαστάσεις και ανθεκτικά σε μηχανικές ζημιές. Το δεύτερο στρώμα προστατεύει το υλικό από τη διάβρωση, ενώ το τρίτο στρώμα παρέχει εξαιρετικές αντιολισθητικές ιδιότητες. Το τελευταίο σκληρυμένο ανώτερο στρώμα είναι αντικολλητικό, σκληρυμένο με τη χρήση σωματιδίων τιτανίου. Λόγω των εξαιρετικών ιδιοτήτων του, προστατεύεται από ένα μυστικό κατασκευής. Η μοναδική μέθοδος παραγωγής της επαγωγικής πλάκας από σιδηρομαγνητικό χάλυβα εξασφαλίζει επίπεδο πυθμένα και γρήγορη και ομοιόμορφη θέρμανση του τηγανιού χωρίς απώλεια θερμότητας.

Χάρη σε μια ειδική διαδικασία κατασκευής, η υψηλής ποιότητας αντικολλητική επιφάνεια αντέχει στο πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων ή ακόμη και στη χρήση μεταλλικών εργαλείων κουζίνας. (Για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των μαγειρικών σκευών σας, ωστόσο, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε πιο ήπια ξύλινα σκεύη ή σκεύη σιλικόνης.) Η ειδικά σκληρυμένη αντικολλητική επιφάνεια του WOLL είναι αποδεδειγμένα υγιεινή για μαγείρεμα με λίγα ή καθόλου λιπαρά. Είναι ασφαλές και χωρίς PFOA. Τα πιάτα που προκύπτουν είναι τόσο πλούσια σε βιταμίνες. Χάρη στην αντοχή του στη θερμότητα έως 250 °C, είναι κατάλληλο όχι μόνο για ευαίσθητα τρόφιμα, αλλά και για τηγάνισμα σε υψηλές θερμοκρασίες. Τα μαγειρικά σκεύη Nowo από τιτάνιο αντέχουν επίσης πολύ καλά στους κλυδωνισμούς της θερμοκρασίας και μπορούν να θερμανθούν γρήγορα χωρίς τη χρήση λίπους. Χάρη στις ανώτερες αντικολλητικές του ιδιότητες, το σκεύος καθαρίζεται πολύ εύκολα.

Additional parameters

Category: Τηγάνια σοταρίσματος
Warranty: 2 years
Weight: 1.72 kg
Υλικό: Τιτάνιο
Πληροφορίες προϊόντος: Ασφαλές για φούρνο
Τύπος προϊόντος: Τηγάνι σωταρίσματος
Συλλογή: WOLL Titanium Nowo Induction
Margin: B
Μέγεθος: 24 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: