Αξιολογήσεις

recenze

Νοιαζόμαστε και ακούμε. Μιλάμε σοβαρά!

Πιστεύουμε ότι οι αυθεντικές και επαληθευμένες κριτικές είναι το κλειδί για τη λήψη μιας συνειδητής απόφασης. Επιλέγουμε προσεκτικά μάρκες και προϊόντα που είναι όμορφα σχεδιασμένα, υψηλής ποιότητας και θα διαρκέσουν για χρόνια. Γνωρίζουμε όμως ότι αυτό αποτελεί συχνά μια μεγάλη επένδυση, και η εμπειρία άλλων πελατών είναι απαραίτητη κατά τη λήψη της απόφασης.

Αυτήν τη στιγμή θα βρείτε περισσότερες από 25 000 κριτικές προϊόντων και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι, στην κατηγορία premium μαγειρικών σκευών, δε θα βρείτε πουθενά αλλού περισσότερες από την Kulina.

reward

Επιβράβευση για την εμπειρία σας


Οι κριτικές και οι εμπειρίες σας είναι απαραίτητες για εμάς.

Για να σας αποζημιώσουμε για τον χρόνο που επενδύετε στην κριτική θα λαμβάνετε ένα κουπόνι αξίας 10 EUR για κάθε παραγγελία στην οποία παρέχετε μια κριτική. Το κουπόνι δεν έχει περιορισμούς.

Χωρίς ελάχιστη παραγγελία! Μιλάμε σοβαρά! Χαρίστε κάτι στον εαυτό σας για να γράψετε μια κριτική.

verified

100% επαληθευμένες αυθεντικές κριτικές


Κόβουμε τα κεφάλια μας ότι όλες οι κριτικές προϊόντων που θα βρείτε εδώ προέρχονται απευθείας από πελάτες της Kulina που έχουν πραγματικά δοκιμάσει τα προϊόντα.

Συνήθως στέλνουμε ένα αίτημα για κριτική 3 εβδομάδες μετά την αγορά, και η φόρμα για την κριτική περιέχει πάντα μόνο προϊόντα που έχει αγοράσει ο πελάτης.