Πυρίμαχο σκεύος, 29 x 19 cm, σε κόκκινο μπορντό, Emile Henry

Code: EH349650
39,38 €
Online σε απόθεμα (3 pcs)

Πρακτικό στην κουζίνα, κομψό στο τραπέζι

Detailed information

Product detailed description

Πρακτικό στην κουζίνα, κομψό στο τραπέζι

Τα κεραμικά μπολ ψησίματος Emile Henry δεν είναι μόνο αξιόπιστοι βοηθοί στην κουζίνα, αλλά χάρη στον κομψό σχεδιασμό τους θα είναι σίγουρα το επίκεντρο της προσοχής στο τραπέζι. Ο βελτιωμένος και πιο κομψός σχεδιασμός των λαβών, οι οποίες μεταπίπτουν ομαλά από την άκρη των δοχείων, επιτρέπει τη στοίβαξη. Επιπλέον, όλοι θα εκτιμήσουν τον εύκολο χειρισμό. Τα σκεύη ψησίματος σε όμορφα χρώματα εμπνευσμένα από τη Γαλλία και τις τελευταίες τάσεις μπορούν να συνδυαστούν ελεύθερα μεταξύ τους για να δημιουργήσουν φρέσκους συνδυασμούς στην κουζίνα και στο τραπέζι. Επιλέξτε ανάμεσα σε πολλαπλά μεγέθη, προσαρμοσμένα σε λαζάνια, μουσακά, πατάτες τηγανιτές ή γλυκάδια. Το κεραμικό High Resistance® διασφαλίζει ότι το φαγητό σας παραμένει ζεστό για πολύ καιρό αφού βγει από το φούρνο, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε το γεύμα σας για λίγο περισσότερο.

Το Emile Henry είναι ανθεκτικό στα χτυπήματα και τις γρατσουνιές χάρη στην τεχνολογία High Resistance®, ώστε να μπορείτε όχι μόνο να ψήνετε, αλλά και να μοιράζετε και να σερβίρετε φαγητό. Όλα τα δοχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο φούρνο μικροκυμάτων. Μόλις βγάλετε το Emile Henry από την κατάψυξη , μπορείτε να το βάλετε αμέσως στο φούρνο ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Αυτά τα μαγειρικά σκεύη δεν προορίζονται για χρήση σε άμεσες πηγές θερμότητας, όπως εστίες αερίου ή ηλεκτρικές εστίες. Όλα τα πιάτα από το Emile Henry είναι ασφαλή για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων. Αντέχει σε θερμοκρασίες έως 270 °C.

το Emile Henry είναι μια παραδοσιακή γαλλική μάρκα που προμηθεύει τα νοικοκυριά με ποιοτικά κεραμικά της Βουργουνδίας από το 1850. Όλα τα προϊόντα είναι ως επί το πλείστον χειροποίητα, οπότε κάθε κομμάτι είναι πρωτότυπο. Σφραγισμένη σήμανση στην κάτω πλευρά, π.χ. Το JN3 δεν είναι ο αριθμός της κανάτας ή του καλουπιού σας, αλλά η υπογραφή του τεχνίτη και μια φευγαλέα ανάμνηση της στιγμής που δημιουργήθηκε το προϊόν στο Marcigny της Γαλλίας.

Additional parameters

Category: Πυρίμαχα σκεύη
Warranty: 2 years
Weight: 1.19 kg
Χρώμα: Κόκκινο
Υλικό: Κεραμικό
Τύπος προϊόντος: Σκεύος φούρνου
Συλλογή: Emile Henry Burgundy
Margin: B
Μέγεθος: 29 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: