Τσιμπίδες κουζίνας ΓΟΥΝΤΙ 26 εκ., καφέ, ξύλο, RIG-TIG
Code: RIGZ00298Επιστροφές σε 100 ημ.Δωρεάν & εύκολες επιστροφές
Άμεση αποστολήΈως τις 12:00
50.000+ κριτ. προϊόντωνΑπό πελάτες μας
Οικολογική συσκευασία0% πλαστικό
Product detailed description
Κύρια πλεονεκτήματα:
- Το ξύλινο τσιμπίδες κουζίνας WOODY της Søren Refsgaard έχει σχεδιαστεί για εύκολο γύρισμα κρέατος και άλλων πιάτων.
- κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο τέφρας, το οποίο είναι γνωστό για την υψηλή αντοχή και την ανθεκτικότητά του στην καθημερινή χρήση
- ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός συνδυάζει αισθητική και λειτουργικότητα, τα τσιμπιδάκια εφαρμόζουν τέλεια στο χέρι και είναι εύκολα στο χειρισμό
- ιδανικό εργαλείο για το ψήσιμο στη σχάρα, το γύρισμα μπριζόλας, λαχανικών ή το χειρισμό φαγητού στο τηγάνι χωρίς να γρατζουνιστεί η επιφάνεια
- χάρη στις διαμορφωμένες άκρες, παρέχει ακριβές κράτημα και σας επιτρέπει να πιάνετε με ασφάλεια ακόμη και μικρότερα κομμάτια φαγητού
- Η φυσική θερμοκρασία ξύλο δεν άγει τη θερμότητα, γεγονός που αποτρέπει το κάψιμο των χεριών σας όταν χειρίζεστε ένα ζεστό τηγάνι ή σχάρα
- Το μελί ξύλο έχει ένα φυσικό μοτίβο που κάνει κάθε κομμάτι πρωτότυπο και οπτικά ελκυστικό.
- δεν απορροφά οσμές και αρώματα από τα τρόφιμα, είναι υγιεινό και απαλό για όλα τα είδη μαγειρικών σκευών
- επίσης κατάλληλο για σερβίρισμα - σας επιτρέπει να μεταφέρετε και να σερβίρετε με κομψότητα τα τρόφιμα απευθείας από την κουζίνα στο τραπέζι
- συμπαγής και ελαφρύς σχεδιασμός για εύκολη αποθήκευση και κρέμασμα χάρη στην τρύπα στη λαβή
Πρόσθετες πληροφορίες:
- διαστάσεις: 26 x 3 x 4 cm
- υλικό: τέφρα ξύλο
- δεν είναι κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
- συνιστάται τακτική θεραπεία με άγευστο φυτικό έλαιο
Additional parameters
| Category: | Λαβίδες κουζίνας |
|---|---|
| Weight: | 0.1 kg |
| EAN: | 5709846028548 |
| Χρώμα: | Καφέ |
| Υλικό: | Ξύλο |
| Τύπος προϊόντος: | Εργαλεία Κουζίνας |
| Συλλογή: | RIG-TIG WOODY |
| Margin: | C |
| Μέγεθος: | 26 cm |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Κατασκευαστής: | RIG-TIG |
| Margin-category: | B |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment