Μαχαίρι Santoku PRO, 18 cm, Zwilling

Code: ZW38408181
Brand: ZWILLING
152 € –23 %
Μαχαίρι Santoku PRO, 18 cm, Zwilling
152 € –23 % 116 €
Online σε απόθεμα (1 pcs)

Το μαχαίρι Santoku με κόφτη ZWILLING® Pro ανήκει στα ασιατικά μαχαίρια. Διαθέτει ευρεία και κυρίως κοφτερή λεπίδα. Αυτό το πολυεργαλείο της ασιατικής κουζίνας μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τρεις τρόπους: για την προετοιμασία κρέατος, ψαριών και λαχανικών. Όλα τα μαχαίρια Santoku που κατασκευάζονται από την ZWILLING J. A. Τα Henckels έχουν μια λεπτότατα γυαλισμένη άκρη. Η υψηλότερη γυαλισμένη όψη μειώνει την τριβή, οπότε η κοπή είναι πιο ακριβής και απαιτεί λιγότερη προσπάθεια.

Detailed information

Product detailed description

Το μαχαίρι Santoku με κόφτη ZWILLING® Pro ανήκει στα ασιατικά μαχαίρια. Διαθέτει ευρεία και κυρίως κοφτερή λεπίδα. Αυτό το πολυεργαλείο της ασιατικής κουζίνας μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τρεις τρόπους: για την προετοιμασία κρέατος, ψαριών και λαχανικών. Όλα τα μαχαίρια Santoku που κατασκευάζονται από την ZWILLING J. A. Τα Henckels έχουν μια λεπτότατα γυαλισμένη άκρη. Η υψηλότερη γυαλισμένη όψη μειώνει την τριβή, οπότε η κοπή είναι πιο ακριβής και απαιτεί λιγότερη προσπάθεια.

Χάρη στην επιφάνεια κοπής με υφή της λεπίδας, είναι το τέλειο εργαλείο για τον τεμαχισμό, για παράδειγμα, λεπτών φέτες ζαμπόν - η κοπή και στις δύο πλευρές της λεπίδας εξασφαλίζει ότι τα μαλακά τρόφιμα δεν κολλάνε. Θα εκτιμήσετε επίσης την εξαιρετική λεπίδα του μαχαιριού Santoku όταν κόβετε ντομάτες, των οποίων το σχήμα και η υφή δεν αλλάζουν κατά τη διάρκεια του τεμαχισμού.

ZWILLING® Σειρά Pro

 • Συνδυάζοντας καινοτόμο τεχνολογία, παραδοσιακό σχεδιασμό και τέλεια ακρίβεια
 • Η λεπίδα συνδυάζει την ιαπωνική και την ευρωπαϊκή κουλτούρα κοπής
 • Καμπύλο σχήμα του προστατευτικού Pro Touch για πιο άνετο, ακριβή και ασφαλή έλεγχο
 • Συνθετική λαβή, κλασικός σχεδιασμός με τρία πριτσίνια
 • Ομαλή μετάβαση μεταξύ προστατευτικού και λαβής
 • Ειδικός χάλυβας που παράγεται για ZWILLING J. A. Henckels
 • FRIODUR® - παγωμένη λεπίδα
 • SIGMAFORGE® - σφυρηλατημένο σε ένα κομμάτι
 • Σκληρότητα περίπου 57 HRC σύμφωνα με το Rockwell
 • Χειροποίητο
 • Έλεγχος λεπίδας λέιζερ
 • Πλυντήριο πιάτων, συνιστάται πλύσιμο στο χέρι

Η μάρκα ZWILLING της Solingen καινοτομεί συνεχώς στα προϊόντα της. Με εμπειρία σχεδόν τριών αιώνων και τη βοήθεια του Ιταλού αρχιτέκτονα και σχεδιαστή Matteo Thun, η γερμανική εταιρεία ZWILLING J. A. Henckels ZWILLING® Pro σειρά μαχαιριών, η οποία συνδυάζει τον παραδοσιακό σχεδιασμό λαβής με τρία καρφιά με ένα καινοτόμο σχήμα προστατευτικού μαχαιριού. Αυτό το καμπυλωτό προστατευτικό επιτρέπει απαράμιλλη άνεση κατά την κοπή με κίνηση "κούνιας".

Για τη σειρά μαχαιριών ZWILLING® Pro, οι σχεδιαστές της εταιρείας εξέτασαν διάφορες πτυχές: εμφάνιση, μορφή, λειτουργία, υλικό και αίσθηση χρήσης. Ο συνδυασμός της παράδοσης και της καινοτομίας οδήγησε σε μια εκπληκτική σειρά μαχαιριών κορυφαίας ποιότητας και τέλειου σχήματος με λεπίδα που συνδυάζει την ευρωπαϊκή και την ιαπωνική κουλτούρα κοπής. Η λεπτή λαβή σας οδηγεί διαισθητικά σε μια ασφαλή λαβή, τα μαχαίρια είναι κοφτερά, άνετα στο κράτημα και μακράς διάρκειας.

Χρησιμοποιούμενες τεχνολογίες και υλικά

Για την παραγωγή των μαχαιριών χρησιμοποιείται ειδικός χάλυβας υψηλής ποιότητας με βέλτιστη ποσότητα χρωμίου και άνθρακα, ο οποίος παράγεται σύμφωνα με ειδικές απαιτήσεις αποκλειστικά για το ZWILLING J. A. Henckels. Με σκληρότητα Rockwell περίπου 57 HRC, αυτός ο χάλυβας είναι εύκαμπτος, έχει καλή αρχική απόδοση κοπής, μεγάλη διάρκεια ζωής της λεπίδας και τέλεια αντοχή στη διάβρωση. Τα μαχαίρια από αυτό το ειδικό ατσάλι ακονίζονται επίσης εύκολα. Επιβεβαίωση της σωστής "συνταγής" για την παραγωγή του είναι το γεγονός ότι πάνω από 100 εκατομμύρια μαχαίρια έχουν ήδη κατασκευαστεί από αυτό χωρίς καμία αλλαγή στη χημική του σύνθεση.

Οι ιδιότητες του χάλυβα βελτιώνονται περαιτέρω για την παραγωγή μαχαιριών με μια ειδική πατενταρισμένη μέθοδο σκλήρυνσης FRIODUR®, κατά την οποία ο χάλυβας καταψύχεται στους -70 °C μετά από θέρμανση σε θερμοκρασία άνω των 1000 °C και σκλήρυνση και στη συνέχεια θερμαίνεται άλλες δύο φορές σε θερμοκρασία περίπου 250 °C. Η προκύπτουσα μοριακή δομή αυξάνει σημαντικά τη σκληρότητα, την ανθεκτικότητα και την αντοχή του μαχαιριού στη διάβρωση.

Η λεπίδα σφυρηλατείται από ένα ενιαίο κομμάτι χάλυβα με τη μέθοδο SIGMAFORGE®, η οποία βελτιώνει τις ιδιότητες του χάλυβα. Οι λεπίδες που σφυρηλατούνται με αυτόν τον τρόπο έχουν πυκνότερη και πιο ομοιογενή δομή, η οποία εξασφαλίζει μεγαλύτερη αντοχή, ανθεκτικότητα και αντίσταση στο θάμπωμα.

Η σταθερή λεπίδα και η τέλεια γεωμετρία της λεπίδας έχουν ως αποτέλεσμα εξαιρετική απόδοση κοπής και ακριβή έλεγχο της κοπής. Η αιχμηρή γωνία παρέχει ακόμη μεγαλύτερη οξύτητα, γεγονός που κάνει το κόψιμο σε φέτες πιο ευχάριστο. Χάρη στη σφηνοειδή κοπή, το μαχαίρι διεισδύει αβίαστα στο φαγητό.

Το προστατευτικό Pro Touch είναι ενσωματωμένο ως μέρος της μονοκόμματης ατσάλινης λεπίδας. Εξασφαλίζει σωστή κατανομή βάρους και ακριβή έλεγχο του μαχαιριού. Το εξάρτημα στο προστατευτικό των μαχαιριών ZWILLING® Pro μεταβαίνει ομαλά στην κορυφή του ρακόρ για ακόμα πιο άνετο κράτημα.

Η εργονομική λαβή είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό συνθετικό υλικό που είναι ανθεκτικό σε θραύσματα, χτυπήματα ή οξέα τροφίμων. Είναι ασφαλές για πλυντήριο πιάτων. Τα στελέχη στερεώνονται στο στέλεχος με τρία πριτσίνια. Η τέλεια συγκόλληση των επιμέρους τμημάτων αποτρέπει την παγίδευση καταλοίπων και βακτηρίων, έτσι ώστε τα μαχαίρια να ανταποκρίνονται στα αυστηρά πρότυπα υγιεινής.

Συντήρηση μαχαιριών ZWILLING

Τα μαχαίρια με πλαστικές λαβές μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων, αλλά συνιστάται το πλύσιμο στο χέρι, καθώς είναι πιο απαλό για το μαχαίρι. Εάν προτιμάτε να πλένετε στο πλυντήριο πιάτων, λάβετε υπόψη σας ότι τα μαχαίρια υψηλής ποιότητας μπορεί να καταστραφούν εάν έρθουν σε επαφή με άλλα μαχαιροπήρουνα, κατσαρόλες ή τηγάνια κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πλύσης. Κατά την τοποθέτηση των πιάτων στο πλυντήριο πιάτων, είναι επομένως απαραίτητο να ελέγχετε ότι οι λεπίδες των λεπίδων δεν μπορούν να αγγίξουν άλλα αντικείμενα. Ο κατασκευαστής συνιστά επίσης ένα οικονομικό πρόγραμμα με μέγιστη θερμοκρασία 55 °C για πιθανή χρήση του πλυντηρίου πιάτων.

Ακόνισμα μαχαιριών ZWILLING

Κάθε μαχαίρι πρέπει να ακονίζεται από καιρό σε καιρό. Τα μαχαίρια Santoku, τα οποία έχουν ειδική λεπίδα, δεν αποτελούν εξαίρεση. Οι πέτρες TWIN Stone Pro και TWIN Finishing Stone Pro είναι κατάλληλες για το ακόνισμα μαχαιριών ZWILLING Santoku . Προσφέρουμε επίσης αρχική ακόνισμα απευθείας στον κατασκευαστή - μπορούμε να κανονίσουμε την αποστολή του μαχαιριού στο ZWILLING J. A. Henckels στη Γερμανία. Εάν είναι απαραίτητο, μπορούμε επίσης να σας συστήσουμε έναν κόπτη μαχαιριών με εμπειρία στο ακόνισμα μαχαιριών ZWILLING στην Πράγα.

Additional parameters

Category: Μαχαίρια Santoku
Warranty: 2 years
Weight: 0.35 kg
Μήκος λεπίδας: 18 cm
Πληροφορίες προϊόντος: Ασφαλές για πλυντήριο πιάτων
Τύπος προϊόντος: Γιαπωνέζικο μαχαίρι και Santoku
Συλλογή: ZWILLING Pro
Margin: D
Μέγεθος: 18 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ Naprostá špička mezi výrobci kuchyňských produktů
✓ Dlouholetá historie, moderní technologie výroby a inovace 
Kalení oceli mrazem - technika FRIODUR® - zvyšuje tvrdost a odolnost čepelí
Nože, příbory, nerezové nádobí, manikúry apod.

104438

Solingenská značka ZWILLING se za svou 300letou historii vyšvihla mezi špičku výrobců kuchyňského sortimentu. V její nabídce najdete kvalitní kované nože a nůžky, elegantní nerezové nádobí, pomocníky do kuchyně či krásné manikúry. Dlouholetý úspěch značky ZWILLING tkví především v používání kvalitních materiálů a moderních technologií výroby, které jdou ruku v ruce s kvalitním řemeslným zpracováním.

Německá společnost ZWILLING J. A. Henckels je jednou z nejstarších značek na světě. Od roku 1731 až do dnešních dnů vyrábí produkty vysoké kvality, s vynikající kvalitou zpracování a ze špičkových materiálů. Mezinárodní úspěch značky se zakládá na neustálých inovacích, kvalitě používané oceli a spojení tradice s novými technologiemi. Historickým milníkem firmy, jejíž mistrovství spočívá především ve výrobě nožů, byl objev metody tvrzení oceli mrazem. Ta zásadně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost proti korozi. Svůj vynález firma nechala patentovat pod ochrannou známkou FRIODUR®. Dnes jsou výrobky společnosti ZWILLING J. A. Henckels prodávány ve více než 100 zemích po celém světě a její sortiment obsahuje nože rozličných velikostí a tvarů, příbory, nerezové nádobí, pánve, kuchyňské náčiní, nůžky a manikúry. Nesmí chybět ani příslušenství k nožům jako bloky a magnetické lišty na nože, brousky a ocílky či nezbytná prkénka na krájení.